valla bende şu an forumları araştırıyorum widescreen mi alsam mı yoksa düz kare mi...biraz daha incelemek lazım sanırım forumu farklı farklı yorumlar var
300-350 liraya 19" geniş ekran lcd monitör normal vga girişli alabilirsiniz.yani analog. acer ,philips , benq gibi markalar bulabilirsiniz.biraz fiyat araştırması yapıp,alacağınız monitördede nokta aralığı ve çözünürlük ayarlarına dikkat edin.en iyi fiyat perfonmans kombinesine kendiniz karar verin.
Ben de pek anlamıyorum bu işlerden, araştırmalarımdan Philips'in 190C8FS modelinde karar kıldım, 400 YTL civarı, henüz almadım. Samsung'la kişisel sorunlar yaşadım, 3 kere bozuldu, servisten yine bozuk monitörü yolladılar, neyse geçmişte kaldı bu... Ama Samsung'un fiyat/performans oranı iyidir. LG gibi, servisi sorunludur. İndirimden alırsın, ama ölü piksellere dikkat et.
Herkes en az 20-22 inç wide screen öneriyor. Böyle büyük bir monitörde oyun oynamak için çok iyi bir sisteme ihtiyacın olduğunu söyleyeyim. Sonuçta çözünürlüğü düşüremiyorsun.
Bir de analog girişli, LG marka ucuz bir LCD monitör önerebilirim. LG 1753S, yani fiyatı çok uygun, 270 YtL civarı, 17 inç elbet...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Su -- 3 Haziran 2008; 20:31:20 >
ASUS VW222S,NEC 22WV,AOC 2216SW bu modeller 22 inç geniş ekran.350 ytl civarı.Sadece analog girişliler.Eğer analog-dijital bağlantı sorunun yoksa bu modelleri seçmeni tavsiye ederim.
Su ; oyun içinde düşük çözünürlükle oynayabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: denizg
19 inç geniş eklan monitor tavsiyelerini bekliyorum
fiyat 300-350 ytl arasında olacak hiç anlamıyorum bu işlerden ondan konu açıyorum!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fetih -- 3 Haziran 2008; 21:11:41 >
Ölü piksel olur demedim, sadece olabilir dedim. Hele bir de böyle ucuzsa. Ölü pikseller 3-5 tane gibi olmadıkça yasal olarak değişmek zorunda değiller diye biliyorum. Samsung iyi bir monitördür, ama dediğim gibi ben kişisel olarak böyle bir sorun yaşadım. Aldığın monitör bilindik bir marka olsun derim, bir de buna dikkat edin. Dediğim gibi, ben de pek uzmanı değilim konunun, sadece yardım etmeye çalışıyorum.
Ölü piksel olur demedim, sadece olabilir dedim. Hele bir de böyle ucuzsa. Ölü pikseller 3-5 tane gibi olmadıkça yasal olarak değişmek zorunda değiller diye biliyorum. Samsung iyi bir monitördür, ama dediğim gibi ben kişisel olarak böyle bir sorun yaşadım. Aldığın monitör bilindik bir marka olsun derim, bir de buna dikkat edin. Dediğim gibi, ben de pek uzmanı değilim konunun, sadece yardım etmeye çalışıyorum.
neee 300 ytl ucuz mu yapmayın allah aşkına tavsiyesi olan var mı başka? bir de benq nun bir modelini tavsiye ediyorlardı
Hocam Philips 'in güzel bir monitörü var ... Üzerinde ses sistemi mevcut ... Eğer bütçeni biraz daha artırabilirsen kesinlikle tavsiye ederim bu monitörü ;)
Not : Resmini bulabilirsem koyacağım
MSI VR330X / Amd Sempron 3600 , Ge Force Go 6100 128 Mb , 1500 Gb DDR2 //// Intel D930 , ATI X550 Radeon 256 - 512 MB , 1 GB DDR2 , 160 GB HDD , /// Intel P4 Celeron ( 478 Pinli ) , 256 Mb Ram , 64 Mb Ge Force Ekran Kartı , ..... İşletim Sistemlerim : Ubuntu , Pardus , Win Xp SP2
Hocam Philips 'in güzel bir monitörü var ... Üzerinde ses sistemi mevcut ... Eğer bütçeni biraz daha artırabilirsen kesinlikle tavsiye ederim bu monitörü ;)
Not : Resmini bulabilirsem koyacağım
lütfen koy.(dedem alacak lcd yi -bütçe sınırsız gibi oldu yani)