En iyi antivirüs şu diyenler için (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik

Haiko de Poel, jr -> En iyi antivirüs şu diyenler için (2 Haziran 2008; 20:48:46)

forumda özellikle 2006 şubattan sonra antivirüs test sonuçları en iyi şu bu gibi 100 lerce başlık açıldı ben
bitdefender
pc cillin
nod 32
karspersky 6
mc caffee
f secure
ca
gibi proğramları kullandım ama WWE ile ilgilendiğimden warez sitelerinden utorrent le **** dan falan dosya çekiyorum kaç kez çözümsüz kalıp
format attığımı biliyorum ama 6 aydır
kav 7 internet security özellikle belirteyim antivirüs değil çok memnunum
ilk çıktığında 45 ytl ye satın aldım resmi sitede kampanya vardı sizin kendi kullandıklarınız ve fikirlerinizi alabilirmiyim sizce devam mı etmeliyim ?

Sah!n -> Cevap: En iyi antivirüs şu diyenler için (2 Haziran 2008; 21:28:29)

Bana kalırsa Avira AntiVir kullan. Çünkü 08' testerinde her zaman Avira birinci çıkıyor ve ücretsiz tam güvenlik sağlıyor. Ücretli "Premium" sürümü de var onu da kullanabilirsin ayrıca. Bir de Premium'un 6 aylık kampanyası var şuan onu alıp Premium kullanabilirsin. Yanına bir de Comodo gayet iyi korur seni (aktif olarak) [:)]

JANT! -> Cevap: En iyi antivirüs şu diyenler için (2 Haziran 2008; 22:14:25)

devamm[sm=ok.gif]

Mr.Karsi -> Cevap: En iyi antivirüs şu diyenler için (2 Haziran 2008; 22:36:20)

Avira premium security suite

firewall olan sürümü. ÜStelik kampanya var 3 aylık yasal key. Bitince tekrar almayı planlıyorum[:(]

Sah!n -> Cevap: En iyi antivirüs şu diyenler için (2 Haziran 2008; 22:37:31)

quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Karsi

Avira premium security suite

firewall olan sürümü. ÜStelik kampanya var 3 aylık yasal key. Bitince tekrar almayı planlıyorum[:(]

Doğru o da var ama Avira'nın Firewall'u daha tam gelişmediğinden tavsiye etmiyorum ben. Avira Premium (6 aylık yasal ücretsiz key) + Comodo 3.0 (hips özelliği falan da var bu sürümde) gayet iyi bir güvenlik sağlıyor.

BrooklynZU -> Cevap: En iyi antivirüs şu diyenler için (2 Haziran 2008; 22:40:06)

Avira + Comodo için ben mükemmel ikili diyorum.Bu kadar uyum içinde çalışan 2 program olamaz.Ancak arkadaş para verip aldığı için değiştirmesinin anlamı olmadığını düşünüyorum.Avira yı tarama amaçlı olarak kurup haftada 1 kere taratmakta fayda var veya Bitdefender 10 Free Edition

cMbRs -> Cevap: En iyi antivirüs şu diyenler için (2 Haziran 2008; 23:18:51)

Avirayı bende tavsiye ederim.. Simdi değil ama lisansın bittiği zaman bi dene sende begeniceksin eminim..

Mr.Karsi -> Cevap: En iyi antivirüs şu diyenler için (3 Haziran 2008; 0:30:30)

Arkadaşlar hazır konu açılmışken soriim bu avira da port nasıl açılır. Yani daha doğrusu portu devre dışı bırakıcam.

4662 TCP
4672 UDP

Bu portları açıcam emule portları.

eMule da düşük id almama sebep oluyor mecbur kapamak zorunda kalıyorum. O zaman da içim rahat etmiyor[&o][:)]

Bu arada bence antivir in firewall ı çok iyi. Fazla anlamam aslında ama bilen bilir hamachi diye bi program var. Online olanların bi türlü yeşil ışık yanmasına fırsat vermedi. Yani adamın online olduğu bilgisi bile pc ye sızmadı.[:)]

Yeşil ışık yanıp söndü sürekli online olanların. Düz yeşil yanmadı yani bi türlü. Bende hamachi yi açıp kapıyorum sürekli sorun var diyorum heralde[8D].

Haiko de Poel, jr -> Cevap: En iyi antivirüs şu diyenler için (6 Haziran 2008; 17:59:45)

bakalım 8 versiyonuna geçmenin mantığı yok o zaman avira olarak değiştirmek daha mantıklı
yorumlar için çok teşekkür ederim

speedman -> Cevap: En iyi antivirüs şu diyenler için (6 Haziran 2008; 18:08:56)

kaspersky

333 günü kaldı[sm=biggrinking.gif]

metalok -> Cevap: En iyi antivirüs şu diyenler için (6 Haziran 2008; 19:58:40)

Antivir premeium kullanıyorum 11. ayda keyi bitiyor.
Umarım o zamana kadar bir arkadaş yeni bir kampanya için konu açar:)

NitemX -> Cevap: En iyi antivirüs şu diyenler için (6 Haziran 2008; 20:12:25)

AVAST !

Tabii olur olmadık sitelere girmezseniz idare ediyor..[8D]

igoncu -> Cevap: En iyi antivirüs şu diyenler için (6 Haziran 2008; 20:15:35)

quote:

Orjinalden alıntı: speedman

kaspersky

333 günü kaldı[sm=biggrinking.gif]

En fazla 1 ay sonra karalisteye alırlar onu. 1 hafta içinde de olabilir[8D]

BrooklynZU -> Cevap: En iyi antivirüs şu diyenler için (6 Haziran 2008; 20:23:45)

quote:

Orjinalden alıntı: metalok

Antivir premeium kullanıyorum 11. ayda keyi bitiyor.
Umarım o zamana kadar bir arkadaş yeni bir kampanya için konu açar:)

Benden önce yayınlayan olmazsa herzamanki gibi ben yayınlarım.[:)]

NitemX -> Cevap: En iyi antivirüs şu diyenler için (6 Haziran 2008; 21:22:28)

Bu işlerin üstadı BrooklynZU dur...
Kendisinin paylaştığı Spy Sweeper ı kullanıyorum.Çok memnunum.
Paylaşım yapan her arkadaşa da teşekkürlerimi sunarım..[:'(]

BrooklynZU -> Cevap: En iyi antivirüs şu diyenler için (6 Haziran 2008; 21:32:18)

@NitemX
İyi niyetin ve yorumun için teşekkür ederim.Yardımcı olabiliyor isek ne mutlu...

Desperado89 -> Cevap: En iyi antivirüs şu diyenler için (6 Haziran 2008; 22:01:15)

Kaspersky kullananlar keylere güvenmesin,bir kaç gün içinde uçar gider keyler..Antivirüs konusunda fazla kasmayın..PC bilginiz olduğunca zaten antivirüse pek gerek kalmıyor..NOD32

.:Kutikul@:. -> Cevap: En iyi antivirüs şu diyenler için (7 Haziran 2008; 0:47:58)

şimdilik avg kullanıyorum ama belki kaspersky yüklerim çünkü hafif bir yavaşlama var gibi..

alehandro -> Cevap: En iyi antivirüs şu diyenler için (7 Haziran 2008; 12:01:30)

mcafee ve nod32...

mrsilver -> Cevap: En iyi antivirüs şu diyenler için (7 Haziran 2008; 13:51:46)

f-secure

x52x -> Cevap: En iyi antivirüs şu diyenler için (30 Haziran 2008; 14:17:55)

kaspersky dan şaşma[sm=pirateinhat.gif]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.2177734