Arkadaşlar 1 gb flah belleğiniz varsa bunu 2 gb yapın.
ama discimizin 1gb olması gerekir 2gb değil
discimizi boşaltmamız gerekir
1 Flash belleği usb yuvasına takalım 2 Kartın takılı olduğu sürücüyü seçelim 3 Fix’e tıklayalım 4 Artık kartımız 2gb olmuştur.. 5 Kart kullanıma hazırdır.
Kart biçimlendikten sonra karta format çekerseniz içinde varolan yazılım yok olur ve kart eski halini alır bunun için bu değerler kaybolmaması için kartın içine girerek silmelisiniz .eğer silinirse gene bu işlemi uygulayın
bence sakın denemeyin flash diskiniz 1 gb dan fazla atılacak ilk büyük dosyada bozulacaktır. hatırlarsanız bir ara bu yöntemle satılan çakma ipodlar türemişti. ve normal değerinden fazla dosya attığımız zaman çöp oluyordu.
Zaten flaş bellek üreticileri de aptaldı. Aynı diski 2GB olarak satmak varken nedense daha ucuza 1GB diye satıyorlar. Milyonlarca dolar ile oynayan adamların yazılım ve donanım mühendislerinin aklına nedense böyle bir yöntem gelmiyor.
İnanmayın böyle konulara. Allah bilir şu malum flaş bellek autorun virüslerinden biridir.
arkadaş yeni bir şey demiş belkide denemişdir ve bizlerle forumda paylaşmış ileri geri konuşmamak lazım sonuçta kimseye silah zoruyla bir şey yaptırmıyo bilim dünyasıda böle bişe değilmidir riske girmeyeceksin ama başarı bekleyeceksin dikkat ederseniz şu anda filimlerin boyutları küçülebiliyor 600 mb lik filim 300 mb gayet rahat bir şekilde sıkıştırıla biliyor aynı şekilde 1 .44 mb lik diskler 1.77 mb yapılabiliyodu benim elimde 4.gb olduğundan denemedim 1.gb olsa emin olun denerdim zaten yukarıdada arkadaş sadece 1 gb için söylemiş
1 gb lık ve 2 gb lık modüller ya aynıysa? bazı arkadaşlar bunu hiç hesaba katmıyolar. bu sektörde çok sık rastlanır böyle şeylere, çarpanı kapatılan işlemciler yok mu? kısıtlana ekran kartları her gün piyasaya ısıtılıp ısıtılıp sürülüyoken bu neden olmasın? çinde bu tarzş yleri yapıyolar arkadaşlar, hiç merak etmeyin...
1 gb lık ve 2 gb lık modüller ya aynıysa? bazı arkadaşlar bunu hiç hesaba katmıyolar. bu sektörde çok sık rastlanır böyle şeylere, çarpanı kapatılan işlemciler yok mu? kısıtlana ekran kartları her gün piyasaya ısıtılıp ısıtılıp sürülüyoken bu neden olmasın? çinde bu tarzş yleri yapıyolar arkadaşlar, hiç merak etmeyin...
sana katılıyorum.ama genede saçma!
İstiklâl ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dagıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hiyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasî emelleriyle tevhit edebilirler. Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Türk istiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!