Bu kasayı kullanan bilen görüşü olan arkadaşlar yazabilirler mi?
-E-ATX Desteği, ATX, M-ATX Desteği
-Ön panel : Plastik
-3 harici 5.25 sürücü yuvası (6 x 5.25”e kadar)
-1 harici 3.5 sürücü yuvası
-8 dahili 3.5 sürücü yuvası
-7 genişletibilir slot
-6 adet Toplam fan (4 adet 120 mm ledli ve 2 adet 140 mm Fan)
-Boyut: G211.5 *Y521.5 *D562mm
-Ağırlık : 11,2 Kg
Açıklama
> Airflow King: İkili 120mm giriş, ikili 140mm çıkış ek taraflı 120mm fan ve arka 120mm fan dahil.
> Maksimum Genişletilebilirlik: E-ATX desteği, geniş grafik kartları dahil yüksek uç parçaları ile daha fazla uyumluluk sağlar.
> Kolay erişebilirlik & Kablo yönetimi: Kablo yönlendirmesi, ana kart üzerine önceden delinmiştir bu şekilde kullanıcılar kabloları ana kart tepsisinin arkasına saklayarak daha temiz bir görünüm ve daha iyi hava akımı sağlayabilirler. Güç, E-SATA, USB ve Reset düğmeleri daha iyi erişebilirliği vermek için üstte monte edilmiştir.
> Alta montajlı PSU: Alttaki PSU montajı CPU’dan sıcaklığın ayrışımı ve daha fazla güvenlik sağlar.
> Sunucu-benzeri HDD alanı: İkili 120mm fanlar, soğuk sıcaklıkları korurken yüksek kapasiteli sistemlere izin vererek 8 HDD'ye kadar tutan kafesleri soğutur.
Ben geçen hafta hepsiburada dan aldım kullanıyorum gayet memnunum. Öndeki 2 fanı ve yandaki fanı controller a bağladım. Arka fanı biostan auto-voltage la kıstım. Üstteki 2 140lıklar direk 12v da sesli çalışıyor. Zalman ın zm-mc1 kablosuyla +5v a çevirip en düşük devire indirdim. Bayağı sessiz kasa şu an. İyi bir fan controller arıyorum şu an
hepsini 7voltda çalıştırırsan sessiz çalışır 12 voltda kafan şişer sesden bide toz filitresi almanı öneririm öndeki 2 fan için çok fazla toz çeker bende TT SHARK var öndeki fanda filitre var 1 ayda toz kaplıyo her yeri
Ben geçen hafta hepsiburada dan aldım kullanıyorum gayet memnunum. Öndeki 2 fanı ve yandaki fanı controller a bağladım. Arka fanı biostan auto-voltage la kıstım. Üstteki 2 140lıklar direk 12v da sesli çalışıyor. Zalman ın zm-mc1 kablosuyla +5v a çevirip en düşük devire indirdim. Bayağı sessiz kasa şu an. İyi bir fan controller arıyorum şu an
Arkadaşım kasanın kapağı açıkken ve kapalıyken resimlerini koyabilirmisin? İç hacim, görünüş açısından açıklayıcı olur :)
E8400@3.6ghz (stock cooler) | Asus Maximus Formula | 2x1 Team Xteem 800mhz @ 1050 mhz | Zotac 9800GTX Amp! Edition | Samsung 500GB HDD | Acer 19'' LCD | HighPower 560W PSU | ThermalTake VH6000BWS Case | Microlab FC-861 5+1
Arkadaşım kasanın kapağı açıkken ve kapalıyken resimlerini koyabilirmisin? İç hacim, görünüş açısından açıklayıcı olur :)
novada ki fiyatıyla tahrik etti benide.cm rc-690 ı alıcaktım ne güzel.Şimdi kafam çok karıştı.Bi yardım edin lütfen.
Şmdi kasayı almışken bi kere alıcagım için maddi olarak çokda sınırlamıyorum kendimi.
Alternatiflerimdeorta halli bi kasa için cm rc-690. tower için ise yine cm stc t01 düşünüyodum. Şimdi bide bu çıktı başıma. Ne yapsam arkadaşlar. Su soputma gibi işlerle ugraşmıycam. Ama serin ferah bi kasamda olsun istiyorum.Sizce towerlaramı geçmeliyim. Ama towerlarında çok yer kaplaması beni rahatsız ediyor.
Sonuç olarak büyük kasalar cm rc-690 a göre çok daha serin olurmu aceba