Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
uv ve neon ve flöresan

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> uv ve neon ve flöresan Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
nisso

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

3 Haziran 2008; 14:34:43 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar ben bilgisayarı boyayıp uv alacaktım fakat bu gün forumda gördüğüm uv zararlıdır yazısı kafamı karıştırdı
bu uv ler gerçekten zararlı çeşittenmi
uv neon flöresan arasındaki farklar nedir
neon veya flöresan kasadaki boyayı uv gibi parlatırmı

yardımlarınıza teşekkürler

-nisso-
gigabyte 945///intel dual core 3.00///Nvidia Geforse7300 LE///1gb kingston-1gb oem ram///samsung 250gb sata

ermanunal01

3 Haziran 2008; 15:07:23 

ya kardeşim sinirlenmeye başladım kesecem kafanızı hepinizin....PİYASADA SATILAN UV COLD KATOT NEONLARIN HİÇ BİR ZARARI YOKTUR....yeter artık ya herkes aynı soruyo soruyor fakat kimsede araştırmaya lüxs etmeden direk konu açıyor

bugger_dh_hwa@hotmail.com

Herhangi birinin benden nefret edebilmesinin tek nedeni,benim gibi olmak istemesidir.Bazıları benden daima nefret edecektir.
ManiacMurder

3 Haziran 2008; 15:17:41 

quote:

Orjinalden alıntı: ermanunal01

ya kardeşim sinirlenmeye başladım kesecem kafanızı hepinizin....PİYASADA SATILAN UV COLD KATOT NEONLARIN HİÇ BİR ZARARI YOKTUR....yeter artık ya herkes aynı soruyo soruyor fakat kimsede araştırmaya lüxs etmeden direk konu açıyor

Erman bu kadar sinirlenme ya

nisso

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

3 Haziran 2008; 15:17:43 

hayır seni sinirlendirmek istemem
google dan biraz araştırdım dalgfa boyuyla alakalı veriler bulabilrdim
UV COLD KATOT NEONLARIN hiç bir zararı yok demişsin tamam saol yorumun için

bari hazır yeri gelmişken kadiköyde plexi nerden satın alabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nisso -- 3 Haziran 2008; 15:16:30 >

-nisso-
gigabyte 945///intel dual core 3.00///Nvidia Geforse7300 LE///1gb kingston-1gb oem ram///samsung 250gb sata

nisso

3 Haziran 2008; 15:27:09 

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=RC006
şu linktekiler dediğin oluyor eğilmi uv cold catot neon

birde ben bu ışıkları nereden alabilirim ben internete güvenmiyorum gidip benim almam lazım elektrikçilerde varmıdır.
ve aynı zamanda boya bu boyayı nalburlarda bulabilirmiyim?
ayrıca bunları nasıl çağırıyorsunuz ne deyince insanlar anlıyor yardım edermisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nisso -- 3 Haziran 2008; 15:33:45 >

-nisso-

corhi

3 Haziran 2008; 16:20:13 

biz okumaya bıktık .. adamlar konu açmaya bıkmadılar

My ComPuter
ll İntel Core2 Duo E6550, 2333 Mhz (7x 333) ll aSuS P5B ll Kingston 2x1 Gb DD2 800 Mhz ll aSuS EN8500GT 512 mb/128 Bit+Zerotherm GX815 Game Edition ll
ll Seagate 320 Gb SataII ll aSuS DVDRW 16x ll aSuS KaSa+350 watt Power ll SaMSuNG 940bw SyncMaster monitor ll

3 Haziran 2008; 16:41:24 

quote:

Orjinalden alıntı: corhi

okumaya bıkmışsın ama mesaj atmaya dünden razısın

-nisso-

ermanunal01

3 Haziran 2008; 16:42:22 

tamam beyler atışmayın şimdi

Herhangi birinin benden nefret edebilmesinin tek nedeni,benim gibi olmak istemesidir.Bazıları benden daima nefret edecektir.
nisso

3 Haziran 2008; 17:26:34 

ya erman abi llütfen ya bilgisizim biraz yardım edebilirmisin
güvenilir dedinde peki ben bu boya ve ışığı nereden alıcam nalbur dan boyayı elektrikçiden ışığı alabilirmiyim
ne diyip alıcam?

-nisso-

ermanunal01

3 Haziran 2008; 21:33:00 

Hocam en iyisi msn ile konuşalım da forumu kirletmiyelim

R`meRt

Sisteme Gözat

3 Haziran 2008; 21:49:31 

quote:

Orjinalden alıntı: nisso

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=RC006
şu linktekiler dediğin oluyor eğilmi uv cold catot neon

birde ben bu ışıkları nereden alabilirim ben internete güvenmiyorum gidip benim almam lazım elektrikçilerde varmıdır.
ve aynı zamanda boya bu boyayı nalburlarda bulabilirmiyim?
ayrıca bunları nasıl çağırıyorsunuz ne deyince insanlar anlıyor yardım edermisiniz?

Uv'ler Vatan bılgısayarda mevcut orda bulabılırsın.Plexı her reklamcıda bulunabılır kesın bır fıyatı yoktur kafasına gore fıyat cekenler olur dıkkat et ben 50x50ye 5lıra verıpte aldım 20lırada,erman arkadasımızdanda alabılırsın yada forumda satan dıger arkadaslardanda.Boya konusuna gelınce genelde Florasan,fosforlu,neon dıye adlandırılırlar ama markadan markaya degısır.Denedıgım en parlak boya henkelın boyasıdır (akcalı henkel marshall denedım) herhangı bı nalburda yada yapımarkette kesınlıkle bulursun.Ben Boyanın ustune bıde bı kat parlak vernık atmıstım cok guzel parlıyordu.Kolay gelsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertyeldan -- 3 Haziran 2008; 21:52:14 >

Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur.
M. Kemal ATATÜRK
HVAC&Design
ASUS M51SN
SONY VAiO AR41S
ACER 5920G
R`meRt

Sisteme Gözat

3 Haziran 2008; 22:06:01 

quote:

Orjinalden alıntı: corhi

Cok delı oluyorum bu lafa ha Genel konusuyorum.
Ya kardesım madem yazmaya bıktın aynı seylerı yazma ozaman hıc yorum gormezden gel nıye gelıp bıktık bunlardan dıyıpte Post kastıgını alalen gosterıyorsun.Bıde bole dıyerek karsıdakını sogutuyorsun Adam gelmıs bılmedıgı bırseyı soruyor.Tamam arastırmamıs olabılır ama forumun amacı bu degılmı?Bılen bılmeyene yardımcı olacak,aksı olursa zaten herkez bılırse forumun amacı olan paylasım nasıl gerceklesecek?Arastırmadan yazanıda anlamak mumkun degıl bunları okumaya bıktık dıyenıde anlamak degıl kendımede

Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur.
M. Kemal ATATÜRK
HVAC&Design
ASUS M51SN
SONY VAiO AR41S
ACER 5920G
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> uv ve neon ve flöresan Sayfa: [1]
Buraya git: