ürünler yurtdışından bulabildiğim için ordan gelecek .
denon 2808 = 749 € (yeni blueray formatları dolby digital plus ve dts hd var ama THX yok )
onkyo =695 € ( onkyoda hepsi var ama denona göre biraz karizması düşük duruyor)
CP 65 = 999usd ( dvd bile var full sistem ama yeni formatlar yok ) sadece kolonlarını çok beyeniyorum .standları ile birlikte gayet güzel duruyor. ses olarak da beni tatmin etti . hkts 11 i dinlemiştim .bunlar muhtemelen daha da iyidir diye düşünüyorum . ama denon 2808 e alternatif kolon önerileriniz varsa sevinirim .
kolon olarak birde definitive technology nin pro cinema 600 ü düşünmüştüm ....
HKTS11 ile HKTS 18 aynı ürün. HKTS11 Avrupa için üretilen tek fark o. HK CP 65'del AVR 347 geliyorsa kaçırma derim. O fiyata bu komple set çok iyi. Ama voltaj olayına dikkat etmen lazım. 110 volt olabilir bu cihazlar.
sağ ol hocam birtek sen yorum yazmışsın ama işin içinde olan üstadlarda umarım yorumlarını esirgemezler . ben yıllardır elektronikle uğraşıyorum ama yeni ürünleri elimize alıp inceleme şansım olmadı ....
HKTS11 ile HKTS 18 aynı ürün. HKTS11 Avrupa için üretilen tek fark o. HK CP 65'del AVR 347 geliyorsa kaçırma derim. O fiyata bu komple set çok iyi. Ama voltaj olayına dikkat etmen lazım. 110 volt olabilir bu cihazlar.
siz nasıl hkts 11 den memnunmusunuz ? birde standları var bunların ben standı ile çok beyendim . hkts 7 vardı electroworld te o da gayet güzeldi .bose ,jbl ,quadral da vardı aynı amfiyle aynı müzikte switc le ayırmışlar tek tek dinledim bana en keskin tizli berrak olarak hkts 7 geldi .tabi 11 de ses şiddeti daha da çoktu onun kolonlarını component sistemde dinledim . sizin evinizdeki konfigrasyonu gördüm çok güzel fakat standları da temin edebilirseniz tv nin sağ ve solunda daha güzel durur bence.....
HKTS 11 varken HKTS7 alınmaz. Uydular zayıf kalır. Ayrıca Subwoofer HKTS7'de 100 watt. Stantlar açıkcası çok hoşuma gidiyor. Ama kararsızım o konuda. Belki bir gün İstinyePark- Akusta'dan denemek için br adet ödünç isterim. Şimdilik niyetim yok. Ama kalitesi çok hoşuma gidiyor. Belki ayrı bir hava katar odayada. Ama odam okadar da büyük değil. Ben HKTS11'den çok memnunum. Bu klasmanda başka hoparlör seti tavsiye etmem. Hem stereo hemde sinema efektleri olarakta performans hakkını veriyor.
hkts 11 ile hkts 7 nin sub u aynı zannediyordum .dış hacimleri birebir aynı olduğu için yakından incelememiştim . akşam siparişi teyid ettim .fakat austriada ürünler genelde online mağzalarda varmış .getirecek olan akrabam ise bu yolla pek güvenilir değil dedi .daha önce para yatırıpta hiç mal gelmeme durumları duyulmuş ,ondan çekiniyorlar . bakalım inşallah temin ederler .bayağı heveslendim . dvd olarak da denon 1940 sipariş etçektim ,fakat toshibanın hd dvd ep 30 u inceledim . içindeki işçilik fan ve besleme haricinde gayet güzel .katı kapasitör ve nec çipset kullanılmış . dvd rom ise pc rom dan dönüştürme gibi ama yeterli sessizlikte .vatan pc de ürün 160 liraya birde hd cinema 1 yıl boyunca bedava imiş ...
hkts 11 ile hkts 7 nin sub u aynı zannediyordum .dış hacimleri birebir aynı olduğu için yakından incelememiştim . akşam siparişi teyid ettim .fakat austriada ürünler genelde online mağzalarda varmış .getirecek olan akrabam ise bu yolla pek güvenilir değil dedi .daha önce para yatırıpta hiç mal gelmeme durumları duyulmuş ,ondan çekiniyorlar . bakalım inşallah temin ederler .bayağı heveslendim . dvd olarak da denon 1940 sipariş etçektim ,fakat toshibanın hd dvd ep 30 u inceledim . içindeki işçilik fan ve besleme haricinde gayet güzel .katı kapasitör ve nec çipset kullanılmış . dvd rom ise pc rom dan dönüştürme gibi ama yeterli sessizlikte .vatan pc de ürün 160 liraya birde hd cinema 1 yıl boyunca bedava imiş ...
Piyasada HD filmlerin çok fazla olduğunu sanmıyorum. olsa da 3-5 filmde dönüp durursunuz. Toshiba HD DVD den çekildi. HD filmlerde artık üretilmeyecek. Bence uzak durmak daha iyi. BluRay almak daha akıllıca geliyor. Gerçi 160 YTL de çok para değil..
500 adet film varmış yedekte .... hd dvd olarak.... blue ray tabi i iyi ama 1000 lira çok para şimdilik .dvd de ilk çıktığında playerleri hem RW olanları okumuyordu hemde 900 lira civarındaydı . blue ray ve diyerlerinin de izleyeceği yol bu ... tüketici eskisi gibi ilk çıkana saldırmıyor ... üstelik test etme fırsatı bulduğum sony blue ray player üzerinde vista kurulu gibi hareket ediyor açılması kapanması işkence gibi .eminem çok yakında hem çok hızlı işlem yapanı hem de hesaplısı çıkar ... o yüzden işçilik kalitesi vede görüntü kalitesiyle F/P oarnı EP 30 tek seçenek bana göre ...belkide blue ray filmleri 2 hd dvdye bölüp seyredebilme imkanı veren pc progları da yakında elimizde olursa şaşmam .....
500 film süpermiş. ee 160 YTL ye kaçırma o zaman o DVD yi :)