DH ailesinden birkaç arkadaş bir araya gelerek duygusal yönü olan bir başlık açmaya karar verdik. Zaman zaman açılan başlıklarımız oluyor ancak kalıcı olma adına yola çıkıyoruz. Ben, Juti ve Suzinin fikirlerinin bileşkesi. Şüphesiz burada ismini sayamayacağım bi çok arkadaşta bize destek olacaktır.
Hüzne, ayrılığa, kavuşmaya, özleme, hasrete, mutluluğa, umuda, siteme vs.. kısaca Duygusal olan ne varsa yazı ve resim olarak burada paylaşım yapalım. İlginiz için tşk ederiz şimdiden.
Arkadaşlar lütfen rica ediyoruz gereksiz hiçbir mesaj atılmasın. Teşekkür etmek adına bile atılmasın. Bir üye girdiği zaman zamanı geçirebileceği bir topic olsun.
Sana sımsıkı sarılmak istiyordum... Ah bir görsem, bitirsem içimdeki özlemini bu kadar zor gelmeyecekti senden, sevginden vazgeçmek... Nasıl olsa alışkınım ya seni görmemeye, galiba böyle de başarabilirim... "Ama eğer hissedersen hayatından çekildiğimi bana sana geri dönmemem için şans dile... " Neler yazmak istiyorum sana bir bilsen, tek yapabildiğim yazmak olduğundan yine yazıyorum işte! Seni daha önce de yazmıştım ama bu kez bir daha yazmamak üzere, seni beynimde, içimde bitirerek yazıyorum, yada bitirmek isteyerek... Ne kadar sürer bilmiyorum ama ben senden, sevginden vazgeçmek istiyorum. Yine senden habersiz...Ben seni severken de senden habersiz sevmiştim. Belki de kendimden bile habersiz... Dünyaları etrafında döndürmek isteyen bir kalbi bilerek isteyemezdim. Kendimden ve senden habersiz "bir tanemmm" olmuştun sen...Öyle ya; Sen bir taneydin; Eşin benzerin yoktu yeryüzünde, Yoktu Sen Kadar Güzel Güleni, Sen birtanem din! Yaşanmamış ve yaşamamış olsam bile Sen Özel'din... Aşk Özel'di.... "Yağmurda Aşk Başkadır" diyenlere gülüyordum ama bende yağmurda üşüyen ellerini severek başladım seni sevmeye... Önce aldırmadım seninle güzelleşen herşeye...Sonra tüm parfümeri dükkanlarını aşındırıp kokunu ararken anladım seni deliler gibi özlediğimi... Ne kadar gerçeksen o kadar yalandın... Ve ben her seferinde en baştan başladım...Yeniden bir sondayım ama bu kez yeniden başlayacak gücüm yok... Ben senden vazgeçmek istiyorum! Herkes gibi biri olmanı yada hiç kimse olmanı istiyorum...Sesini duymak için telefonlara sarılmaktan vazgeçmek, ismini duyduğumda içimin titreyip,gözlerimin dolmasından kurtulmak istiyorum...Senin benim için herhangi biri olman ne kadar zor bir bilsen...Zaten kolay olan ne vardı ki benim için;Sanki seni öldürmemle sevmem ararsında hiçbir fark yoktu....Ve ben hep sevgim yüzünden cezalıydım...Hiç sonu olmayan bir yolda seninle yürümek,yeni çıkan filmleri birlikte izlemek, saatlerce sana sarılı kalmak,sadece ama sadece bir kez olsun sana sarılıp uyumak, bir sabah gözlerimi açtığımda yanımda seni bulmak isterken, sen sevgimle utanmamı sağladığın için galiba gerçekten "bir taneydin"! İşte bu yüzden imkansızlığına hep inandım! Ben yalnız kalıp seni düşünmeyi deli gibi