arkadaşlar ben bilgisayarı boyayıp uv alacaktım fakat bu gün forumda gördüğüm uv zararlıdır yazısı kafamı karıştırdı bu uv ler gerçekten zararlı çeşittenmi uv neon flöresan arasındaki farklar nedir neon veya flöresan kasadaki boyayı uv gibi parlatırmı
ya kardeşim sinirlenmeye başladım kesecem kafanızı hepinizin....PİYASADA SATILAN UV COLD KATOT NEONLARIN HİÇ BİR ZARARI YOKTUR....yeter artık ya herkes aynı soruyo soruyor fakat kimsede araştırmaya lüxs etmeden direk konu açıyor
ya kardeşim sinirlenmeye başladım kesecem kafanızı hepinizin....PİYASADA SATILAN UV COLD KATOT NEONLARIN HİÇ BİR ZARARI YOKTUR....yeter artık ya herkes aynı soruyo soruyor fakat kimsede araştırmaya lüxs etmeden direk konu açıyor
hayır seni sinirlendirmek istemem google dan biraz araştırdım dalgfa boyuyla alakalı veriler bulabilrdim UV COLD KATOT NEONLARIN hiç bir zararı yok demişsin tamam saol yorumun için
bari hazır yeri gelmişken kadiköyde plexi nerden satın alabilirim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nisso -- 3 Haziran 2008; 15:16:30 >
birde ben bu ışıkları nereden alabilirim ben internete güvenmiyorum gidip benim almam lazım elektrikçilerde varmıdır. ve aynı zamanda boya bu boyayı nalburlarda bulabilirmiyim? ayrıca bunları nasıl çağırıyorsunuz ne deyince insanlar anlıyor yardım edermisiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nisso -- 3 Haziran 2008; 15:33:45 >
ya erman abi llütfen ya bilgisizim biraz yardım edebilirmisin güvenilir dedinde peki ben bu boya ve ışığı nereden alıcam nalbur dan boyayı elektrikçiden ışığı alabilirmiyim ne diyip alıcam?
birde ben bu ışıkları nereden alabilirim ben internete güvenmiyorum gidip benim almam lazım elektrikçilerde varmıdır. ve aynı zamanda boya bu boyayı nalburlarda bulabilirmiyim? ayrıca bunları nasıl çağırıyorsunuz ne deyince insanlar anlıyor yardım edermisiniz?
Uv'ler Vatan bılgısayarda mevcut orda bulabılırsın.Plexı her reklamcıda bulunabılır kesın bır fıyatı yoktur kafasına gore fıyat cekenler olur dıkkat et ben 50x50ye 5lıra verıpte aldım 20lırada,erman arkadasımızdanda alabılırsın yada forumda satan dıger arkadaslardanda.Boya konusuna gelınce genelde Florasan,fosforlu,neon dıye adlandırılırlar ama markadan markaya degısır.Denedıgım en parlak boya henkelın boyasıdır (akcalı henkel marshall denedım) herhangı bı nalburda yada yapımarkette kesınlıkle bulursun.Ben Boyanın ustune bıde bı kat parlak vernık atmıstım cok guzel parlıyordu.Kolay gelsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertyeldan -- 3 Haziran 2008; 21:52:14 >
biz okumaya bıktık .. adamlar konu açmaya bıkmadılar
Cok delı oluyorum bu lafa ha Genel konusuyorum. Ya kardesım madem yazmaya bıktın aynı seylerı yazma ozaman hıc yorum gormezden gel nıye gelıp bıktık bunlardan dıyıpte Post kastıgını alalen gosterıyorsun.Bıde bole dıyerek karsıdakını sogutuyorsun Adam gelmıs bılmedıgı bırseyı soruyor.Tamam arastırmamıs olabılır ama forumun amacı bu degılmı?Bılen bılmeyene yardımcı olacak,aksı olursa zaten herkez bılırse forumun amacı olan paylasım nasıl gerceklesecek?Arastırmadan yazanıda anlamak mumkun degıl bunları okumaya bıktık dıyenıde anlamak degıl kendımede