forumda özellikle 2006 şubattan sonra antivirüs test sonuçları en iyi şu bu gibi 100 lerce başlık açıldı ben bitdefender pc cillin nod 32 karspersky 6 mc caffee f secure ca gibi proğramları kullandım ama WWE ile ilgilendiğimden warez sitelerinden utorrent le **** dan falan dosya çekiyorum kaç kez çözümsüz kalıp format attığımı biliyorum ama 6 aydır kav 7 internet security özellikle belirteyim antivirüs değil çok memnunum ilk çıktığında 45 ytl ye satın aldım resmi sitede kampanya vardı sizin kendi kullandıklarınız ve fikirlerinizi alabilirmiyim sizce devam mı etmeliyim ?
Bana kalırsa Avira AntiVir kullan. Çünkü 08' testerinde her zaman Avira birinci çıkıyor ve ücretsiz tam güvenlik sağlıyor. Ücretli "Premium" sürümü de var onu da kullanabilirsin ayrıca. Bir de Premium'un 6 aylık kampanyası var şuan onu alıp Premium kullanabilirsin. Yanına bir de Comodo gayet iyi korur seni (aktif olarak)
firewall olan sürümü. ÜStelik kampanya var 3 aylık yasal key. Bitince tekrar almayı planlıyorum
Doğru o da var ama Avira'nın Firewall'u daha tam gelişmediğinden tavsiye etmiyorum ben. Avira Premium (6 aylık yasal ücretsiz key) + Comodo 3.0 (hips özelliği falan da var bu sürümde) gayet iyi bir güvenlik sağlıyor.
Avira + Comodo için ben mükemmel ikili diyorum.Bu kadar uyum içinde çalışan 2 program olamaz.Ancak arkadaş para verip aldığı için değiştirmesinin anlamı olmadığını düşünüyorum.Avira yı tarama amaçlı olarak kurup haftada 1 kere taratmakta fayda var veya Bitdefender 10 Free Edition
Mr.Karsi
Uzaklaştırılmış 29.9985840277732 gün cezanın 4 günü kaldı.
3 Haziran 2008; 0:30:30
Arkadaşlar hazır konu açılmışken soriim bu avira da port nasıl açılır. Yani daha doğrusu portu devre dışı bırakıcam.
4662 TCP 4672 UDP
Bu portları açıcam emule portları.
eMule da düşük id almama sebep oluyor mecbur kapamak zorunda kalıyorum. O zaman da içim rahat etmiyor
Bu arada bence antivir in firewall ı çok iyi. Fazla anlamam aslında ama bilen bilir hamachi diye bi program var. Online olanların bi türlü yeşil ışık yanmasına fırsat vermedi. Yani adamın online olduğu bilgisi bile pc ye sızmadı.
Yeşil ışık yanıp söndü sürekli online olanların. Düz yeşil yanmadı yani bi türlü. Bende hamachi yi açıp kapıyorum sürekli sorun var diyorum heralde .