ANYCOOL aranma sorunu!!! (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular

Elensar77 -> ANYCOOL aranma sorunu!!! (2 Haziran 2008; 17:28:39)

Arkadaşlar,elimde anycool t808 modeli var,2 güne kadar cok güzel calısıyodu,yalnız bugün aramalardan farkettimki,benim telefonum meşgul calıyormuş..

Denemeler:

- Öncelikle,telefondaki hattımı başka tele taktım,orda calısıyor sıkıntı yok...

- Daha sonra başkasının avea hattını telefonuma taktım ordada sorun yok...

- Ondan da sonra,başka bir turkcell hattı gene benim telefona taktım,burda bendeki hatayı veriyor,yani meşgul,beni arayan birisi meşgul olarak görüyor...

Bunlardan sonra ise yeni bişey keşfettim,turkcell ve avea beni aradıgında ulaşamıyor,sadece vodafone beni aradıgında arayabiliyor...

Bunlar dışında,mesaj alabiliyorum,mesaj atabiliyorum,telefon açabiliyorum,ama telefon alamıyorum...

Neden olabilir acaba???

İMEİ LERDE PROBLEM YOK...

hamdicap -> Cevap: ANYCOOL aranma sorunu!!! (2 Haziran 2008; 17:36:13)

istersen anycool t808 kullanım kılavuzuna bir bak işte link http://www.cepcanavari.tr.gg/ANYCOOL-TELEFONLARI-KULLANMA-KILAVUZU.htm inşallah yardımcı olur

quote:

Orjinalden alıntı: Elensar77

Arkadaşlar,elimde anycool t808 modeli var,2 güne kadar cok güzel calısıyodu,yalnız bugün aramalardan farkettimki,benim telefonum meşgul calıyormuş..

Denemeler:

- Ondan da sonra,başka bir turkcell hattı gene benim telefona taktım,burda bendeki hatayı veriyor,yani meşgul,beni arayan birisi meşgul olarak görüyor...

Bunlardan sonra ise yeni bişey keşfettim,turkcell ve avea beni aradıgında ulaşamıyor,sadece vodafone beni aradıgında arayabiliyor...

Bunlar dışında,mesaj alabiliyorum,mesaj atabiliyorum,telefon açabiliyorum,ama telefon alamıyorum...

Neden olabilir acaba???

qx55qx -> Cevap: ANYCOOL aranma sorunu!!! (2 Haziran 2008; 18:04:10)

aynı sorun benim T818 de vardı.çok uğraştım ama olmadı en sonunda fabrika ayarlarına döndüm sorun çözüldü.dene istersen....

kazim.erdemli -> Cevap: ANYCOOL aranma sorunu!!! (2 Haziran 2008; 18:17:36)

quote:

Orjinalden alıntı: Elensar77

Denemeler:

Neden olabilir acaba???

Fabrika ayarlarına dönün sorun çözülür[:'(]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.1401367