Arkadaşlar el valizine sığacak yani uçağa binerken yanımıza alabildiğimiz o tekerlekli küçük boy valizler varya onlara sığabilecek bir bilgisayar kasası almak istiyorum Midi Tower kasalar sığarmı içlerine?
KKTC ye gelirken yaz sonu bagaja veremiicem çünkü ne kadar kırılacak eşya var desekte dikkat etmiyolar ve uçağa 8kg hakkımla bu valizlerle işte kasayı sokmayı planlıyorum.
Sizce 480x190x420mm ölçülerindeki kasalar 30-50lt arası valizlere sığarmı yada bu çarpım kaç litre demek olur?
Alttaki kasa ve valiz örnektir....daha kasa konusunda kararsızım....
Etrafına eşyaları tampon olsun diye koyarsan bişey olmaz kannımca . Bende Lcd monitorümü bavulun içinde taşıyorum İstanbuldan Bursaya 3-4 defa gitti geldi bir sorun yok şimdilik .
Arkadaşlar anlatamadım sanırım... bagaj olarak vermicem şu ufak boy valizlerle taşııcam uçakta yanıma alabiliyorum küçükleri kasada onun içinde olcak
quote:
Orjinalden alıntı: ugur_yavuz
Müdür, uçağa binerken valizleri senin onlara teslim ettiğin gibi taşımazlar ha. hop hop atarlar uçağa. indirirkende aynı şekilde. kasa güme gitmesin?
quote:
Orjinalden alıntı: s!LenTium
Etrafına eşyaları tampon olsun diye koyarsan bişey olmaz kannımca . Bende Lcd monitorümü bavulun içinde taşıyorum İstanbuldan Bursaya 3-4 defa gitti geldi bir sorun yok şimdilik .
Hem kaliteli hemde istediğin ölçülere uygun sanırım.. full alüminyum... ayrıca hediyeli seçenekleri de çıkmış 5-6,5 kg civarında bir kasa
mükemmel ama hantal bi kasa yanlız arakadaş göre gerçekten uygun gibi
ARkadaş güzel kasada yalnız o sitedekiler hep tuzlu olurlar. dünyayı kurtarmaya çalışmıyorum ben 100ytl yi bi kasa için geçemem boyutlar önemli sadece yani bavula sığacak bişiy lazım. ilerde sonradan su soutma takacam kasaya