SD Yayınlar (TV) İçin En İdeal Plazma ve Lcd Tv'leri Yazıyorum (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon

proffesor -> SD Yayınlar (TV) İçin En İdeal Plazma ve Lcd Tv'leri Yazıyorum (2 Haziran 2008; 18:22:44)

Arkadaslar yapmış oldugum uzun çalışmalar ve arastirmalar sonucunda en iyi sd yayina sahip paneller sunlar olarak karsimiza çikiyor...

1-Pioneer PDP-LX508
2-Pioneer PDP-428XD
3-Philips 32PFL9632D
4-Panasonic TH-37PX70
5-Panasonic TX32LXD700
6-Panasonic TH42PX80
7-Philips 42PFL9632D
8-Panasonic TH42PZ70
9-Panasonic TH-42PX70
10-Sony KDL-40D3500

Görünen o ki pioneer ve panasonic plazmada öne çıkıyor.
Philipsin neden plazma üretimini bıraktıgını bu listeye sokabildigi kaliteli ürünlerle açıklık getirmis oluyoruz....
Evet sonyi zorlamayi basaran philips LCDde önplana çikmis bulunuyor..

proffesor -> Cevap: SD YAYIN (TELEVİZYON KANALLARI) İÇİN EN IDEAL PLAZMA/LCDLERİ YAZIYORUM... (2 Haziran 2008; 18:25:41)

[;)]
Arastirma kaynaklarimizi vermeyi unutmusuz.

http://hdtvorg.co.uk/news/articles/2008010501.htm

A bu arada arkadaslar bu sıralamanın SD yayın üzerine yapıldıgını tekrar belirtmek isterim.

Blueray playstation filan degil ona göre...

erro -> Cevap: SD YAYIN (TELEVİZYON KANALLARI) İÇİN EN IDEAL PLAZMA/LCDLERİ YAZIYORUM... (2 Haziran 2008; 21:06:33)

d3500[:'(]

dost acı söyler -> Cevap: SD YAYIN (TELEVİZYON KANALLARI) İÇİN EN IDEAL PLAZMA/LCDLERİ YAZIYORUM... (2 Haziran 2008; 21:11:34)

samsung Q Serisi plasmalar klasmana girmemiş bende tam samsung almak üzereydim iyiki açmışsın bu konuyu yoksa yorumlara dayanarak 50Q91 vs. alacaktım

DJ ICEMAN -> Cevap: SD YAYIN (TELEVİZYON KANALLARI) İÇİN EN IDEAL PLAZMA/LCDLERİ YAZIYORUM... (2 Haziran 2008; 21:12:39)

plazmlarda bluray testleri varmı plazma alınca blurayde alim diyorum artık

proffesor -> Cevap: SD YAYIN (TELEVİZYON KANALLARI) İÇİN EN IDEAL PLAZMA/LCDLERİ YAZIYORUM... (2 Haziran 2008; 21:31:27)

Böyle degerlendirmeyin diyelimki bunlar yüz üzerinden 90 ve üzeri alanlardı ve sizin samsunglarda 87-88 vs aldılar o yüzden hemen samsunglari es geçmeyin.

Ayrica dikkat ettiyseniz 50ler biraz zor giriyorlar bu listeye çünkü küçük ekranlarda flat crt sd yayinina yakinlik daha da kolaylasiyor...

Oysa 50 ekranda izleyecegin bir blue ray hd dvd vesairenin keyfi ise küçük ekranli yukaridaki listedeki panellere göre daha da zevkilidir.

quote:

Orjinalden alıntı: dost acı söyler

samsung Q Serisi plasmalar klasmana girmemiş bende tam samsung almak üzereydim iyiki açmışsın bu konuyu yoksa yorumlara dayanarak 50Q91 vs. alacaktım

proffesor -> Cevap: SD YAYIN (TELEVİZYON KANALLARI) İÇİN EN IDEAL PLAZMA/LCDLERİ YAZIYORUM... (2 Haziran 2008; 21:45:32)

Nitekim panasoniclerin plazmalarinda ilk 5e girenlerde gördügümüz gibi nispeten daha kücük ekranlar var. yani ekran küçüldükçe sd yayindaki basari artiyor.