sever olduğumda, sen benim her şeyim olduğunda ben senin için hiç yoktum...Bu yüzden yalnızlıklarım, ağlamalarım, özlemlerim canını hiç acıtmadı.Benim tarafımdan sevilmek belki de hayatında önemseyeceğin en son şeydi... Keşke kendi dünyamda bir zamanlar seni sevdimden hiç bahsetmeseydim Ben Seni Seviyorum dediğimde Seni Seviyordum! Ben Seni Özlüyorum dediğimde Seni Özlüyordum. Ben Senin İçin Ölürüm Dediğimde ben senin özleminden zaten ölüyordum... Ve Ben Şimdi Senin Hayatından Gidiyorum! Ne zaman Aralık'ta bir yağmur yağsa, ben geceler'de ıslanıyor olacağım,Ne zaman bir parfümeriye girsem hala kokunu arıyor olacağım... Ben Kaybettim... Sen Kazandın! Artık sesimi duymayacaksın... Sana sımsıkı sarılmak istiyordum, kokunu içime yıllarca bana yetecek kadar çekerek, sana sımsıkı sarılmak istiyordum.... Gelmedin! Gelsen yapabilir miydim bilmiyorum...Ama ben artık gidiyorum.. Eğer hayatından çekildiğimi hissedersen, bana sana geri dönmemem ve seni yeniden deliler gibi sevmemem için şans dile... Ve Lütfen, Aralık'ta yağmur yağdığında sakın İstiklale gelme. Sana sımsıkı sarılmak istiyordum.... Gelsen yapabilir miydim bilmiyorum...
Ben seni, hep senin bilmediğin zamanlarda, senin bilmediğin mekanlarda sevdim... Bunu sana hiç bir zaman söyleyemedim... Anlatabilecek kelime bulamayacağımı sanmadım... Düşlerimdeydin hep... Öyle büyüktü ki varlığın beni aştı ama sana ulaşmadı... Ben seni, hep uzak sevdim,... Sessiz, sakin, benden uzaklaşma diye usulca sevdim... Her nefesim senindi... Çünkü ben, sen nefes alıp verdikçe vardım... Ama sana ne sesimi, ne nefesimi duyuramadım... Çığlık oldu sevgim, çarptı herkese... Bir sana teğet geçti... Öğrenemedin... Söyleyemedim...
BeN SeNi GiZLi SeVDiM... Her kalemin ucuna düşen harf sendin... Her dilimin ucuna gelen kelime sendin... Ben her yazdığım kelimede seni büyüttüm, ben her kurduğum cümlede seni büyüttüm... Sen bilmedin, ben söyleyemedim... Bahar sen varsan gelirdi, yaz sen varsan güzeldi... Her gelişin bahar, her dokunuşun yazdı bana... Ben her bahar hüzün kaplar, her yaz yaşlar akıtırdım yokluğunda... Ben her baharı sen diye bekledim, ben her yazı sen diye geçirdim... Bütün güzelliklerini sana büyütüm... Sen bilmedin, ben söyleyemedim...
BeN SeNi GiZLi SeVDiM... Aşkın... En güzeli, belkide en büyüğü sanaydı... Gizli gizli yanardı yüreğimde... Aşkım büyüktü, ateşi büyüktü, giz'i hepsinden büyüktü... Gösteremedim... Nasıl beni yakıp, erittiğini bilemedin... Oysa sen buz gibiydin... Yine de gelmedin... Nasıl bir yürek büyüttüm sana gizli gizli... Sen bilmedin, ben söyleyemedim...
BeN SeNi GiZLi SeVDiM...
Her şarkıya seni koydum, her şarkıyı sana yakışırdım... Sen varsın diye söyledim hepsini ama sana duyuramadım... Hep benimle olduğunu hiç bilmedin. Hayalinle yatar, hayalinle kalkardım anlamadın. Anlamadığın, hissetmediğin için dokunamazdım sana, duvarların öyle kalındı ki, yapamadım...
