Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Okul bahçesine ses sistemi yerleştirmesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Stereo Ses Sistemleri >> Okul bahçesine ses sistemi yerleştirmesi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hakkım

2 Haziran 2008; 23:22:06 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar okulumuzn bahçesinde bir bahar şenliği yapcağız okulun onune sahne kuruldu ses sistemini nasıl yerleştirmeliyim. bir dolap anfi -mixer var 4 tane telsiz mıkrofan var 6 tanede hopörler var ama bunlardan 4 tanesinimi yerleştirmeliym nasıl yapmalıyım anfının hopörlere uzaklığı farkedermi yardımcı olurmusunuz

Ekteki dosya (1)

esdum

3 Haziran 2008; 1:17:52 

Sahnede ne yapacaksınız?
Canlı müzik olacaksa o kabinler yetmeyebilir en az 2 tanesi sahneye dönük olmak zorunda.

Sen 2 tane sahnenin sol köşesine 2 tane de sağ köşesine koy kabinleri üst üste..Kalan 2 taneyide sahnenin üstünde sahnedekilere dönük olacak şekilde koy..Amfi ile arasındaki mesafe çok önemli değil nasılsa amfi sahnenin bi köşesinde olacaktır..

mtelektro

3 Haziran 2008; 13:55:53 

quote:

Orjinalden alıntı: esdum

Sahnede ne yapacaksınız?
Canlı müzik olacaksa o kabinler yetmeyebilir en az 2 tanesi sahneye dönük olmak zorunda.

Sen 2 tane sahnenin sol köşesine 2 tane de sağ köşesine koy kabinleri üst üste..Kalan 2 taneyide sahnenin üstünde sahnedekilere dönük olacak şekilde koy..Amfi ile arasındaki mesafe çok önemli değil nasılsa amfi sahnenin bi köşesinde olacaktır..

esdum arkadaş yardımcı olmuş, biraz da ben eklentiler yapayım burada ince ama önemli olan bir kaç olay daha var hoparlörleri enstrüman ve solist mikrofonunun ÖN KISMINA konulması uğultu ve distorsiyon bakımından mecburdur bu ayrıntıya da dikkat ederseniz sorununuz kalmayacaktır ve mümkün olduğunca mikrofon kaboları kısa tutulmalıdır..

MTF elektronik professional audio, video and lighting systems..
withhonour

3 Haziran 2008; 16:42:06 

işin ses ile ilgili kısmı halledildiğine göre bende küçük bir hatırlatma yapmak istiyorum cuma gecesi mezuniyet törenimiz wardı yaklaşık 200 kişi mezun oluyorduk bütün program ve gösteriler bitti sıra kep atmaya geldi 200 kişi birden sahneye çıktı kep fırlatmak üzere 10.yıl marşı eşliğinde herkes tam coşmuşken zıplamalar ve alkışlar eşliğinde sahne çöktü birkaç arkadaşımız yaralandı aman sizde sahneye dikkat edin sonra bütün eğlence sönüyor ve kimsenin hevesi kalmıyor

musyun

19 Haziran 2008; 23:02:28 

Traji-komik bir olay...Bizde dikkatli olalım bari.

quote:

Orjinalden alıntı: withhonour

işin ses ile ilgili kısmı halledildiğine göre bende küçük bir hatırlatma yapmak istiyorum cuma gecesi mezuniyet törenimiz wardı yaklaşık 200 kişi mezun oluyorduk bütün program ve gösteriler bitti sıra kep atmaya geldi 200 kişi birden sahneye çıktı kep fırlatmak üzere 10.yıl marşı eşliğinde herkes tam coşmuşken zıplamalar ve alkışlar eşliğinde sahne çöktü birkaç arkadaşımız yaralandı aman sizde sahneye dikkat edin sonra bütün eğlence sönüyor ve kimsenin hevesi kalmıyor

N82
CX300 Silver
Garen Yöndem

20 Haziran 2008; 10:07:10 

Koptum walla okurken. Keşke bizim okulda da olsa böyle bişey çok eğlenirdik ama sizin okulun sahnesi ne kadar yüksek bilmiyorum bizimki 1metre. Yani böyle bir olay olsa yaralanma olucağını sanmıyorum ufak tefek çizikler dışında.

Ahn'Qiraj lvl 70 Ally Hunter

***Birini parmağınızla göstererek suçlarken dikkat edin, diğer üç parmağınız sizi gösteriyor.***
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ahn%27Qiraj&n=Yavrukarga
withhonour

20 Haziran 2008; 15:18:44 

bizimki de 1.20 falandı müdüryardımcımzını ayağı kırıldı bir arkadaşımız kolunun üzerine düştüğü için çatlak war o kadar diğerleri ufak tefek çizikler evet komik oluyor ben düştüğüm an gülmeye başladım ama sonra insanlar panikle üzerimize gelince durumun ciddiyetimi kawrayabildim az zararla atlatmak büyük şanstı işin gerçeği de insana en çok dokunan kepi atamamış olmamızdı=D

elektronıkuzman

22 Haziran 2008; 3:34:34 

kurun bahçeye sistemi kurduğunuz gün çok güzel dinlersiniz müziği ertesi gün gelin bakın aa sistem yok :DD:

Garen Yöndem

22 Haziran 2008; 13:12:50 

??

Ahn'Qiraj lvl 70 Ally Hunter

***Birini parmağınızla göstererek suçlarken dikkat edin, diğer üç parmağınız sizi gösteriyor.***
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ahn%27Qiraj&n=Yavrukarga
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Stereo Ses Sistemleri >> Okul bahçesine ses sistemi yerleştirmesi Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Hitachi Deskstar 1TB disk
Depoalama alanınız yetersiz mi geliyor? Hitachinin 1TB kapasiteli devi tam size göre
AMD Puma Lansmanı : Toshiba
Toshibanın AMD Puma ürünleri

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir