Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Beko TBL 2008-2009 Transfer Sezonu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Diğer Sporların Gündemi >> Basketbol >> Beko TBL 2008-2009 Transfer Sezonu Sayfa: [1] 2 3   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Niralda

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

3 Haziran 2008; 16:23:31 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

transferler ile ilgili yorumları ve yaşanan tüm gelişmeleri bu başlık altında değerlendirelim.
şu ana kadar kesinleşmiş transferler:

Onur Aydın, Ümit Sonkol ve İnanç Koç => Mersin Büyükşehir Belediye
Ömer Ünver => Beşiktaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oLoRiN82 -- 17 Haziran 2008; 17:42:43 >

Kendi blogum;

http://spormenusu.blogspot.com
Niralda

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

3 Haziran 2008; 20:29:28 

Erkan Veyseloğlu => Banvit

Kendi blogum;

fuatturkrap

3 Haziran 2008; 20:35:11 

Şurada ,-bigün-Tanjevic'in istifa ettiği ya da daha da iyisi kovulduğu haberini görsem 5 dark alıp dağıtıcam hayrına ...

Sen tanımazsın ama bu adam terstir. Tersi de pistir. Bulaşmaya değmez; senden zeki değildir. Lost izlemez, facebook hesabı bile yok modern zamanlarda bir delidir. Nargileden çektiği ilk(ve son) nefesten boğulur. Her yaştan alkolik felsefesini öğrenmiştir. Depremden, davul gürültüsünden dahi etkilenmez, uyur.. Ders çalışması gerektiğini bilir ama çalışmaz, ilgi göstermesi gerektiğini bilir ama göstermez; sorumsuzun biridir. Galeyana çabuk gelmez genelde durulur. Çılgın atsan dinmeni bekler, fırtınası sonradan gelir, ama gerekirse bir kaşık suda anafor çıkarır. Hiç uğraşma adam olsun diye, ben denedim olmuyor…
eyoruk

3 Haziran 2008; 22:01:12 

Bjk teker teker dağıtıyor ..Ama en gönderilmesi gereken 2 isim halen gitmedi Mehmet ve Cevher

OkyaNuS.

Sisteme Gözat

4 Haziran 2008; 22:22:29 

Efes Pilsen tüm yabancılarını gönderdi gçeen sezondan kalan..

Ve ilk transferini yapmış..

Milwaukee Bucks ' tan Charlie Bell 'i almışlar.
Adamın istatistiklerine baktım gayet iyi.Nba'de böyleyse Avrupa'da iyi iş yapar.Heralde Efes yönetiminin aklı bşaına gelmiş.

Bell'e her yıl 2 milyon dolar vereceklermiş..

http://www.skyturk.tv/news.jsp?c=3&newsId=72704

Efesliler.Org a baktım orada transfer doğrulanmış taraftarlarınca.

Edit:3 yıllık anlaşma yapılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkyaNuS. -- 4 Haziran 2008; 22:30:55 >

"bazı şeyler için
iyi olmak yetmiyormuş
sevilmek için aşk için
iyi olmak yetmiyormuş"

robertpires

4 Haziran 2008; 22:26:32 

oha muthis transfer. 1-2-3 oynayabiliyor ve avrupayi da taniyan bir oyuncu. ritmini bulursa 3'luk manyagi yapar rakipleri. cok iyi transfer olmus. nba'de sure aldigi halde avrupa'ya getirilmesi de buyuk is, tebrikler efes'e.

"Ask me to play. I'll play. Ask me to shoot. I'll shoot. Ask me to pass. I'll pass.
Ask me to steal, block out, sacrifice, lead, dominate. ANYTHING.
But it's not what you ask of me. It's what I ask of myself."
@pi

4 Haziran 2008; 22:30:33 

quote:

Orjinalden alıntı: robertpires

oha muthis transfer. 1-2-3 oynayabiliyor ve avrupayi da taniyan bir oyuncu. ritmini bulursa 3'luk manyagi yapar rakipleri. cok iyi transfer olmus. nba'de sure aldigi halde avrupa'ya getirilmesi de buyuk is, tebrikler efes'e.

Bu adam baya baya oynuyodu Bucksda. Cok iyi transfer bence de.

eyoruk

4 Haziran 2008; 22:47:52 

Vayy bee harbiden iyi trasnfer.... Ama Lakovic veya Becirovic gelmeyecek sanırım artık.. Zaten ikisinden biri gelecekti Bell'i alınca sanırım yattı o iş..
Efes e bakın Efese !!
Barış,Kerem,C.Bell,Cenk Akyol,Sinan,Serkan... (tabi kesin değil ama ..) rotasyon süper.. Üstelik sadece 1 yabancı kullanmış olduk kısalarda..
Kerem G de kalacaktır.. Artık Bora da inşallah süre alır..Bir de 5 no aldık mi ohhh

Niralda

4 Haziran 2008; 23:09:42 

Başlıktan transferi çıkarttım.. genel beko basketbol ligi başlığı olur bu artık.. zamanı gelince üst konu da yapmalarını rica ederiz..