Fakat pioneerin ne kadar basarili oldugu hem büyük ekran olup hemde ilk ikiyi kapmasindan asikardır bunu da takdirlerinize sunuyorum...

cyberfrs -> Cevap: SD YAYIN (TELEVİZYON KANALLARI) İÇİN EN IDEAL PLAZMA/LCDLERİ YAZIYORUM... (2 Haziran 2008; 22:34:25)

Ben Sony'nin en iyi SD performansı veren LCD'si 40d3000 diye biliyorum.

delomar -> Cevap: SD YAYIN (TELEVİZYON KANALLARI) İÇİN EN IDEAL PLAZMA/LCDLERİ YAZIYORUM... (3 Haziran 2008; 9:26:11)

quote:

Orjinalden alıntı: dost acı söyler

doğru seçim.hiç vazgeçme.

ayancıklı -> Cevap: SD YAYIN (TELEVİZYON KANALLARI) İÇİN EN IDEAL PLAZMA/LCDLERİ YAZIYORUM... (3 Haziran 2008; 9:45:35)

Bizim 507xa sıralamaya girememiş...[X(]

0sedan -> Cevap: SD YAYIN (TELEVİZYON KANALLARI) İÇİN EN IDEAL PLAZMA/LCDLERİ YAZIYORUM... (3 Haziran 2008; 10:07:45)

sevgilli ayancıklı oldumu şimdi geçen sene de 507XA 1 numaraydı ...2008 modelleri dururken 2007 panelleri listeye zaten almazlar ...

bu arada PİONEER ürün çeşitleri de şunlar geneli klon paneldir yani görüntü kaliteleri aynı sadece ek özellikle farklıdır .. Üst sıra KURO lar alt sıra 2007 panelleri

PİONEER : PDP-4280XA 106

PİONEER : PDP-428XD 106

PİONEER : PDP-5080XA 127

PİONEER : PDP-508XD 127

PİONEER : PDP-LX508D 127

PİONEER : PDP-LX608D 152

Ve hala satılan geçen senini birkaç modeli

PİONEER : PDP-4270XA 106

PİONEER : PDP-427XA 106

PİONEER : PDP-507XA 127

PİONEER : PDP-607XD 152

blue1907 -> Cevap: SD YAYIN (TELEVİZYON KANALLARI) İÇİN EN IDEAL PLAZMA/LCDLERİ YAZIYORUM... (3 Haziran 2008; 12:04:44)

samsung 42 q91 hakkında ne düşünüyosunuz arkadaşlar? hd ready önerilmiyor pek ama digitürk hd decoderiyle verim sağlanabilir mi acaba?

proffesor -> Cevap: SD YAYIN (TELEVİZYON KANALLARI) İÇİN EN IDEAL PLAZMA/LCDLERİ YAZIYORUM... (3 Haziran 2008; 17:33:10)

quote:

Orjinalden alıntı: blue1907

samsung 42 q91 hakkında ne düşünüyosunuz arkadaşlar? hd ready önerilmiyor pek ama digitürk hd decoderiyle verim sağlanabilir mi acaba?

Saglarsın hd ready cihaz adi üzerinde hd ye hazır demek...

playmaker -> Cevap: SD YAYIN (TELEVİZYON KANALLARI) İÇİN EN IDEAL PLAZMA/LCDLERİ YAZIYORUM... (7 Haziran 2008; 15:14:49)

Bu konuya güncel model ekleyecek var mıdır? [;)]

proffesor -> Cevap: SD YAYIN (TELEVİZYON KANALLARI) İÇİN EN IDEAL PLAZMA/LCDLERİ YAZIYORUM... (9 Haziran 2008; 17:32:42)

Philips 42PFL9632D yi inceleyin derim..

Picador -> Cevap: SD YAYIN (TELEVİZYON KANALLARI) İÇİN EN IDEAL PLAZMA/LCDLERİ YAZIYORUM... (9 Haziran 2008; 18:48:38)

PANASONIC TH-42PZ800E PLAZMA TV???

