Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
motorola v360 restart sorunu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola >> motorola v360 restart sorunu Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tolgaustun88

Sisteme Gözat

2 Haziran 2008; 21:28:25 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

5-6 ay kadar önce v360 aldım. ilk başlarda fazla olmuyodu ama bikaç haftadır sıklaşmaya başladı. telefonun kapağını kapattıktan sonra bazen bi bakıyorum küçük ekranda yazılar gidiyor restart atıyor telefon. bazen de konuşmayı sonlandırdıktan sonra yapıyor. nasıl düzeltebilirim?

tolgaustun88

Sisteme Gözat

3 Haziran 2008; 19:57:50 

yok mu bilen ya....

tolgaustun88

Sisteme Gözat

5 Haziran 2008; 13:08:00 

galiba kimsenin başına gelmedi....

evolande

8 Haziran 2008; 15:48:41 

master clean master reset denedin mi

Teknosa mağdurumusun...
tolgaustun88

Sisteme Gözat

8 Haziran 2008; 15:53:17 

yok abi deneyemiyorm telefona yeni yazılım attım onu da kabul etmedi. çöktü yani onunla uğraşıyorum... p2k easy tools lazım o da hep virüslü çıkıyor

evolande

8 Haziran 2008; 19:23:39 

easy tools ne için lazım oldu 09 02 yi 08 a0 a downgrade yapmaya mı çalışıcaksın eğer öyle ise ben daha önce bi makinaya denemiştim yemedi kendi orjinal yazılımını da üstüste 6 kere yükledim. birinci 2. v3 . de %4 e kadar yazdı sonra %22 ye sonra %56 ya kadar yazıp hata verdi 6. da rsd lite tamamını yükledi telefonu kurtarmıştım. O yüzden downgrade yapmaya uğraşma bence varsa orjinalini yükle rsd ile 5 6 kez dene anlamsız gelsede 08 se boot başka yazılım yükle 09 dan orjinali yükleyemezsen dual boot yapmaya çalış en güvenlisi oymuş

Teknosa mağdurumusun...
tolgaustun88

Sisteme Gözat

8 Haziran 2008; 21:05:02 

evet onun için lazımdı. hallettim zaten saol.. 08a0 a indirdim. modmymoto.com da wolf monster pack vardı. onu kurdum oldu. önceden sistem versiyonu abr iken şimdi 56r oldu. farkları nelerdir? bi fark göremedim ben ama hız falan konusunda. galiba 56r daha çok kullanılıyor.

evolande

8 Haziran 2008; 21:45:50 

hocam geçmiş olsun 08 a0 a indirmek büyük başarı valla ki bunu yapabildiysen artık özgürsün. ABR 56R den daha yeni bi sürüm ama ABR L serisi için üretilmiş bi yazılım v360 lar için en uygunnu ACR

http://www.inbrite.com/index.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1275

yukarıdaki linktede biraz yawaş olsada oldukça özellikli bi yazılım var. Ama işte 08 a0 için yapılmış

umarım gerçekten indirmeyi yapabilmişindir bootloaderda görünüyorur gerçi

http://www.inbrite.com/index.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1275

bu linktede v360 lar için yapılmış bütün modifiyeli yazılımlar mevcut özellikler hemen hemen aynı ama en yeni ve stabili fallen angelınki sitedeki rehberlerden kendi modunu bile yapabilirsin ama bu yazılımları yapınca telefona hiç reset falan atma ayarlardan master reset master clean olanından

Teknosa mağdurumusun...
tolgaustun88

Sisteme Gözat

8 Haziran 2008; 23:44:18 

çoksağol hocam zaten modmumoto da fallen angel vardı. pil göstergesi falan pek hoşuma gitmedi diye indirmemiştim.. özelliklerine bi daha baktım da 320 kb/s mp3 haricinde pek belirgin fark yok wolf tan. zaten 320 bit mp3 fazla yer yiyo 192 yetiyo bana. yine de sağol... bi de bişi sorucam yazılımı ilk kurduktan sonra kapak açma-kapama sesi çıkıyordu. sonra zil sesini falan değiştrdim kendime göre ama kapak sesi çıkmamaya başladı hala da çıkmıyor. çok da önemli deil ama olsa iyi olurdu.. :D nerden açabilirz onu tekrardan...

evolande

8 Haziran 2008; 23:49:18 

çıkması lazım mediawiever ın içinde open case_close case yada flip open_flip close diye 2 mp3 var silmediysen onları çalışması lazım

menü-multimedia-i tunes-plugins içinde olası lazım ama ben daha önce wolf e sorduğumda çözümü olmadığını yeniden flaşlamam gerektiğini söylemişti istersen mexplorer gibi bir programla o mp3 leri bir değiştir aynı isimle başka yükle düzelmesi lazım yaparkende öyle yapılıyo çünkü

Teknosa mağdurumusun...
tolgaustun88

Sisteme Gözat

8 Haziran 2008; 23:51:05 

mp3 olarak var görüyorum da case_open case_close diye ama çıkmyıor neyse. bu arada mediaviewer bende çalışmadı. uygulama hatası diyor. tekrar nerden kurabilirim...

evolande

8 Haziran 2008; 23:56:22 

hocam mediaviewrı javadan çalıştıramazsın multimedia içinde ikonu var onun itunes yazan ona bastığında önce mediaviever çalışır eğer zaten böyle yapıyosan ve çalışmıyosa ya javan göçmüştür ya da coreletlerin kapak sesinde bundan dolayı çalışmaz silip tekrar yüklemen lazım tabi oda telefondaki java dosyaları zarar görmediyse sen bi daha flaş atmayı dene zil sesi yapmak istediğin mp3 leri hafıza kartında bırak ordanda kullanabilirsin artık telefon hafızasını fazla kurcalama bi de pil göstergesi falan demişin onları drm olarak yazılımdan ayrı yükleyebilirsin istediğin drm yi istediğin yazılımla wolfün hangi versionunu yükledin bu arada o 56r li yazılım yapmaz hep ACR dir onunkiler v1.2 den aşşaysa değiştir

Teknosa mağdurumusun...
tolgaustun88

Sisteme Gözat

8 Haziran 2008; 23:59:13 

rsd lite de gördüm hocam abr v1.2 miş. mediaviewer i çalışmıyo diye silmiştim o yüzden kapak sesi olmuyo heralde. tekrar flaşlayayım bari de düzgün olsun..

evolande

9 Haziran 2008; 0:03:53