|
telenor -> Cevap: DENON AVR 2808 Mİ ? ONKYO 705 Mİ ? H/K CP 65 Mİ ? YARDIM LÜTFEN (10 Haziran 2008; 20:59:26)
|
hocam 2808 e bayağı bir ayıp edeceğimin farkındayım . ama inceledim 2308 den aşağısı MADE İN CHİNA olduğundan japan serisi 2308 de başlıyor o da 550€ 749 a ise 2808 alınıyor . o yüzden çıka çıka 2808 e kadar geldim . birde bayağı fark var kumanda lcd göstergeli . al 24 proccessing var DTS_HD ve DD PLUS VAR. en başlıca farklardan birde videoda UPSCALİNG 1080 P beni o farkı vermeye ikna etti. dolayısıyla kesenin ağzını aça aça yırtmak üzereyim . 399€ ya da HKTS 11 i alabiliyoruz .standları da 75€ imiş . kolon konusunda gönlümde yatan DYNAUDİO VE JAMO ama para bitti .belki ileride kolonları değiştiririm . şu an elimde Technics var . yıllar eskitemedi .hala büyük bir keyifle yanına yaklaşıyorum . çok anılarım var artık duygusala döndü sistem . HD nin gelmesi birçok formatların değişmesi beni yeni sistem toplamaya teşvik etti. onkyoyu da düşündüm THX 2 ULTRA dan dolayı ama denon daha ağır bastı . HKTS 11 leri dinledim müzik performansı gayet başarılı .bose , jbl , quadral arasında dinleyerek bu kararı aldım .hiç ummazdım hatta dinlemeseydim gözüm bose lere kaçıyordu . ama ses olarak o fiata hk gayet iyi sanırım volumu sonuna kadar açmamaya dikkat etmek gerekecek . sistem 1 ay sonra elimde kısmet olursa . bugün aldığım maille biraz canım sıkıldı sipariş edilen şirket deonu yoğun talep olduğundan karşılayamamaktaymış .şöyle yazmışlar: vielen Dank für Ihre Bestellung. Aufgrund der großen Nachfrage wollten wir das Gerät bei Denon nachbestellen. Leider wurde uns mitgeteilt, dass die Receiver ausverkauft sind und wir keine Lieferung mehr erhalten können. Somit stornieren wir o. a. Auftrag Nr. Höflichst bitten wir, die Lieferschwierigkeiten zu entschuldigen. Mit freundlichen Grüßen, sanırım başka firmadan 999€ dan alcam .
|
|
|
|