BU NASIL PEKİ...

blade_17 -> Cevap: SD YAYIN (TELEVİZYON KANALLARI) İÇİN EN IDEAL PLAZMA/LCDLERİ YAZIYORUM... (9 Haziran 2008; 20:24:49)

PANASONIC TH-42PZ800E GÜSEL ÜRÜN AMA SD YAYININDA 42PY70 GÜSEL TAVSİYE EDERİM

afterimage -> Cevap: SD YAYIN (TELEVİZYON KANALLARI) İÇİN EN IDEAL PLAZMA/LCDLERİ YAZIYORUM... (10 Haziran 2008; 17:37:30)

quote:

Orjinalden alıntı: playmaker

Bu konuya güncel model ekleyecek var mıdır? [;)]

Merhaba,

Pioneer XD ve XA modelleri arasında aşağıdaki farklar dışında fark yok. Panel aynı yani, görüntü kalitesi aynı. XA modellerinin fiyatları daha makul.

pioneer topiciğinin ilk sayfasında belirtilmiştir:

13. 8. jenerasyonun daha pahalı olan XD modelleri ile XA modelleri arasındaki farkları nelerdir?

1-XA'da sadece analog tuner vardır, XD'de ek olarak dijital tuner de vardır.
2-XD'nin fazladan USB girişi, subwoofer ve optik ses çıkışı vardır.
3-Intelligent Brightness Control (Akıllı Parlaklık Kontrolü), ISF Kalibrasyon imkanı ve PIP/PAP XA'larda yok XD'lerde vardır.
4-Uzaktan kumanda farklıdır. XD modellerinde göze daha hoş ve kaliteli gelen bir kumanda mevcuttur.

LeThauS -> Cevap: SD YAYIN (TELEVİZYON KANALLARI) İÇİN EN IDEAL PLAZMA/LCDLERİ YAZIYORUM... (10 Haziran 2008; 22:11:26)

ps3 xbox ıvır zıvır bağlamıycam tv me.. sadece uydu alıcısı(sd yayın yani) ve kompakt bi ev sinema sistemi bağlayıp güzel film izlemek istiyorum.. bunu daha öncede sordum kesinlikle plazma dediler.. sonra bi kere daha sordum plazmalar bitiyo devir kapanıyo lcd al dediler.. ama plazmalar hala sd yayınla anılmaya devam ediyor.. kafam çok karıştı hocam.. lütfen yardım edin tavsiyelerinizi bekliyorum.. bütçe 2000ytl

saygılar

afterimage -> Cevap: SD YAYIN (TELEVİZYON KANALLARI) İÇİN EN IDEAL PLAZMA/LCDLERİ YAZIYORUM... (11 Haziran 2008; 9:43:14)

quote:

Orjinalden alıntı: LeThauS

ps3 xbox ıvır zıvır bağlamıycam tv me.. sadece uydu alıcısı(sd yayın yani) ve kompakt bi ev sinema sistemi bağlayıp güzel film izlemek istiyorum.. bunu daha öncede sordum kesinlikle plazma dediler.. sonra bi kere daha sordum plazmalar bitiyo devir kapanıyo lcd al dediler.. ama plazmalar hala sd yayınla anılmaya devam ediyor.. kafam çok karıştı hocam.. lütfen yardım edin tavsiyelerinizi bekliyorum.. bütçe 2000ytl

saygılar

Merhaba arkadaşım,

SD yayın formatında en iyi görüntü veren panel plazmadır. Bu tespiti mağazalarda panellere (plazmave lcd) SD yayın bağlatarak kendi kendi gözünle de tespit edebilirsin.

Marka ve model önerisine gelince bence en iyisi pioneer kuro ama, fiyatı 4280XA için 3.000.-YTL seviyesinde.
Bence sırasıyla pioneer - panasonic - samsung - philips markalarına bak. Cebine uyan ve beğendiğin bir ürünü al.