Kendi blogum;

drexler22

4 Haziran 2008; 23:39:14 

geçen sene süper bir sezon geçirmişti.. ondan öncesinde de çok parlak bir avrupa kariyeri vardı ama bu sene oyunundaki düşüş biraz kıllandırıyor beni..

quote:

PRO CAREER
2005-06: Appeared in 59 games (6 starts) for the Bucks and posted career-high averages of 8.4 points, 2.2 assists and 2.0 rebounds in 21.7 minutes per game ... averaged 15.8 points, 6.7 assists and 5.3 rebounds in six starts ... led the team and finished 11th in the NBA in 3FG% (.423) ... scored in double digits 10 times ... logged his first career double-double on 3/26 against Toronto (18 points, 11 assists) ... logged his first career triple-double the next game on 3/28 (19 points, 10 rebounds, 13 assists) ... scored a career-high 29 points on 4/4 in Miami and had six three-pointers in the first half in that game ... had a career-best five steals on 2/11 against Charlotte ... maintained a 3.17:1 assist-to-turnover ratio on the season ... missed 22 games (12/14 - 1/25) with a right knee sprain (MCL) he sustained on 12/12 in New York ... had one DNP-CD ... 2004-05: Played for Breogan (Spanish League) and was named to the Spanish League first team … finished the 2004-05 season with averages of 27.0 points, 3.3 rebounds, 1.9 assists and 1.7 steals per game ... his shooting percentages were 47.6 percent from the field and 44.5 percent from three-point land … played for the USA squad that went 4-6 in the 2005 FIBA Americas Men’s World Qualifying Tournament ... started all 10 games ... averaged 14.5 points (team leader), 3.8 rebounds and 2.5 assists in 30.2 minutes per game ... 2003-04: Led the Italian League in scoring with an average of 25.5 points per game ... also averaged 3.4 rebounds, 2.4 assists and 2.4 steals that season … 2002-03: Averaged 14.3 points, 3.4 rebounds, 1.8 assists and 2.0 steals for Virtus Kinder Bologna in the Italian League ... missed 3-4 months of the season due to injury ... 2001-02: Member of the Benetton Treviso team that won the Italian League in 2001-02 ... played in four games for the Phoenix Eclipse (ABA), and averaged 19.3 points, 4.0 rebounds and 6.3 assists during that time ... also split seven games with the Phoenix Suns and Dallas Mavericks ... Made his NBA debut against Denver on 10/30/01 ... appeared in two games with Dallas and five with Phoenix during the 2001-02 season.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
weresth

5 Haziran 2008; 15:21:16 

ohaaa süper transfer yapmış efes.helal olsun

''Herkes bir gün Michael Jordan olmak istiyor, bense her gün Michael Jordan olmak zorundayım.''
6 kez nba şampiyonluğu(chicago bulls), olimpiyat altın madalyası(2 kez), nba normal sezon mvp(1987-88, 1990-91, 1991-92, 1995-96, 1997-98), nba finalleri mvp(1990-91, 1991-92, 1992-93, 1995-96, 1996-97, 1997-98), nba yılın en iyi savunma oyuncusu(1987-88), nba yılın çaylağı ödülü(1984-85), nba all-star smaç şampiyonu(1987, 1988), 14 kere all-star, kariyer sayı ortalaması(normal sezonda 30.1, play-off'larda 33.4), 10 sezon nba'de sayı kralı olma, bir play-off maçında 63 sayı atma başarısı...
fuatturkrap

5 Haziran 2008; 15:47:30 

Oha inanamadım. Tuncay amca paraya kıymış. Söz veriyorum sınavlardan sonra markete gidip 6lı fıçılarla destek olucam yeterki f4 hedefle sen Efes ...

Sen tanımazsın ama bu adam terstir. Tersi de pistir. Bulaşmaya değmez; senden zeki değildir. Lost izlemez, facebook hesabı bile yok modern zamanlarda bir delidir. Nargileden çektiği ilk(ve son) nefesten boğulur. Her yaştan alkolik felsefesini öğrenmiştir. Depremden, davul gürültüsünden dahi etkilenmez, uyur.. Ders çalışması gerektiğini bilir ama çalışmaz, ilgi göstermesi gerektiğini bilir ama göstermez; sorumsuzun biridir. Galeyana çabuk gelmez genelde durulur. Çılgın atsan dinmeni bekler, fırtınası sonradan gelir, ama gerekirse bir kaşık suda anafor çıkarır. Hiç uğraşma adam olsun diye, ben denedim olmuyor…
drexler22

5 Haziran 2008; 15:58:56 

quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

Oha inanamadım. Tuncay amca paraya kıymış. Söz veriyorum sınavlardan sonra markete gidip 6lı fıçılarla destek olucam yeterki f4 hedefle sen Efes ...

hocam bırakalım bu popülist yaklaşımları.. birayı severim desene şuna.. eczacıbaşı iyi transfer yapınca orkid mi alıyosun

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
fuatturkrap

5 Haziran 2008; 17:20:09 

quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

hocam bırakalım bu popülist yaklaşımları.. birayı severim desene şuna.. eczacıbaşı iyi transfer yapınca orkid mi alıyosun

Hayır daha çok voleybolla ilgilenmiyorum :P . Ayrıca benim gibi yeşilaycı bi insana(sınav döneminde yani