Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
SONY DAV DZ660 ve PIONEER DCS-370

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> SONY DAV DZ660 ve PIONEER DCS-370 Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
plateau

Sisteme Gözat

2 Haziran 2008; 23:15:34 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

kullanan arkadaşlar,yorum yapar mısınız?divx'lerde türkçe altyazı sorunu olmayan 4'lü kule tipi bu kitlerden alacağım...bu iki modeldeki altyazı durumu nasıl acaba?
fazla bilgiye ulaşamazsam riske girmeyip panasonic sc-pt 850 almayı düşünmekteyim...(bu arada sc-pt 860 da yakında gelecekmiş,bekleye bekleye birşeyi alıp da bitemeyeceğim bu gidişle)...

ev: e6750(@3.4ghz),Gigabyte P35-DS3R_F10bios,2x1gb KINGSTON HX800mhz,MSI x1950pro,FSP 600w,AG NEOVO F-419
büro: AMD X2 3800+,EPOX 9npa Ultra,Twinmos 4x1024mb,SAMSUNG 226BW,Sapphire x550,Silverstone 500w
memre111

3 Haziran 2008; 0:47:19 

Arkadaşım ben dcs 370 şuan kullanıyorum. Sana şöyle söyleyim tv inde piano black se uyum mükemmel oluyor ben ses kalitesinden çok memnunum altyazı problemi kesinlikle yok ama birkaç dezavantajı var mesela usb den sadece muzik dinleyip fotolara bakabiliyorsunuz şuan için usb den divx izlemeyi beceremedim. Diğer dezavantajı ise normal sd tv yayınında surround ses alamıyorsunuz sadece ön 2 hop çalışıyor(onlarda aslında yetiyor) onun dışında ses kalitesi bir eve yeterince iyi sinema performansı mükemmel tr dil seceneği mevcut karar senin yalnız fiyat 1000 ytl civarı fiyatı osedan arkaşımızla görüşebilirsin
erro

3 Haziran 2008; 11:49:35 

ama 660 da öyle mi...normal SD yayında bile gümbür gümbür ses veriyor mübarek...bende dz260 var 660 ın ayaksız olanı....gayet memnunum....

2005 Hyundai Elantra 1.6 GLS+Sony KDL 40D3500+Sony DAV-DZ260+Acer Aspire 5920G+Toshiba EP 30 HD DVD Player+Korax 66000 Cas USB
plateau

Sisteme Gözat

3 Haziran 2008; 15:38:45 

quote:

Orjinalden alıntı: memre111

Arkadaşım ben dcs 370 şuan kullanıyorum. Sana şöyle söyleyim tv inde piano black se uyum mükemmel oluyor ben ses kalitesinden çok memnunum altyazı problemi kesinlikle yok ama birkaç dezavantajı var mesela usb den sadece muzik dinleyip fotolara bakabiliyorsunuz şuan için usb den divx izlemeyi beceremedim. Diğer dezavantajı ise normal sd tv yayınında surround ses alamıyorsunuz sadece ön 2 hop çalışıyor(onlarda aslında yetiyor) onun dışında ses kalitesi bir eve yeterince iyi sinema performansı mükemmel tr dil seceneği mevcut karar senin yalnız fiyat 1000 ytl civarı fiyatı osedan arkaşımızla görüşebilirsin

diğer ev sinema sistemlerinde sd yayında 5.1 ses alınıyor yani...çok da problem değil aslında ama olsa iyi olur,%80 tv izleniyor çünkü...
acaba sony sz660'da divx(mpeg4) lerde Türkçe altyazı durumu nasıl?cevaplar için teşekkürler...

ev: e6750(@3.4ghz),Gigabyte P35-DS3R_F10bios,2x1gb KINGSTON HX800mhz,MSI x1950pro,FSP 600w,AG NEOVO F-419
büro: AMD X2 3800+,EPOX 9npa Ultra,Twinmos 4x1024mb,SAMSUNG 226BW,Sapphire x550,Silverstone 500w
erro

8 Haziran 2008; 22:21:29 

660 da 5.1 ses alamıyosun yani surround olmuyor fakat bütün hoparlörlerden alabiliyorsun...bu sadece sana yüksek ses almanı sağlıyor...
quote:

Orjinalden alıntı: plateau

quote:

diğer ev sinema sistemlerinde sd yayında 5.1 ses alınıyor yani...çok da problem değil aslında ama olsa iyi olur,%80 tv izleniyor çünkü...
acaba sony sz660'da divx(mpeg4) lerde Türkçe altyazı durumu nasıl?cevaplar için teşekkürler...

2005 Hyundai Elantra 1.6 GLS+Sony KDL 40D3500+Sony DAV-DZ260+Acer Aspire 5920G+Toshiba EP 30 HD DVD Player+Korax 66000 Cas USB
attila türkoğlu

22 Eylül 2008; 14:38:35 

Memre111 arkadaşım,sizden yardım rica edicem pıoneer dcs370 kullanıcısı olarak bazı bilgiler almak istyorum sizden.belki zaman içinde bazı özelliklerini öğrenmişsinizdir.sterio çıkış varmı,usb den sadece müzik ve resimmi izlenip dinleniyo,divx altyazı ebatı nasıl,gerçekten herangi bi bağlantı aracılığıyla uydu cihazına yada lcd tv ye bağlanarak ses alınamıyomu ve alınıyosa 2 hoparlöre subvofer de dahilmidir.ayrıca filmleri sterio olarak izleyebiliyormuyuz(yani 5+1 içerikli olmayan cd divx dvd vs.) ve film izlerken ses kalitesi nasıl tatmin edicimi 30m2 salona yeterlimi şimdiden teşekkür ediyor cevabını bekliyorum dostum.
quote:

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> SONY DAV DZ660 ve PIONEER DCS-370 Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
OCZ Vendetta ve Vendetta 2
Sessiz ve Soğuk! Vendetta serisi işlemci soğutucuları mercek altında
CeBIT 07 / Baytekin Teknik
Garmin Navigasyon cihazları ithalatçısı Baytekin Teknik Cihazlardan getirdikleri ürünler hakkında bilgiler alıyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar