arkadaslar valla ben hayatımda bır telefon alcam ılkdefa n95 8gb kaba gıbı e 65 daha guzel ne dersınız ne almalıyım ama telefondanda anlamam pek ozellık ının kullanacagımıda sanmıyorum ya neyse... :)
bence n95 almalısın kamera ses kalitesi ve ekran büyüklüğü harika ama madem özellikleri pek kullancağımı sanmıyorum diyosun o zaman e65 ede o kadar para verme bence daha ucuz olan 5310 6300 gibi telefonlara bakmanı öneririm kullanmıyacağın özelliklere para verme bence
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
>>>·..·´¯`·-> G o k h a n 1 9 0 3 B j k <-·´¯`·..·<<< ASUS G1S + NOKİA N82 + SANDİSK CRUZER MİCRO 8GB + LOGİTECH X - 230 + SONY DSC - T20 ASUS G1S Oyuncular İçin Özel Üretildi || NOKİA N82 Kendi Masalını Keşfet! || Sennheiser CX-500 Kulaklıkta 1 Numara Apple iPhone Dokunmak Hiç Bu Kadar Güzel Olmamıştı || Yağmurlu Bir Günde Aşık Olmuşum, Siyah Beyazına Sana Vurulmuşum, Hayatın Sonunda Dönüp Baktığımda, Ne Mutlu ki Bana Beşiktaşlı Olmuşum - ÇARŞI GÖKHAN NOKIA N82 ANA BAŞLIK || ASUS M50 Serisi || Asus G1S ve G2S Kulübü || İPHONE Bölümü || Beşiktaş JK Dükkan: Satılık Ürünlerim - 7/24 Açık || Alışveriş Yaptıklarım ve Referanslarım
kazim.erdemli
Uzaklaştırılmış 29.998340972219 gün cezanın 12 günü kaldı.
4 Haziran 2008; 21:27:43
E65 alın en güzeli telefonda gerekli olan herşey yeteri kadar var telefonda n95 8 gb her özelliğini kullanırıkm derrseniz n95 8 gb ancakk ben wi-fi sini bile çok çok az kullandım telefonla fazla bişey yapmadığım için sattım