Selamlar Istyles ' dan sipariş ettiğim skinlerim geldi. Bazı arkadaşlar nasıl birşey olduğunu görmek istemişlerdi. Akşam evde yapıştırıp Iphone üzerinde de resimlerini çekip ekleyeceğim. Elime ulaşması yaklaşık 10 gün sürdü. Sipariş etmek isteyen arkadaşlar artık gönül rahatlığı ile siparişlerini istyles tan yapabilir.
Bazı arkadaşlar ekrana birşey yapışıp yapışmadığı birçok kere sormuşlar. KESİNLİKLE EKRANA HİÇBİRŞEY YAPIŞTIRILMIYOR. Ekranına stikerla beraber bir kod ve link geliyor bu linkteki siteye girip kodu gösterilen yere yazıyoruz ve bizden istenen mail adresimize resim geliyor bu resmi wallpaper olarak kullanıyoruz.
Ayrıca başka bir husus olarak bir arkadaş bunun orjinal ekran korumasının üzerine yapıştırsak ne olur diye sormuş. Bence pek sağlıklı olmaz
Bir arkadaşımız çıkarınca iz kalıyor mu diye sormuş . Ben hiç sökmedim henüz fakat kalacağını hiç sanmıyorum çünkü İstyles böyle birşey olmayacağı garantisini veriyor ve zaten skin ' in yapışkan bölümünü yapıştırmadan önce incelediğimde sıradan çıkarmalar gibi olmadığını farkettim. Yani iz kalacağını hiç sanmıyorum.
Bazı arkadaşlar hangi site olduğunu sormuşlar www.istyles.com sitesinden siparişlerini verebilirler.
Ayrıca hava kabarcığı yapacak kadar ince bir materyal değil, fakat dock ta kalınlık yapacak kadar kalın bir materyal de değil. Ayrıca vinil denilen esnek bir maddeden olduğu için esneyebiliyor.Yani yapıştırırken sağı solu esnemesi çok çekiştirmemek gerekiyor.
Bunlar da nacizane iphone ' umun yeni görünümü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blanes -- 8 Haziran 2008; 3:40:46 >
Buarada ben de küçük etiket şeklinde bişey aradım sitede ama bulamadım,hani mesela bi markanın üzerini örtecek şekilde bişey...Youtube'da bi videosu vardı ama sitede bulamadım o tür etiketler...Siteye hakimseniz yardımcı olur musunuz ?
E2180 2.0ghz @ 3.3 ghz (Günlük) ■ ASUS P5K-E WIFI-P35 ■ BALLISTIX 2x1 GB 6400 @ 5-5-5-15 900 mhz ■ ATI RADEON X1900GT ■ HP 22" LCD MONITOR (w2207) ■ WD 250 + WD MyBook 1TB ■ CM RealPower 450W PSU ■ LOGITECH X-540 5.1 + SB 5.1 Live ■ LOGITECH G15 KEYBOARD ■ A4TECH X750F ■ SAMSUNG 20x SATA DVD-RW ■ COOLER MASTER Centurion-T05 @ KyLe mOD
hayırlı olsun bende alacam bu iyi oldu hatta bana siteden siparişi neden bitirmediniz diye mail geldi kargo konusundada 2. ürünü aldığınız zaman sepette ücret sıfırlanıyor ben hem iPhone hem iPod Touch hemde PS2 için alıcam tekrar iyi oldu güvensizlik duygusu içindeydim yalnız wallpaper olayı ve yapıştırırken hava kabarcıkları oluşuyormu bilgilendirirsen sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRODAKAN KAI -- 3 Haziran 2008; 20:57:01 >
Buarada ben de küçük etiket şeklinde bişey aradım sitede ama bulamadım,hani mesela bi markanın üzerini örtecek şekilde bişey...Youtube'da bi videosu vardı ama sitede bulamadım o tür etiketler...Siteye hakimseniz yardımcı olur musunuz ?
Çok hoş şeylermiş yahu :) Ben de beğendim. Telefona üstüne uyguladıktan sonra bir şekilde resmini bize gösterebilir misin? (Nasıl duruyor diye bakmak için)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eaststreetz -- 3 Haziran 2008; 21:36:03 >