|
helsloot -> Cevap: 22'' den 24'' e geçeyim mi ? (7 Haziran 2008; 0:44:42)
|
quote:
Orjinalden alıntı: Vipracing Güle,güle kullanın bence şu anda piyasada satılan en iyi 24 inch monitörü almışsınız [:)] Apple 23 inch dahil hepsini kullandım/kullanıyorum dış kasa malezemesi dışında HP nin bu modeli bence Apple dan daha iyi.Çok memnun kalıcağınızı düşünüyorum.Hayırlısı ise bende kendime arkadaşıma aldığımız 30 inch HP den almayı düşünüyorum. Not: Benq arızalandı malesef. Not2: Piyasada satılan 28 ler monitör kalitesi ve panel tipi sizin 24 kadar iyi değil ek olarak piksel yoğunluğu az. quote:
Orjinalden alıntı: Fuckara99 arkadaşlar yorumlar için tşkler... vipracing abicim tşkler ama sende benq 24'' olunca konuşması kolay [:D] Ama malesef bu gün gittim HP w2408h modelini sipariş verdim yarın geliyo satılık 2232bw var. herkese tşkler.. ips panelli bir monitör ile tn panelli bir monitörü nasıl aynı keseye koyuyorsunuz anlam veremedim , herkes parlak ekranın netliğine aldanıyor ama ips panelli bir monitörün renk skalası , görüş açısı , ve beyaz renkteki başarısı tn paneller ile karşılaştırılamaz hele hele son zamanlarda çıkan ve apple monitörlerde kullanılan H-ips panelli monitörlerin görüntü kalitesi inanılmaz kaliteli , bu iki monitörü önüme koysalar Hp'ye hiç bakmam bile
|
|
|
|