akadaslar ben forma yeni üye oldum..elimde asus var.merak ettigim su tek lambalı vaioların ekranı nasıl..benim için önemli olan görüs açıları ..ekrana saga sola , yukarı asagı baktıgımızda siyahlasma oluyor mu ...simdiden tesekkürler.
Asus da iyi bir ürün yalnız Sony'nin tek lamba görüntüsü ile bile bir tutmayalım lütfen! 90.000:1 kontrast muhteşem görüntüsü ve diyaznı.... Ayrıca Sony de ki ses kalitesiyle de karşılaştırmayalım. Marka düşkünü olarak görmeyin beni, Sony kullanmaya başlayınca arada ki farklı bariz anlayacaksın.
Sony FZ serileri ses seviyesinin düşüklüğü ile meşhur bir seri. Bence ses kalitesinin iyi olduğunu söylemek doğru değil.
Bence söyle diebiliriz ses kalitesi digerleriyle benzer yani bir artısıda , bir eksiside yok bu ikinici fz makinam digeri fz 11m ydi genel izlenimim bu.
Asus da iyi bir ürün yalnız Sony'nin tek lamba görüntüsü ile bile bir tutmayalım lütfen! 90.000:1 kontrast muhteşem görüntüsü ve diyaznı.... Ayrıca Sony de ki ses kalitesiyle de karşılaştırmayalım. Marka düşkünü olarak görmeyin beni, Sony kullanmaya başlayınca arada ki farklı bariz anlayacaksın.
Bu konudada kesinlikle sony nin tek lambalarının digerlerine oranla cok daha iyi oldugunu söyleyebilirim.Çift lamba zaten tarifi olmayan bir güzellikde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dilemma_ -- 20 Haziran 2008; 20:27:00 >
selam arkadaşım hayırlı olsun bence çok iyi bi fiyata almışsın benim bi kaç sorum war pil ömrü nasıl nekadar gidiyor çalışma sesi fanı falan çok ses çıkarıyormu bide tabi ekran kartının performansını merak ediyorum bide genel olarak biraz anlatırsan
Benim sorumda Canawar_'la aynı olcak.. pil ömrü en uzun neakdar gidiyor? Fan sesinden bahsediliyor,gece sessizlikte kullancağım için kişisel fikrinizce kafa ütüleyecek kadar ses çıkarıyor mu?
Birde sesi az denilmiş,3-4 yerden inceleme imkanım oldu,ses seviye olarak iyi yani küçümsenecek seviyede değil,ve kalite olarak tartışlmaz seviyede..
performansı nasıl,yani harddisk 4200 RPM,yani herhangi işlm sırasında ağırlık yaşıyormusunuz?
Şimdiden Teşekkürler