BeN SeNi GiZLi SeVDiM... Hayallerimdin işte sen, bütün düşlerimdin... İyiye, kötüye akan her damla yaş sanaydı, sensiz olmazdı... Ateş gibiydi işte aşkın, dedim ya yakardı, söndüremezdim... Ama sen hiç birini bilmedin, Ben de Söyleyemedim...
ya da en mucizevi anlarda kopan fırtınaları da…
yalın ayak çocuk yürüyüşü gibi yüreğime batan cam kırıklarını görmezden gelmeliydim… gelemedim… gördüm tüm korku yüklü, ürkütücü, soğuk kırıkları… korktum bir kez daha; kendime dönememekten…
şimdi ufkuma yeni yollar çiziyorum, beğenmeyip siliyorum… baştan çiziyorum… bir sürü söz biriktirip kendime saklıyorum… her gece ansızın kırıp, her sabah yeniden almaya yola koyuluyorum…
yeni sözler öğreniyorum; yeni acılarıma süslü kelimeler kuruyorum… oysa ne çok söz varmış seni anlatmaya… ama hiçbir cümlenin tabiri caiz olmamış…
Senin bu kadar fazla hatta özel sözleri hakkettiğini düşünmüyorum aslında. Senin için söylendiğini de düşünmemelisin, keza sana değil.
Benim sevdamaydı sözlerim. ben sevdama ağladım ağladıysam, ben sevdama aşıktım aşıksam…çünkü ben aşık olabilmeyi özledim, ben aşık olabilmeyi; sen olmasan da öğrenirdim.... yani şu kadarını söylüyorum; sen değilsin bu hikayenin ne baş kahramanı ne de ilhamı… bir tek benim… tek başıma hakkettim, kimseye el sürdürmedim. Sevdama tek kötü söz gelmesin diye yüreğimi paramparça ettim.
Bir kırık sözüm olmadı bu yüzden sana… yoksan… yoksun… var (?) hiç olmadın. ölüme hasret yazıldı adın. ben ölmeyi de yaşamayı da en az senin kadar istedim…
gözlerimi kapatıp karanlığa yürüdüm ben… zifiri karanlıkta sana en yakışır sözü ayak seslerinden tanıdım... yokluğun yeni bir varlık oldu kimliğime… ben seni en çok yokken sevdim…
Ask, güne seninle baslayip seninle bitirmekmis. Ask, sen uyurken, uzaklarda sana siir yazmakmis. Ask, Ask ugruna söylenen her sarkida seni aramakmis. Ask, içerken Alkolik degil, Askolik olmakmis.(ya da içmeden sarhos olmak) Ask, sadece seni görmek için daglar,ovalar asmakmis.
Ask, seni senden müsade almadan hayal etmekmis. Ask, senin icin firsat yaratmakmis.
Ask, umutla seni beklemekmis. Ask, sana doyamamakmis. Ask, kalbin en degerli yerini sana parsellemekmis. Ask, kalbin derinliklerinden konusmakmis.
Ben seni sevmek, mutLu etmek için gönderilen bi melektim... Görevim bağlanmaktı sana beni her ne kadar kanatsanda...
Öyle demiştin bana. Dediğin gibide oldu...
Çok sevdim, körü körüne bağlandım, uzun bir rüyadaydım; Uyandım bir baktım, bana kaLan kırık kanatlardı...!
Her yenilgimde karşıma çıkıp bana acıyan gözlerle bakma anne... Ben kırmadım kimseyi, yermedim, sövmedim...
Sadece harcandı benim kalbim O büyük oynadı, bense büyük kaybettim...
Sevdim annem... Hem de çook sevdim...
Kızma bana, hem sen degil miydin babamı en az benim O'nu sevdigim kadar seven....
