ev ağı için yardım. (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network

serhan_fb -> ev ağı için yardım. (2 Haziran 2008; 19:33:47)

Mrb arkadaşlar. Evde 2 adet laptop var.Birisinde vista home premium diğerinde ingilzce xp var.Ben bu 2 bilgisayarla conter oynamak istiyorum.Modem zyxel kablosuz olarak bu işi nasıl yapabilirim.Bilgi ve becerilerinize htiyacım var.
Not: Hamachiyi önermeyin lütfen diğer yöntemleri uygulamak istiyorum.[:o]

cihanakdemir -> Cevap: ev ağı için yardım. (6 Haziran 2008; 23:48:45)

donanımhaberde aratın. ad-hoc bağlantı yöntemi ile laptopları modem olmadan wirelesstan direk bağlayabilirsiniz.

Batuist -> Cevap: ev ağı için yardım. (7 Haziran 2008; 0:12:36)

quote:

Orjinalden alıntı: cihanakdemir

donanımhaberde aratın. ad-hoc bağlantı yöntemi ile laptopları modem olmadan wirelesstan direk bağlayabilirsiniz.

o kadar uğraşmaya gerek yok... aynı modeme (ağa) bağlanın workgroup isimlerinizi aynı yapın birde network erişimini açın tamamdır.. bu şekilde modem otomatik olarak ip adreslerini atayacaktır.

yada isterseniz sabit ip adresi alırsınız alt ağ maskesi ikisininde aynı (255.255.255.0) gateway ve dns server modemin ip adresi (192.168.1.1) bu kadar basit..

[:'(][:'(]

cihanakdemir -> Cevap: ev ağı için yardım. (7 Haziran 2008; 0:17:04)

quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

o kadar uğraşmaya gerek yok... aynı modeme (ağa) bağlanın workgroup isimlerinizi aynı yapın birde network erişimini açın tamamdır.. bu şekilde modem otomatik olarak ip adreslerini atayacaktır.

yada isterseniz sabit ip adresi alırsınız alt ağ maskesi ikisininde aynı (255.255.255.0) gateway ve dns server modemin ip adresi (192.168.1.1) bu kadar basit..

[:'(][:'(]

batuist arkadaş doğru söylüyor. bu yöntem daha kolay. ben kendi uyguladığım yöntemi tavsiye etmiştim.

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
7.788086E-02