Mrb arkadaşlar. Evde 2 adet laptop var.Birisinde vista home premium diğerinde ingilzce xp var.Ben bu 2 bilgisayarla conter oynamak istiyorum.Modem zyxel kablosuz olarak bu işi nasıl yapabilirim.Bilgi ve becerilerinize htiyacım var. Not: Hamachiyi önermeyin lütfen diğer yöntemleri uygulamak istiyorum.
donanımhaberde aratın. ad-hoc bağlantı yöntemi ile laptopları modem olmadan wirelesstan direk bağlayabilirsiniz.
o kadar uğraşmaya gerek yok... aynı modeme (ağa) bağlanın workgroup isimlerinizi aynı yapın birde network erişimini açın tamamdır.. bu şekilde modem otomatik olarak ip adreslerini atayacaktır.
yada isterseniz sabit ip adresi alırsınız alt ağ maskesi ikisininde aynı (255.255.255.0) gateway ve dns server modemin ip adresi (192.168.1.1) bu kadar basit..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuist -- 7 Haziran 2008; 0:11:52 >
o kadar uğraşmaya gerek yok... aynı modeme (ağa) bağlanın workgroup isimlerinizi aynı yapın birde network erişimini açın tamamdır.. bu şekilde modem otomatik olarak ip adreslerini atayacaktır.
yada isterseniz sabit ip adresi alırsınız alt ağ maskesi ikisininde aynı (255.255.255.0) gateway ve dns server modemin ip adresi (192.168.1.1) bu kadar basit..
batuist arkadaş doğru söylüyor. bu yöntem daha kolay. ben kendi uyguladığım yöntemi tavsiye etmiştim.