Selam arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce almış olduğum 2232bw monitörü satıp hp 24'' HD monitör almak istiyorum sizce arada çok hissedilir bir fark yaşarmıyım veya aldığıma değermi ? Kullanma amacaım xbox360 ve pc olacak belki ilerde ps3... şimdiden tşkler...
Monitör olarak : HP fotoğrafik renk doğruluğu& ekran performansı(panel tipi) olarak bahsettiğiniz Samsungdan daha iyi bir monitör.Ama iş oyuna gelince 2 inch boyut ve 1 üst seviye ekran çözünürlüğüne aradaki fiyat farkı değermi?Buna en iyi siz karar verebilirsiniz.
selam arkadaşım 28leri bekle demişsin herkes böyle söylüyor diye 28 Viewsonic i almadım daha üst modeli gelir diye şuan kullandığım monitör gitti gidicek zor görüyorum tam bir rezalet yeni 28 lerin nezaman geliceğini biliyormusun ?
arkadaşlar yorumlar için tşkler... vipracing abicim tşkler ama sende benq 24'' olunca konuşması kolay Ama malesef bu gün gittim HP w2408h modelini sipariş verdim yarın geliyo satılık 2232bw var. herkese tşkler..
En doğru seçimi yapmışsın....Bende çok düşündüm aynı fiyata 28 viewsonic yada 24 hp idi...Ben bir sınıf daha üstün olduğunu düşündüm Hp yi seçtim...28" 71cm köşeden köşeye Hp ise 61 cm....Çok düşündüm masaüstünde 28 fazla olur dedim çünkü pc uygulamaları için de kullanacağım..Sadece oyun amaçlı olsa 28 ağır basabilirdi....Ps3 ümü bağlayıp kaçırdığım pc oyunlarınıda alıp bi 1-2 ay piyasadan silineceğim...Hp 24 harikadır emin ol doğru karar aklın kalmasın....Kısaca ben pc masamda pc kullanmak istiyorum 2 metre uzaktan değil ve 0.30 nokta aralığı yakından hissedilir o kadar büyük monitörde...(Kötülemiyorum vievsonic 28 hepsiburada da cardfinansa peşine 12 yoktu ondan biraz daha araştırayım dedim yoksa şimdiye çoktan gelmişti)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancanax -- 3 Haziran 2008; 23:24:51 >
Lucifer...angel of light |Cast below god of ice |Ruling hell unholy trinity|The traitors freeze for all eternity|Lucifer...betrayer of god|Tormentor ruthless and cold|Judas' screaming here in agony|The traitors freeze for all eternity... Iced Earth-Dante's Inferno