yeni konu açmamak için olan konuyu değiştiriyim dedim ( topik kirliliği yaratmayım) d900 ve 5300 arasında kararsızdım ve şu anda 5300 da karar kıldım fakat hem ekranının hafiften ufak oluşu hemde boyut olarak kalın oluşu beni düşündürüyor kamera benim için önemli değil ama iyi kötü resim çeken kameraya sahip olmalı mp3 kalitesi iyi olmalı telefonda dinlerim müziğimi ekranıda büyük olmalı şarj 1 gün gitsede olur fark etmez s.e. düşünmüyorum fiyatıda 200 ytl civarında olmalı 2. el alıcam mecburen telefonun yeni çıkmış veya modası geçmiş olması fark etmez beni 1 yıl daha oyalıcak bir telefona ihtiyacım var sonrasında iyi bir telefon alınıcak neyse bana ne öneriyosunuz şimdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:: NEJ@T ::. -- 5 Haziran 2008; 20:04:50 >
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
n73 mevzusunu okudum foruma yazmışsın cidden kötü olmuş yaa ayrıca karşı taraf haksız sizin olayda Hea şimdi madem n70'i bıraktım telefon alayım diorsan ve bu 2 model arasında kaldıysan bence 5300 Madem java istiyorsun kamerada önemli deilmiş düşünme bence 5300 al
Yalnız bence yinede Symbian'dan java'ya geçilmez..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstf_n72 -- 3 Haziran 2008; 19:14:04 >
Valla kardeş eğer telefonu parçalamak istemiyorsan (ses yüksekliği bakımından) D900i al da gör. Benim yeğenimde var bir telefon bu kadar kötü mü olur ya. Tamam tasarım güzel şık bir telefon ama o telefonu o kadar düşük ses hiç olmamış. Arkadaşın dediği gibi iki telefon da sanırım java ben tercihimi nokia dan yana kullanırdım hiç olmazsa nokia abi. Samsung almadım hiç almam da almicam da çünkü telefon yıllarca kullandım inceledim kurcaladım bozdum tamir ettim ama bu kadar uyuz olmadım bir markaya. Ben bunu rezillik olarak tabir ediyorum ses gerçekten çok vasat duyamicağın kadar az düşünsene toplum içindesin titreşim olmasa arayanlar sana ulaşamicak.
Valla kardeş eğer telefonu parçalamak istemiyorsan (ses yüksekliği bakımından) D900i al da gör. Benim yeğenimde var bir telefon bu kadar kötü mü olur ya. Tamam tasarım güzel şık bir telefon ama o telefonu o kadar düşük ses hiç olmamış. Arkadaşın dediği gibi iki telefon da sanırım java ben tercihimi nokia dan yana kullanırdım hiç olmazsa nokia abi. Samsung almadım hiç almam da almicam da çünkü telefon yıllarca kullandım inceledim kurcaladım bozdum tamir ettim ama bu kadar uyuz olmadım bir markaya. Ben bunu rezillik olarak tabir ediyorum ses gerçekten çok vasat duyamicağın kadar az düşünsene toplum içindesin titreşim olmasa arayanlar sana ulaşamicak.
teşekkürler n70 i bugün satıyım dedim 175 ytl verdiler nerdeyse çüş dicektim ben 200-220 civarı verirler sanıyodum bende satmadım şu anda babam kullanıyo
@mstf_n72 symbian kullanan telefonlar cidden pc gibi ama yavaş çalışıyolar ve kitleniyolar en son bunu n73 dede gördüm ha son çıkan n95 n76 n82 gibi telefonlarda bu en aza indirgenmiştir ama şu anda onlardan babam almıyo ucuz bir model aldırmam lazım birde 6111 aklıma takıldı bugün minicik bir telefon ama onunda hafıza kartı girişi yok vaz geçtim gibi
galiba d900 den vaz geçtim ince karizma falan ama ben programsız onu geçtim her zaman aynı temayı kullanamam tema yüklerim hep 5300 ın ekranı çok mu küçük birde ses çıışını n70 le kıyaslarsak hangisi daha yüksek ve kaliteli sizce ?
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
d900 dense 5300 daha iidir bence ama onun da bataryası az gidiyor ekranı gayet güzel küçük değil bence ses çıkışı n70 den daha iyidir s.e. lara da bak bence
aslında s.e larında özellikleri süper telefonları var mesela w810i hem müzik hem kamera olarak idare eder ama tasarımları ve özellikle se lardaki kırmızı ve yeşil renkte hani yes no tuşları varya onların olmaması acayip gıcığıma gidiyo o tuşların yerini geri tuşu ve c tuşu almış o yüzden se düşünmüyorum yinede sağol galiba 5300 alıcam bakalım 3 hafta sonra ankaraya taşınıyoruz ordan alıcam inş kararım değişmez çok seçiciyimdir 5300 ın ekran boyutu düşündürüyor sanki biraz küçük gibi
5300..D900i tamamen bayan teLefonu. (özeLLikLeri bakımından)
|| [DA] / _xGaNqsTax_ \ [DA] || Bu lanet konuşmayı burda bitirirken, (ben) Taksi durmuşken ve siz giderken, Dokunuşlar hissiz sevgisiz bu ten, Ağlamaklı suratlara maske fondoten. Gözlerin önümde rüyalarımda ama yoksun uyandığımda yanımda sen, Özlerim kokunu ve birlikte geçen o günler şimdilerde birer hayal..
5300..D900i tamamen bayan teLefonu. (özeLLikLeri bakımından)
niye erkek telefonunda ayriyeten ne özellik bulunurmuş
açıkçası e250 ile d900 arasında kamera dışında ne fark var onu bile bilmiyorum çünkü yaptığı telefonların hepsi aynı gibi duruyo kullanacağım son markadır heralde samsung