Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Dreambox 500s acil yardım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> Dreambox 500s acil yardım Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Blizzard1905

2 Haziran 2008; 22:47:03 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar benim sorun belki daha önce de tartışılmıştır fakat yoğun aramama rağmen bulamadım.Bugün buketlerde dolaşırken yabancı kanalların olduğu bölüme girdim.Dönerli çanağım olduğu için hertürlü yabancı kanalı izleyebiliyordum.Uydu döndü,tam kanal açılacakken dreambox resetlendi ve bir daha hiç bi şekilde menüye falan giremedim.Tam açılacakken kendini resetlemeye devam etti.Daha sonra servisine götüreyim dedim.Serviste yeni image atılırsa problemin çözüleceği söylendi.nitekim bi kaç işlem yaptıktan sonra ordaki televizyonda düzeldi bi kaç ayar yaptı ve geri aldım.Eve geldiğimde ise "Camd-ID not found" hatasıyla karşılaştım.Şimdi yeni image atarak düzeltmeye çalışıcam ama nasıl yapılacağı hakkında hiç bilgim yok.Yardımcı olabilecek var mı beni ?

==>B l i z z a r d 1 9 0 5<==
N95 8GB - Bir Bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir Internet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...
===> YENI NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence
onur sezer

2 Haziran 2008; 23:01:19 

Arkadaşım flash wizart denilen bir program var onu kullanarak atabilirsin yeni imageyi

www.ankarakelepironline.com
Blizzard1905

2 Haziran 2008; 23:11:09 

cross kablo gerekiyormuş oda elimde yok.Fakat nasıl olur da serviste çalışan cihaz benim uyduma gelince çalışmıyor ben onu anlayamadım.Acaba kabloda mı bi problem var ? çünkü kabloyu takmadan önce herşeyiyle kullanabiliyorum cihazı.(kanallarda gezme,menü vs.)

==>B l i z z a r d 1 9 0 5<==
N95 8GB - Bir Bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir Internet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...
===> YENI NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> Dreambox 500s acil yardım Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
GP2X video incelemesi
GP2X taşınabilir oyun konsolu video incelemesi
Recom 580W güç kaynağı
Hybrid soğutma ile derin sessizlik!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç