Böyle degerlendirmeyin diyelimki bunlar yüz üzerinden 90 ve üzeri alanlardı ve sizin samsunglarda 87-88 vs aldılar o yüzden hemen samsunglari es geçmeyin.
Ayrica dikkat ettiyseniz 50ler biraz zor giriyorlar bu listeye çünkü küçük ekranlarda flat crt sd yayinina yakinlik daha da kolaylasiyor...
Oysa 50 ekranda izleyecegin bir blue ray hd dvd vesairenin keyfi ise küçük ekranli yukaridaki listedeki panellere göre daha da zevkilidir.
quote:
Orjinalden alıntı: dost acı söyler
samsung Q Serisi plasmalar klasmana girmemiş bende tam samsung almak üzereydim iyiki açmışsın bu konuyu yoksa yorumlara dayanarak 50Q91 vs. alacaktım
Nitekim panasoniclerin plazmalarinda ilk 5e girenlerde gördügümüz gibi nispeten daha kücük ekranlar var. yani ekran küçüldükçe sd yayindaki basari artiyor.
Fakat pioneerin ne kadar basarili oldugu hem büyük ekran olup hemde ilk ikiyi kapmasindan asikardır bunu da takdirlerinize sunuyorum...
sevgilli ayancıklı oldumu şimdi geçen sene de 507XA 1 numaraydı ...2008 modelleri dururken 2007 panelleri listeye zaten almazlar ...
bu arada PİONEER ürün çeşitleri de şunlar geneli klon paneldir yani görüntü kaliteleri aynı sadece ek özellikle farklıdır .. Üst sıra KURO lar alt sıra 2007 panelleri