arkadaşlar max. 2gb destekli bir anakartım var msi marka intel ben bu kartta 4gb ram taksam ne olur? anakart sitesinde max.2 gb yazıyor :) 4gb ram taksam stabil sorunsuz çalışırmı??
arkadaşlar max. 2gb destekli bir anakartım var msi marka intel ben bu kartta 4gb ram taksam ne olur? anakart sitesinde max.2 gb yazıyor :) 4gb ram taksam stabil sorunsuz çalışırmı??
anakartın modelini yazarsan daha ii yorum yapılabilir
Intel Core2 Duo E6600 @ 3.24 Ghz[ısı] = Asus P5K-E Wifi-Ap = Kingston Valueram 2x1GB 800 Mhz 5.5.5.15 1.8v = Msı N9600GT OC v127 red moon = Coolermaster Real Power M520 520W = Asus TA-951 = Seagate 320GB NCQ 16MB = Samsung Syncmaster 732N plus = Lg GSA-H44N = Microsoft Lazer Desktop 6000 = Creative Inspire M5300 = Hp Photosmart 3310 = Microsoft Lifecam VX-6000 = Kaspersky Internet Security 20093D Mark Vantage score & Vista score
büyük bi ihtimalle ya hata vericek ya da 2gb dan fazlasını görmeyecektir... bu arada en fazla 2gb ram takılabilen bir anakarta takılmış CPU beklediğim üzere fazla dişli birşey değildir. ve o yüzden ram i yükseltmek de çok fazla bir şey kazandırmaz...