Daha iyi bir kart alıp E6300 ile 3500Mhz geçmeyi düşünüyorum. Ayrıca ileride GPU'ya vcore yapıp 600Mhz'lere görebilicem büyük ihtimal.
Veriyoluna 1.4v Belleklere 2.1v verildi. Bellekler 1066mhz olmasına rağmen resimlerde PC6400 olarak gösterilmiş bu anakartın 1066 desteği olmamasından kaynaklanmaktadır.
Dominator 1066 lar zaten pc26400 anakartınla falanm alakası yok
Arkadaşda 1066 destekli ds3 var o da öyle gösteriyor ayrıca ya Chip yada Level dergisinde okudum orda da öyle yazmışlar normalde 6400 ama çok iyi overclock kapasitesinden dolayı 1066 diye satılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tokato -- 4 Haziran 2008; 15:27:53 >
bence işlemciyi satıp iyi bi işlemci alsan 45nm 1333fsb (ikinci el tray filam)olanlardan anakarttan daha onemli olur zira hiç oc yapmadan bile rahatca skor artışı sağlarsın anakart alıp işlemciyi belli biyere kadar cıkartırsın belkide işlemcin bi yerde tıkancak sogutmaya çalışcan...vb çok soru işareti dolu bi yolculuga cıkmaktansa işlemci alıp hiç o c yapmadan bile sana artış sağlıyacak bide bunu düşün derim..
bence işlemciyi satıp iyi bi işlemci alsan 45nm 1333fsb (ikinci el tray filam)olanlardan anakarttan daha onemli olur zira hiç oc yapmadan bile rahatca skor artışı sağlarsın anakart alıp işlemciyi belli biyere kadar cıkartırsın belkide işlemcin bi yerde tıkancak sogutmaya çalışcan...vb çok soru işareti dolu bi yolculuga cıkmaktansa işlemci alıp hiç o c yapmadan bile sana artış sağlıyacak bide bunu düşün derim..
Zaten bunlar sadece bir çalışmadan ibaret o kadar su an default kullanıyorum.