Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Mutfak Dolabı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> Mutfak Dolabı Sayfa: [1]
Mesaj Fotoğraf Galerisi

Ekleyen : Lastruth
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Lastruth

3 Haziran 2008; 13:14:18 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar Mutfak dolabı yaptırmak için iyi bir ustaya ihtiyacım var. çekmeköy veya ümraniyede.eski evimde yaptırdığım dolap 1 senede yıkılmıştı not: İhlamurkuyu da Arslan kardeşler adında bir yere yaptırmıştım. yardımlarınızı bekliyorum.

taşkafa

12 Haziran 2008; 10:25:05 

Maltepe Başıbüyükte KESKİN MUTFAK....Tecrübeli, bilgili, gözü gönlü tok bir baba ogul...Şu an bir apartmanın işini almışlar. Başları sıkışık. Her işi almazlar...Temiz adam gibi iş yaparlar.. Çok çok pazarlık yapanı sevmezler....Uygun fiyat iyi işçilik.....Ben tavsiye üzerine gittim...Konuştuk anlaştık sipariş verildi...Gününde getirip tertemiz taktılar...Her evime gelen mutfaga parmak ısırarak bakıyor....Aldıkları para bin defa helal olsun...BİRDE MARANGOZUN YADA MUTFAKÇININ TAM KONUŞTUGU GÜNDE MUTFAGI GETİRİP EKSİKSİZ , NOKSANSIZ MONTE EDİP GİTMESİ...Yüzde 1 ihtimal...fazlası yok...Yüzde 99 yalan çıkar....Bilenler iyi bilir...İbrahim Keskin- Ramazan keskin. 0216.3054668 İşte olurlarsa bu telfon cevap vermez. Cep Ramazan. 0532. 5571024... Kesin bulursunuz.... İTO cu mehmet Turgut....Tavsiye etti....deyin... Saygılarımla...

HİLE İLE İŞ GÖREN MİHNET İLE CAN VERİR,

NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR....
maxfocus

12 Haziran 2008; 11:32:11 

quote:

Orjinalden alıntı: Lastruth

Arkadaşlar Mutfak dolabı yaptırmak için iyi bir ustaya ihtiyacım var. çekmeköy veya ümraniyede.eski evimde yaptırdığım dolap 1 senede yıkılmıştı not: İhlamurkuyu da Arslan kardeşler adında bir yere yaptırmıştım. yardımlarınızı bekliyorum.

Selamlar,
Bu iş için bütçeniz nedir.

P4 Q6600 2.4 GHZ (Zalman 7700CU ile 3.53GHz) - 2*1 GB KINGSTON HYPER X 9600 DDR2 1200 MHZ DUAL - 2* 400 GB SEAGATE SATA2 16MB CACHE NCQ RAID 0 - 2* SAPPHIRE 3870 GDDR4 512MB CROSSFIRE - GIGABYTE DSR4 48X + 2* LG DVD-RW + SKYSTAR DIGITAL TV KART + 22" SAMSUNG BW22 DVI + 22" VİEWSONIC HD + THERMALTAKE ARMOR VA8000BWS + ENERMAX GALAXY XXX 1000 W PSU + TUNÇMATİK 2500 kVa (1,5 kW) + LOGITECH KABLOSUZ SET + LOGITECH 2+1 + ZOOM 6X ADSL WIRELESS MODEM + XP PRO SP3 + 2005 C-MAX TREND TDCI + 2007 YENİ CORSA CDTI
Lastruth

15 Haziran 2008; 20:54:30 

çok teşekkür ederim ilginiz için.

quote:

Orjinalden alıntı: taşkafa

Maltepe Başıbüyükte KESKİN MUTFAK....Tecrübeli, bilgili, gözü gönlü tok bir baba ogul...Şu an bir apartmanın işini almışlar. Başları sıkışık. Her işi almazlar...Temiz adam gibi iş yaparlar.. Çok çok pazarlık yapanı sevmezler....Uygun fiyat iyi işçilik.....Ben tavsiye üzerine gittim...Konuştuk anlaştık sipariş verildi...Gününde getirip tertemiz taktılar...Her evime gelen mutfaga parmak ısırarak bakıyor....Aldıkları para bin defa helal olsun...BİRDE MARANGOZUN YADA MUTFAKÇININ TAM KONUŞTUGU GÜNDE MUTFAGI GETİRİP EKSİKSİZ , NOKSANSIZ MONTE EDİP GİTMESİ...Yüzde 1 ihtimal...fazlası yok...Yüzde 99 yalan çıkar....Bilenler iyi bilir...İbrahim Keskin- Ramazan keskin. 0216.3054668 İşte olurlarsa bu telfon cevap vermez. Cep Ramazan. 0532. 5571024... Kesin bulursunuz.... İTO cu mehmet Turgut....Tavsiye etti....deyin... Saygılarımla...

Lastruth

15 Haziran 2008; 20:56:37 

mutfak dolabı için şu parayı ayırdım diye birşey yok.ne çok lüks ne de kötü. en ucuz dolabın en fazla 2-3 katı veririm herhalde ama dediğim gibi kesin rakam yok.teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: maxfocus

quote:

Orjinalden alıntı: Lastruth

Selamlar,
Bu iş için bütçeniz nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lastruth -- 15 Haziran 2008; 20:56:33 >

raikkonen_453

15 Haziran 2008; 21:16:48 

ben de pendik kaynarca ve civarında mutfak dolabı yapan bir yer arıyorum. ankastreleri dolaba sıfır oturtacak bir usta. genellikle ankastre bulaşık makinelerini güzel yerlştiremiyorlar. bu işi bilen usta var mıdır?
L dolap şöyle 1500 ytl gibi

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> Mutfak Dolabı Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Gigabyte HD4870 video inceleme
Daha güçlü, daha hızlı, daha ucuz!
WEB Dersleri Blog lara giriş 1
Blog nedir? Ne işe yarar? Nasıl Kurulur? Tüm cevaplar bu seride!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar