Z-5500 Tavsiye Ederim. Z-5500 Her Yönden G51'den Daha Üstün. Z-5500'ün Artıları, Dolby Digital, Dts Çözmesi, Thx Sertifikası, Güçlü SubWooferi, Alt Frekanslara İnebilmesi ve Bence Film İçin Bu Fiyata Alınabilecek En Performanslı Sistemlerdendir. Eksileri: İyi Bir Ses Kartı İle Kullanılmadığı Sürece Müzik Performansı Tatmin Edici Olmayabilir ve Kaliteli Bir Prizle Kullanılmadığı Sürece Sık Sık Sigorta Atma Durumu Görülebilir. Sonuna Kadar Tavsiyem Z-5500.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmportant -- 2 Haziran 2008; 20:06:44 >
g51 çok çok daha zayıf bir sistem. bende z5500 ün en yakın rakibi g500 şu anda. daha üstü olarak da s750 var. ama bütçeniz g51 e yetiyorsa çok rahat g500 e de yetecektir. ama g500 bende resmen facia yarattı. benim şansızlığım olduğunu kabul ettim ama yine de önermeyeceğim g500ü. g51 de alınmaz g500 yerine en güzeli yine z5500
Z5500 , multimedya setler içerisinde digital olarak öne çıkan bir settir.. Frekans cevapları nedeniyle oyun ve filmlerde verdiği his asla tartışılmaz... RMS olarak 500 watt güç sunar ancak bir apartman dairesinde açılabilecek max ses seviyesi %25-30 arasındadır Komşular ile aranız çok iyi ise belki %50 .. G51 ise çok daha makul sayılabilecek bir settir. Özelliği Gamer bir set olmasıdır ve oyun performansı ile öne çıkar.. Z5500 ile kıyaslanması zor bir settir... Eğer digital bağlantı önemli değil ise ve apartmanda kullanılacak ise G51 öneririm..Pişman etmeyecektir...
Z5500 , multimedya setler içerisinde digital olarak öne çıkan bir settir.. Frekans cevapları nedeniyle oyun ve filmlerde verdiği his asla tartışılmaz... RMS olarak 500 watt güç sunar ancak bir apartman dairesinde açılabilecek max ses seviyesi %25-30 arasındadır Komşular ile aranız çok iyi ise belki %50 .. G51 ise çok daha makul sayılabilecek bir settir. Özelliği Gamer bir set olmasıdır ve oyun performansı ile öne çıkar.. Z5500 ile kıyaslanması zor bir settir... Eğer digital bağlantı önemli değil ise ve apartmanda kullanılacak ise G51 öneririm..Pişman etmeyecektir...
cok güzek iza etmiş arkadasımız katılıyorum bende aynen
arkadaşlar G51 için yapılan yorumları anlamakta güçlük çekiyorum..
Çok kötü olduğu söyleniyor fiyatına göre, asla katılmıyorum. Bunu savunan arkadaşların çoğu gidip bayide ndinlemişler.. Bayide hoparlörler onboard ses kartı ile dinlenmektedir.
Benim bu hoparlörü Creative 7.1 ile birlikte 1 saat boyunca hem film izleyip hem müzik dinleyip hem de oyun oynayarak rahat bir ortamda deneme fırsatım oldu. Performansı gerçekten çok iyi, harika bas ve tiz balance sözkonusu.Özellikle logitechin modellerinde tiz açısından yeterli olmadığı savunuluyordu.Ancak bu modelinde, uyum çok rahatça farkedilebiliyor. Film ve oyun performansları gerçekten iç açıcı, özellikle de oyun. sanki oyun oynamak için yaratılmış.Tabii ki z5500 ile karşılaştırılamaz ama, fiyatı 300YTL civarı olan bu hoparlör kesinlikle verilen fiyatı hakediyor.
g500 ü de iyi tanıyan biri olarak şunu söyleyebilirim ki 2 model arasında çok fark yok gene de az da olsa g 500 ün önde olduğunu düşünüyorum. Ancak fiyat olarak da 450 ytl civarı.. fiyat farkı kadar performans farkı yok..