Belki de benim tek hatam şanssızlığım, belki de saflığım... Nerden bilebilirdim ki o kalpsizmiş anne? Ben galiba aşkı değil çürük yarımı seçtim
İnsan sevince üç maymunu oynarmış Görmedim, duymadım, bilmiyorum... Sağır oldum duymadım Kör oldum göremedim
Aptalın teki oldum adam oldugunu bilemedim, anlayamadım anne... N'oLur anne konuşma şimdi sadece ellerini ver bana, düşüyorum gaLiba... Bağışla beni anne... Beceremedim ben sevmeyi, mutLu oLmayı...
Hak etmedim beLki de... Ama beni affet olur mu?
Ölüyorum ben anne; acılarımı bana, sıcacık öpülesi ellerini sana bırakıp gidiyorum...
Hayat çok gördü yaşamayı bana annem...!!!
Yanlış bir sevdaya kapılmanın bedelini ödüyorum kendime.. Bendeki tarif edilemeyecek kadar büyük olan sevdayı,başkasına emanet edilmiş bir yüreğe sığdıramayacağımı bildiğimden beklentisiz sevdim seni.. Her halinin aşığıydım.. Her şeyine katlanmanya razı... Olmanı istediğim halinle değil de , olduğun gibi sevdim seni... Ancak sen bana , bazı şeyler için [tek taraflı] sevginin yetmediğini öğrettin.. Ve ben, Sen mutlu olasın diye, senin için senden vazgeçmeyi öğrendim.. Seni kendimden bile sakınacak kadar seviyorken, Bitirmeyi göze aldım.
...
Bana yine bitmesin diyeceksin sanmıştım.. Oysa ki senin bitmesine razı olman için kendiNce birçok sebebin vardı. Çok kızıyordum sana,fazla üzerine gidiyordum .. Sen ilgisizdin, bense ayrılığa kelepçeli çaresiz... Bitsin deyişimi çoktandır umutla bekliyormuşçasına hemen kabullendin. Unutmaya mahkum olan sevdamı, sensizliğe, sen mahkum ettin.. Şimdi AyrıYız... Yokluğun sabrımı zorluyor..KaLdırılamayacak haLe geLdi.. DiLimden keşkeLer düşmüyor...Ne diye böyle bir çelişkiye girdiğimi akLım almıyor senden vazgeçmeyi kabullenmişken, hala keşke bitmeseydi diye sayıklıyorum sona ermiş bir rüyanın ardından... Keşke yine beraber olsaydık da , Benim tek derdim ilgisizliğin olsaydı. Keşke yine benimle olsaydın da , Tek dert ettiğim , arada bir görüşememelerimiz olsaydı... Ne yapsam faydasız...İmkanı yok kendimi zorla sevdirmemin.. Şimdi sensizliğin en zorundayım. Çırpındıkça boğuluyorum.. Unutmayı istemedikçe, Senden vazgeçmek için çabalamadıkça Dibe batıyorum... Senin haberin yok ama ben aşkından ölüyorum sevdiğim SENSİZ BEN BİR HİÇİM... uzakta kaldı sanki ateşler, her yer buz,soğuk... bugün dilimde var bir şarkı... ADI OLDU YALNIZLIK!!!!
Ne güzel şey seni sevmek Ne güzel şey seni seviyorum demek Sevdiğini söyleyebilmek ne güzel... Her baharda, gece gündüz, her saniye SENİ SEVIYORUM.. SENI SEVIYORUM.. SEVIYORUM SENİ..diyebilmek ne güzel.. Çünküsü yok, nedeni yok sevmenin.. zamanı hiç yok, Dakikalar zaman üstü... Utangaç bir gecenin kucağında Yağmurlar vuruyor pencereme, Aşkın vuruyor kalbimin kıyılarına.. Gecenin bu çıldırtan yalnızlığında aşkın ayak seslerini duyuyorum yüreğimde.. Ve hasretini içimde..
SENI SEVIYORUM
Sesini duymak istiyorum uyumadan önce.. Sabahlara kadar konuşmak, hiç kapatmamak telefonu... Aynı düşlerle uyumak sonra uyanmak aynı güneşe..
SENI SEVIYORUM..
