kullanan arkadaşlar,yorum yapar mısınız?divx'lerde türkçe altyazı sorunu olmayan 4'lü kule tipi bu kitlerden alacağım...bu iki modeldeki altyazı durumu nasıl acaba? fazla bilgiye ulaşamazsam riske girmeyip panasonic sc-pt 850 almayı düşünmekteyim...(bu arada sc-pt 860 da yakında gelecekmiş,bekleye bekleye birşeyi alıp da bitemeyeceğim bu gidişle)...
Arkadaşım ben dcs 370 şuan kullanıyorum. Sana şöyle söyleyim tv inde piano black se uyum mükemmel oluyor ben ses kalitesinden çok memnunum altyazı problemi kesinlikle yok ama birkaç dezavantajı var mesela usb den sadece muzik dinleyip fotolara bakabiliyorsunuz şuan için usb den divx izlemeyi beceremedim. Diğer dezavantajı ise normal sd tv yayınında surround ses alamıyorsunuz sadece ön 2 hop çalışıyor(onlarda aslında yetiyor) onun dışında ses kalitesi bir eve yeterince iyi sinema performansı mükemmel tr dil seceneği mevcut karar senin yalnız fiyat 1000 ytl civarı fiyatı osedan arkaşımızla görüşebilirsin
Arkadaşım ben dcs 370 şuan kullanıyorum. Sana şöyle söyleyim tv inde piano black se uyum mükemmel oluyor ben ses kalitesinden çok memnunum altyazı problemi kesinlikle yok ama birkaç dezavantajı var mesela usb den sadece muzik dinleyip fotolara bakabiliyorsunuz şuan için usb den divx izlemeyi beceremedim. Diğer dezavantajı ise normal sd tv yayınında surround ses alamıyorsunuz sadece ön 2 hop çalışıyor(onlarda aslında yetiyor) onun dışında ses kalitesi bir eve yeterince iyi sinema performansı mükemmel tr dil seceneği mevcut karar senin yalnız fiyat 1000 ytl civarı fiyatı osedan arkaşımızla görüşebilirsin
diğer ev sinema sistemlerinde sd yayında 5.1 ses alınıyor yani...çok da problem değil aslında ama olsa iyi olur,%80 tv izleniyor çünkü... acaba sony sz660'da divx(mpeg4) lerde Türkçe altyazı durumu nasıl?cevaplar için teşekkürler...
660 da 5.1 ses alamıyosun yani surround olmuyor fakat bütün hoparlörlerden alabiliyorsun...bu sadece sana yüksek ses almanı sağlıyor...
quote:
Orjinalden alıntı: plateau
quote:
Orjinalden alıntı: memre111
diğer ev sinema sistemlerinde sd yayında 5.1 ses alınıyor yani...çok da problem değil aslında ama olsa iyi olur,%80 tv izleniyor çünkü... acaba sony sz660'da divx(mpeg4) lerde Türkçe altyazı durumu nasıl?cevaplar için teşekkürler...
Memre111 arkadaşım,sizden yardım rica edicem pıoneer dcs370 kullanıcısı olarak bazı bilgiler almak istyorum sizden.belki zaman içinde bazı özelliklerini öğrenmişsinizdir.sterio çıkış varmı,usb den sadece müzik ve resimmi izlenip dinleniyo,divx altyazı ebatı nasıl,gerçekten herangi bi bağlantı aracılığıyla uydu cihazına yada lcd tv ye bağlanarak ses alınamıyomu ve alınıyosa 2 hoparlöre subvofer de dahilmidir.ayrıca filmleri sterio olarak izleyebiliyormuyuz(yani 5+1 içerikli olmayan cd divx dvd vs.) ve film izlerken ses kalitesi nasıl tatmin edicimi 30m2 salona yeterlimi şimdiden teşekkür ediyor cevabını bekliyorum dostum.
quote:
Orjinalden alıntı: memre111