Kolay gelsin.

margornn -> Cevap: SD YAYIN (TELEVİZYON KANALLARI) İÇİN EN IDEAL PLAZMA/LCDLERİ YAZIYORUM... (11 Haziran 2008; 14:32:27)

Aslında sorun sd yayın değil sd yayının kalitesizliği ülkemizde, ligtvnin euro2008 sd yayını o kadar net ve güzelki tüplütv sanki ah ediyor ah abi yıllardır böyle görüntü vermedin banaki sergileyim hünerlerimi dercesine[:)] bu yüzden böyle güzel yayınlar olsa çok fazla fark edeceğini sanmıyorum lcd, plazma kaldıki lcdnin yeni teknolji olduğu ve çok daha fazla artılar barındırdığı aşikarken.

toxteth -> Cevap: SD YAYIN (TELEVİZYON KANALLARI) İÇİN EN IDEAL PLAZMA/LCDLERİ YAZIYORUM... (12 Haziran 2008; 1:58:15)

sd yayında boyut öneriniz var mı? yani 42" 46" 50" ? büyüdükçe görüntü kötüleşir mi?

bageera -> Cevap: SD YAYIN (TELEVİZYON KANALLARI) İÇİN EN IDEAL PLAZMA/LCDLERİ YAZIYORUM... (12 Haziran 2008; 13:24:23)

quote:

Orjinalden alıntı: proffesor

Arkadaslar yapmış oldugum uzun çalışmalar ve arastirmalar sonucunda en iyi sd yayina sahip paneller sunlar olarak karsimiza çikiyor...

1-Pioneer PDP-LX508
2-Pioneer PDP-428XD
3-Philips 32PFL9632D
4-Panasonic TH-37PX70
5-Panasonic TX32LXD700
6-Panasonic TH42PX80
7-Philips 42PFL9632D
8-Panasonic TH42PZ70
9-Panasonic TH-42PX70
10-Sony KDL-40D3500

Görünen o ki pioneer ve panasonic plazmada öne çıkıyor.
Philipsin neden plazma üretimini bıraktıgını bu listeye sokabildigi kaliteli ürünlerle açıklık getirmis oluyoruz....
Evet sonyi zorlamayi basaran philips LCDde önplana çikmis bulunuyor..

Bu sıralamada Pionner 4280XA neden yok acaba.

dijital tuner ve Intelligent Brightness Control olmadığını içinmi acaba.

playmaker -> Cevap: SD YAYIN (TELEVİZYON KANALLARI) İÇİN EN IDEAL PLAZMA/LCDLERİ YAZIYORUM... (12 Haziran 2008; 13:49:09)

hocam listedeki xd yi xa olarak düşünebilirsin [;)]

vebasu -> Cevap: SD YAYIN (TELEVİZYON KANALLARI) İÇİN EN IDEAL PLAZMA/LCDLERİ YAZIYORUM... (12 Haziran 2008; 14:14:23)

Diğer forumlarda Full HD ekranların SD yayınları bozduğu, söyleniyor fakat sizin listeden görünen o ki Panasonic PZ serisi 7. olabilecek kadar bu konuda iyi. Buradan hareketle hd-ready'lerin eşdeğer marka/modelde Full HD'ye göre daha iyi SD performansı sunduğu fakat PZ alınırsa diğer pekçok hd-ready ekrandan daha iyi sd yayın alabileceğimiz anlamı çıkarabilir miyiz?

Saygılar.

bageera -> Cevap: SD YAYIN (TELEVİZYON KANALLARI) İÇİN EN IDEAL PLAZMA/LCDLERİ YAZIYORUM... (12 Haziran 2008; 15:50:19)

Birşey sormak istiyorum .
HD Uydu alıcılarının televizyona verdiği görüntüde sd 'mi sayılıyor ?

hacada -> Cevap: SD YAYIN (TELEVİZYON KANALLARI) İÇİN EN IDEAL PLAZMA/LCDLERİ YAZIYORUM... (12 Haziran 2008; 21:59:45)

quote:

Orjinalden alıntı: bageera

bunun uydu alıcısıyla ilgisi yok tamamen yayınla ilgili.eğer sende hd uydu alıcısı varsa ama maalesef hd yayın yoksa (şu anda ülkemizdeki gibi yani)
hiçbi faydası yok.eğer bir yayın HD değilse SD sayılmaz,SD dir[:(]

bageera -> Cevap: SD YAYIN (TELEVİZYON KANALLARI) İÇİN EN IDEAL PLAZMA/LCDLERİ YAZIYORUM... (12 Haziran 2008; 22:03:52)

quote:

Orjinalden alıntı: hacada

quote:

Orjinalden alıntı: bageera

eğer bir yayın HD değilse SD sayılmaz,SD dir[:(]

Nasiiiiiiiiiiiiiii [sm=nerd.gif]

bageera -> Cevap: SD YAYIN (TELEVİZYON KANALLARI) İÇİN EN IDEAL PLAZMA/LCDLERİ YAZIYORUM... (14 Haziran 2008; 15:44:02)

quote:

Orjinalden alıntı: vebasu

Diğer forumlarda Full HD ekranların SD yayınları bozduğu, söyleniyor fakat sizin listeden görünen o ki Panasonic PZ serisi 7. olabilecek kadar bu konuda iyi. Buradan hareketle hd-ready'lerin eşdeğer marka/modelde Full HD'ye göre daha iyi SD performansı sunduğu fakat PZ alınırsa diğer pekçok hd-ready ekrandan daha iyi sd yayın alabileceğimiz anlamı çıkarabilir miyiz?

Saygılar.

ben daha cok ordan cıkarttığım.

PZ serisinle heralde HD görüntüleri güzel bir şekilde izleyebileceğimiz gibi. Sd Yayınlarıda kaliteli bir şekilde izleyebiliceğizi anlıyorum.

hakan2200 -> Cevap: SD YAYIN (TELEVİZYON KANALLARI) İÇİN EN IDEAL PLAZMA/LCDLERİ YAZIYORUM... (14 Haziran 2008; 15:58:41)

Bir arkadaşımda HD görüntüde pionneri pek beyenmediğini söylemişti benimde kafamı karıştırdı.

Eğer pionner gerçekten HD de kötü ise.
bunun yarını var . oyuzden hem sd yayında hemde Hd yayında basarılı bir ürün ( plazma yada Lcd ) seçmemiz gerekiyor.

Acaba iki yayındanda ( HD ve SD ) cok iyi sonuç alabileceğimiz ürün hangisi. ?

playmaker -> Cevap: SD YAYIN (TELEVİZYON KANALLARI) İÇİN EN IDEAL PLAZMA/LCDLERİ YAZIYORUM... (14 Haziran 2008; 17:09:17)

Pioneer Hd'de kim kötü dediyde ondan bir daha fikir almayın

bageera -> Cevap: SD YAYIN (TELEVİZYON KANALLARI) İÇİN EN IDEAL PLAZMA/LCDLERİ YAZIYORUM... (15 Haziran 2008; 11:16:50)

Panasonic TH 42PZ70 modelinin ( 8 . sıradaki ) üst modeli 42PZ800 serisi acaba araştırmaya dahil edilmişmidir.

hakan2200 -> Cevap: SD YAYIN (TELEVİZYON KANALLARI) İÇİN EN IDEAL PLAZMA/LCDLERİ YAZIYORUM... (15 Haziran 2008; 15:29:40)

pionner sanırsam en iyisi ama kullanım ömrü panasoniclere göre biraz az gibi.

Pionner 60.000 saat panasonic 100.000 saat . nerdeyse iki katı.

bende panasonic in 6. sıradaki modelini araştırıyorum şu anda..

Yanlız burn in olayından korkuyorum. Pionner alsam boylebir şüphem olmıycak.

fiyat ve kullanım ömrü düşündüğümde panasonic TH-42PX80E aklıma yatıyor. Burada

vebasu -> Cevap: SD YAYIN (TELEVİZYON KANALLARI) İÇİN EN IDEAL PLAZMA/LCDLERİ YAZIYORUM... (15 Haziran 2008; 20:22:06)

Garip bir geçiş olabilir belki ama, Sharp 46XL2E yerine 50 inch Kuro almaya karar vermek üzereyim. Model örenebilecek var mı lütfen?

bageera -> Cevap: SD YAYIN (TELEVİZYON KANALLARI) İÇİN EN IDEAL PLAZMA/LCDLERİ YAZIYORUM... (15 Haziran 2008; 22:17:21)

Benim aklımda olan model. Listede 8. sıradaki Panasonic TH42PZ70 FULL HD PLAZMA.