Daha bir güzelleştim son günlerde Gözlerimin içi parlıyor Kabıma sığdıramıyorum aşkı. Gülmek geliyor içimden.. Sokaklarda koşar adım yürümek.. Tanıdık, tanımadık herkese selam vermek, Merhaba ülkemin güzel insanları, hepinize, hepinize merhaba sizi de SEVIYORUM..
Yağmuru, denizi, kokusunu toprağımın gök mavisinde güvercinleri, martıları, dağ eteklerinde gelincikleri seviyorum ateş kırmızısı.. Bindallılarıyla köy kızlarını ve elleri hamur kokan anaları.. Hepsini sende seviyorum..
SENI SEVIYORUM
Senin sevdiğin gibi topluyorum saçlarımı, siyah kazağımı daha çok yakıştırıyorum kendime.. Ve daha çok seviyorum limonlu çayı. Senin sevdiğin her şeyi seviyorum. Türkülerini memleketin, feneri, kara kartalı senin için, Davamızı ve şiiri sende seviyorum.
Sen bana en gün güzel hediyeyi sevgi dolu yüReğinde yeR veRmekLe yaptın! Ben ; Ben işte o sevgi doLu yüReği sevdim.. Ben işte o eşsiz yüReğe "SENİ SEVİYORUM" dedim ... YaŞadıkLaRımın hayaL oLmaması,, Senin umut veRmen,umut veRebiLme umudunun oLması için.. HeR gece;o gecedeki heR saniye dua ettim ..!!
Dilimden dökülenleR,, Gözümden akan yaşLar,, Umut doLu bekLeyişim,, HeR şey SEN için.. SENİN o sevgin için ..
UğRuna döktüğümü sandığın heR damLa yaŞ Seni benden uzaklaRa göTüRen yoLLaR için .. BuLuşmamıza mani oLan 2 ayRı şehiR için ..!
Ben denizin eşsiz güzeLLikLeRinin oLduğu ama; [SEN]siz biR şehiRde nefes aLamaya çaLışıRken ! Sen kaRaRsızLıkLaRının,DüşünceLeRinin kaRıŞtığı baŞka şehiRdesin! Ben haLa yaŞamaya çaLıŞıRken Sen düşünüyoRsun .. SöyLesene yüReğim nasıL dayansın ??
GözLeRine bakan binLeRce göz vaRken söyLesene nasıL kıskanmasın ? Nefesine biR baŞka biRinin nefesi çok yakınken söyLesene nasıl yanmasın? SÖYLESENE SEVDİĞİM,,KISMETİM SÖYLE ..'
Ben sensiz,sessiz ve ücRa biR köŞede BİTİŞİME mektupLaR yazaRken ! Sen hala düşünüyoRsun.. BiR kez de oLsa güvenemiyoRsun! Sana söyLeyemediğim,,Yazamadığım binLeRce cümLeyi kendime haykırıyoRum! Kendime bağırıyoRum.. SEVİYORUM SENİ diyoRum ..!
DuyuyoR musun yüReğimden döküLen o güzeL sözLeRi ?
HayalleR kuRuyoRum.. BİTİŞİME SANİYELER KALA .. Bu şehRe teRk etmeme adımLaR kaLa ! 2 söz bekLiyoRuM ...
SENİ SEVİYORUM
ben seni görmeden sevdim ahlakına hayran ruhuna sevdalıyım. aradaki mesafelerin ne önemi varki? kalpten kalbe köprü kurulmuş bir kere. aşkı iki öpücükten ibaret sayanlara inat ben seni görmeden sevdim. hani aynı evin içinde olupta aralarına kalın duvarlar örenler hatta yanyana olupta aralarına kilometreler yerleştirenler varya duysunlar sevdamı utansınlar ben seni görmeden sevdim ask nedir? aşk gözle görülmezki kalple hissedilir bence ask ondan cok uzaklarda onunla olabilmektir paylaşmaktır acıyı tatlıyı ben seni görmeden sevdim