evet kurulumu yaptım. 3. parti program kullanmıyorum.Kendi programı olan aver tv 6 yı kullanıyorum.gayet güzel görüntü veriyor. Şifreliler hariç yaklaşık 100 tane kanal buldu ve kesinlikle kasma yada donma olmuyor.kanal geçişleride fena sayılmaz. kullanımıda kolay.Şimdilik memnunum diyebilirim
evet kurulumu yaptım. 3. parti program kullanmıyorum.Kendi programı olan aver tv 6 yı kullanıyorum.gayet güzel görüntü veriyor. Şifreliler hariç yaklaşık 100 tane kanal buldu ve kesinlikle kasma yada donma olmuyor.kanal geçişleride fena sayılmaz. kullanımıda kolay.Şimdilik memnunum diyebilirim
Hayır deneyemedim malesef. Kuruyorum fakat kurulumda donanım bulunamamıştır gibi bi hata veriyor ve .exe sini çalıştırdığım zaman da hata veriyor. Fazla uğraşmadım. "Çalışıyorsa kurcalama" mantığı içinde devam ediyorum
arkadaşım ben format atınca aygıt yöneticisidnen driveri yüklüyorum ..... prog dvb nin kurulu versiyonu var d: de ondan direk çalıştırıyorum çalışıyor ..... şu an işyerindeyim eğer lazım ise prog dvb nin kurulu versiyonunu upload yaparım pm atarsın
Aynı kart bende de var , ilk aldıgım zaman millet hata yapmışsın dedi skystar en ii si dediler, kendi proğramı en ii si bence.Bazı kanallara girmeye çalıştım ama beceremedim ,millet skystarlarla galiba giriyormus işin açıkcası kimse tam olarak yol gostermedi.Şurda birisi tam olarak anlatsa zaten ona çok minnetar olcam
Edit:Forumda yasak olan bir kaç cumleyi arkadaslar soyledigi için degiştirdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekos -- 6 Haziran 2008; 18:26:47 >
Ama sunu soyleyeyim ki sifreyi kart degil, kullanilan yazilim kiriyor.
Yani sifre kiran bir yazilima ihtiyac var. Ve sunu da unutma, sifreler surekli degistiriliyor ve surekli yenilemen gerekiyor. Bazen 5 dakikada bir gibi.
Ayrica bu isin illegal oldugunu unutma. Turkiye'de de artik bilisim suclari suc olarak goruluyor ve cezasi var. Duyduguma gore digiturk bir aralar bazi araclarla insanlari yakalamaya calisiyormus.
Aynı kart bende de var , ilk aldıgım zaman millet hata yapmışsın dedi skystar en ii si dediler, kendi proğramı en ii si bence.Şifreli kanalları kırmaya çalıştım ama beceremedim ,millet skystarlarla galiba kırıyormuş işin açıkcası kimse tam olarak yol gostermedi.Şurda birisi tam olarak anlatsa zaten ona çok minnetar olcam
Tanıtıyorum. Kart seçenekleri die bir menu geliyor oradan Avermedia DVB-s modelini seçiyorum fakat sonuç yine aynı
Aynı kart bende de var , ilk aldıgım zaman millet hata yapmışsın dedi skystar en ii si dediler, kendi proğramı en ii si bence.Şifreli kanalları kırmaya çalıştım ama beceremedim ,millet skystarlarla galiba kırıyormuş işin açıkcası kimse tam olarak yol gostermedi.Şurda birisi tam olarak anlatsa zaten ona çok minnetar olcam
şifre kırmak için önce progdvb ile görüntüyü almalısın sonraki iş kolay
Avermedia a700 kullanıyorum. Orjinal programı kullanmıyorum.Kanal geçişleri daha yavaş ekran formatları yetersiz. dvbdream kullanıyorum. her türlü fortmatı izleyebiliyorum 16:9 tercihim :) Ayrıca progdvb göre bir üstünlüğü istediğin saatte dk belirtilerek örn 43" bilgisayarı yada programı kapatma imkanı olması. Avermedia nın en kötü tarafı ss2 kullanan arkadaşların söylediğine istinaden uydu geçişleri yapmadan diğer uydu kanallarını izleyemiyorsun. SS2 de izleyebiliyormuşun :S Not:kurarken xp de aygıt bulunda falan diyor onu iptal et kendi programından kur kanal tarat veya hazır kanal listesi yükle. Bende hazır kanalları yüklüyorum ama çıktıktan sonra yerinde yeller esiyor :S