Full Hd olduğu için HD yayınları diğerlerinden daha iyi gösterceği düşüncesindeyim.

ve 100.000 saat kullanım ömrüde ikinci bir artı olarak düşünüyorum.

playmaker -> Cevap: SD YAYIN (TELEVİZYON KANALLARI) İÇİN EN IDEAL PLAZMA/LCDLERİ YAZIYORUM... (15 Haziran 2008; 23:09:13)

Kullanım ömrü bence bu noktada önemli değil, 60.000 saat az mı [;)] günde 10 saat kullansanız 15 seneden fazla eder insaf [:D]

Burn-in ciddi problem ve can sıkan birşey, pioneer 8. nesilde olmaması harika [:'(] panasonic forumunda ne yazıkki burn-in konuları geçiyor güncel

modellerde [X(]

cemele -> Cevap: SD YAYIN (TELEVİZYON KANALLARI) İÇİN EN IDEAL PLAZMA/LCDLERİ YAZIYORUM... (16 Haziran 2008; 0:51:13)

Uydu alicisi ile nasil ilgisi olmaz birincisi baglanti degisir Scart yada Kompenant yerine baglanti HDMI olur ki bu baglanti en iyi baglantidir. İkincisi uydu alicisinda Upscale ozelligi varsa 720 pi kadar upscale yaparak goruntude fark yaratiyor. En azindan soyle bir ornek vereyim Normal klasik bir uydu alicisinda TV logolarinda titremeler ve (v) tarzi kesismeler yasanirken bunun yerine Kathrein ufs 910 taktigimizda bunlarin buyuk oranda ortadan kayboldugunu gorduk. HD receiver buyuk oranda SD yayina etki yapmaz ama en azindan aradaki baglantinin HDMI olmasi bu bile etkiler.

quote:

Orjinalden alıntı: hacada

bunun uydu alıcısıyla ilgisi yok tamamen yayınla ilgili.eğer sende hd uydu alıcısı varsa ama maalesef hd yayın yoksa (şu anda ülkemizdeki gibi yani)
hiçbi faydası yok.eğer bir yayın HD değilse SD sayılmaz,SD dir[:(]

cemele -> Cevap: SD YAYIN (TELEVİZYON KANALLARI) İÇİN EN IDEAL PLAZMA/LCDLERİ YAZIYORUM... (16 Haziran 2008; 0:54:10)

Ilaveten TV ve HD receiver markalari bile etkiliyor her HD receiver katki yapmaya biliyor mesala cok meshur olan ve bayag bir kullanicisi olan DB larin SD yayinda iyi olmadigina dair bir kanaat var. Sd yayin icin hem receiver hemde TV olarak kullanilmis urunleri almak bence daha mantikli.

ogameci -> Cevap: SD YAYIN (TELEVİZYON KANALLARI) İÇİN EN IDEAL PLAZMA/LCDLERİ YAZIYORUM... (20 Ağustos 2008; 10:28:05)

Arkadaşlar bilmediğim için soruyorum

HD Receiver'larda mesela NEXT diyelim

HDMI girişi oluyor mu ??

rider30 -> Cevap: SD YAYIN (TELEVİZYON KANALLARI) İÇİN EN IDEAL PLAZMA/LCDLERİ YAZIYORUM... (20 Ağustos 2008; 10:37:06)

Ben mağazalarda gördüm, Sony X seriside SD yayında çok iyi. Philips ve Pioneer larda çok kaliteli. Panasonic lerin görüntülerini hiç beğenmiyorum. HD ve SD yayınlarda hiç iyi değil bence.

Muhendis78 -> Cevap: SD YAYIN (TELEVİZYON KANALLARI) İÇİN EN IDEAL PLAZMA/LCDLERİ YAZIYORUM... (20 Ağustos 2008; 10:58:20)

Konunun başında kaynak olarak verilen site zaten Pioneer'cıların en büyük kalesi :)
Neyse yine o aynı sitenin en son yaptığı büyük ekran Sony 46W4000 incelemesini bir inceleyin bakalım :)

http://www.hdtvorg.co.uk/reviews/lcd/sony_kdl-46w4000.htm

Adamlar bu panelle ve Bravia Engine2 ile Sony'nin SD yayında ve büyük panelde neredeyse Plazmaları yakaladığını belirtmiller. + full HD LCD!
Yani o "en iyiler" diye verilen liste baya bir arşivlik olmuştur. Phillips LCD'ler SD'de iyi ama görüntü işlemede çoğu arkadaşım görüntünün diğer LCD'lerden daha basık(16:9) olduğunu söylüyorlar. Türkiye'deki SD yayının %99'u 4:3 formatında ve Phillips işlemci burada bence geride kalıyor.

Yani en iyisi gidip kendi gözünüzle görmeniz. O site bunu demiş, bu site şunu seçmiş çok mantıklı değil.
SD yayın mı görmek istiyorsun. Çekeceksin bir aksiyon film dvd'si, alacaksın standard dvd playerı koltuğunun altına gideceksin showroomlara ve takıp seyretmek istediğini söyleyeceksin. Kulağına da takacaksın bir mantar ki satıcının yorumlarını duymayasın :)

vebasu -> Cevap: SD YAYIN (TELEVİZYON KANALLARI) İÇİN EN IDEAL PLAZMA/LCDLERİ YAZIYORUM... (23 Ekim 2008; 22:52:21)

En sonunda Digicom'un da yaptığı güzel indirimle 3600 YTL vererek 5080XA aldım. Bağdat caddesindeki showroom'un karar vermende etkisi çok büyük oldu. 9.nesil kuro ile 8.nesili karşılaştırma imkanım oldu. SD yayında kesinlikle hd ready daha üstün, full hd'de ise tabi ki 9.nesil full hd. Fakat düşününce full hd kullanma oranımın çok düşük olacağı sonucuna vardım ve 8.nesili aldım. Bugün bağlandı, gerçekten çok güzel. Aylar önceki fiyatları düşününce de çok iyi fiyata aldığım muhakkak.[:'(]

Şimdi sıra ayarlaında ve ilk sorum geliyor, cevap verebilecklere şimdiden çok tşekkür ederim.

Showroom'da 100hz olduğunu ve bu özelliğin kapanabildiğini söylemişlerdi fakat menülerde böyle bir ayara rastlayamadım. Yoksa 5080 100hz değil mi? [sm=s20.gif]

ihg70 -> Cevap: SD YAYIN (TELEVİZYON KANALLARI) İÇİN EN IDEAL PLAZMA/LCDLERİ YAZIYORUM... (23 Ekim 2008; 23:39:40)

PZ800 olmadan bu liste mekruhtur. [8D]

andy1 -> Cevap: SD YAYIN (TELEVİZYON KANALLARI) İÇİN EN IDEAL PLAZMA/LCDLERİ YAZIYORUM... (23 Ekim 2008; 23:52:45)

bu arastıra neye gore yapılmıs bilmiyorum ama.SHARP avrupada performans ve eneji tasarufu secimlerimde 5 90 başarı garafiğine sahip.ama ulkemizde sanırım yeterli servis ağı olmaması sebeıyle goz ardı edilen bir marka.avrupa ve amerikada dizayn harikası bir plazma ve lcd klasigi oldu.özellikle aquos serisi muhtesem

universteli -> Cevap: SD YAYIN (TELEVİZYON KANALLARI) İÇİN EN IDEAL PLAZMA/LCDLERİ YAZIYORUM... (24 Ekim 2008; 0:12:44)

bu çok göreceli bir konudur.bugünün en iyisi yarın çıkacak yeni bir modelin kalitesini geçemez.kaldı ki zaten hep böyle olmuştur.yani bu modeller bugün için en iyi alternatifler arasında olabilir ama bu liste yeni modeller gelince sürekli değişime uğrayacaktır. Saygılar

Matchbox -> Cevap: SD YAYIN (TELEVİZYON KANALLARI) İÇİN EN IDEAL PLAZMA/LCDLERİ YAZIYORUM... (24 Ekim 2008; 9:20:25)

Yanlı liste, Sharp ın olmaması çok ilginç. Benim 100 Hz. 42 RD 2E bunların çoğundan daha iyi SD performansına sahip. [:D]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.6879883