Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Sony Vaio VGN-FZ31Z aldım arkadaşlar sorularınızı alabilirim.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Sony >> Sony Vaio VGN-FZ31Z aldım arkadaşlar sorularınızı alabilirim. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
_Dilemma_

2 Haziran 2008; 17:26:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar gold online dan peşin 2900 e aldım.Almayı düşünen veya ilgilenen arkadaşlarımın sorularını yanıtlamaya calışıcam.

Sony Vaio Vgn-FZ31Z
bilgeolun

2 Haziran 2008; 18:47:45 

Hayirli olsun ama pahali degil mi?
daha bugun bu gruptaki modellere bakmistik.

PANASONIC PT-AE1000, PANASONIC PT-AE2000, SONY VPL-VW50, PANASONIC PT-AX200 SONY VPL-AW15, ACER PH530, BENQ W5000, BENQ W500, MITSUBISHI HC1500, OPTOMA HD70, SANYO PLV-Z2000.. SHARP XR-30X, SHARP XR-10X, SHARP PG-F212X, DELL 1800MP, DELL 1609WX, TOSHIBA TLP-XD2000, SANYO PLC-XW55, ACER XD1280D, SANYO PDG-DSU20, TOSHIBA TDP-T45, PANASONIC PT-LB75, TOSHIBA TDP-TW100.
ardicli2000

2 Haziran 2008; 21:08:43 

hocam yanılmıyorsam ekran kartı 8400 değil mi performansı nasıl merak ediyorum da...

Okullar başladı sık olmasa da aralılarla yazmaya devam edeceğim inşaallah.....
Ağlamak istiyorsanız aşağıdaki linke tıklayın...

http://img231.imageshack.us/img231/6088/pakistanamektup1vh3.jpg
_Dilemma_

2 Haziran 2008; 21:44:59 

quote:

Orjinalden alıntı: bilgeolun

Hayirli olsun ama pahali degil mi?
daha bugun bu gruptaki modellere bakmistik.

Dostum gold da %20 indirim vardı aksine ucuz diger sitelerde fiyatları inceleyebilrisiniz.Ortalama 3.700,600,500 civarı.Sony shopdada 3.200 e düşdüler en son.****i incelemedim açıkcası güvenemedim garantiden ötürü.

Sony Vaio Vgn-FZ31Z
_Dilemma_

2 Haziran 2008; 21:48:51 

quote:

Orjinalden alıntı: ardicli2000

hocam yanılmıyorsam ekran kartı 8400 değil mi performansı nasıl merak ediyorum da...

Ekran kartı 8600 gs dostum oyunlarla pek ilgilenmiyorum artık ama 7600 gt ayarında bir kart diye duymusdum.direct 10 var.

Sony Vaio Vgn-FZ31Z
_Dilemma_

9 Haziran 2008; 20:07:36 

Arkadaşlar ekran kartımın driverını güncellemek istiyorum.Geforce 8600 gs,Nvidia'nın sitesine girdim ama pek bişey anlamadım,nereleri seçmem gerektiği konusunda.Benimkinin sürümü 101.28.

Sony Vaio Vgn-FZ31Z
_Dilemma_

10 Haziran 2008; 20:07:13 

Yardımcı olacak kimse yokmu notebook unun ekran kartı diriverinı daha önce güncellemiş olan herhangi kimse?

Sony Vaio Vgn-FZ31Z
sokrates94

14 Haziran 2008; 12:59:40 

kardeş ben de alacağım onu birkaç gün içerisinde genel izlenimlerin neler laptop hakkında kısaca yazarsan memnun olurum

BİLİYORSAN KONUŞ İBRET ALSINLAR
BİLMİYORSAN SUS ! ADAM SANSINLAR
ozi54

14 Haziran 2008; 14:07:24 

akadaslar ben forma yeni üye oldum..elimde asus var.merak ettigim su tek lambalı vaioların ekranı nasıl..benim için önemli olan görüs açıları ..ekrana saga sola , yukarı asagı baktıgımızda siyahlasma oluyor mu ...simdiden tesekkürler.

en karanlık gecede bile bir yıldız vardır
istengeldimyorgunum

14 Haziran 2008; 22:10:18 

tek lambalıların diğerlerinden pek farkı yok. siyahlaşma olur.
aspirin8
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

20 Haziran 2008; 14:50:26 

Asus da iyi bir ürün yalnız Sony'nin tek lamba görüntüsü ile bile bir tutmayalım lütfen! 90.000:1 kontrast muhteşem görüntüsü ve diyaznı.... Ayrıca Sony de ki ses kalitesiyle de karşılaştırmayalım. Marka düşkünü olarak görmeyin beni, Sony kullanmaya başlayınca arada ki farklı bariz anlayacaksın.
istengeldimyorgunum

20 Haziran 2008; 17:04:54 

Sony FZ serileri ses seviyesinin düşüklüğü ile meşhur bir seri. Bence ses kalitesinin iyi olduğunu söylemek doğru değil.
_Dilemma_

20 Haziran 2008; 20:22:55 

quote:

Orjinalden alıntı: istengeldimyorgunum

Sony FZ serileri ses seviyesinin düşüklüğü ile meşhur bir seri. Bence ses kalitesinin iyi olduğunu söylemek doğru değil.

Bence söyle diebiliriz ses kalitesi digerleriyle benzer yani bir artısıda , bir eksiside yok bu ikinici fz makinam digeri fz 11m ydi genel izlenimim bu.

Sony Vaio Vgn-FZ31Z
_Dilemma_

20 Haziran 2008; 20:25:26 

quote:

Orjinalden alıntı: aspirin8

Asus da iyi bir ürün yalnız Sony'nin tek lamba görüntüsü ile bile bir tutmayalım lütfen! 90.000:1 kontrast muhteşem görüntüsü ve diyaznı.... Ayrıca Sony de ki ses kalitesiyle de karşılaştırmayalım. Marka düşkünü olarak görmeyin beni, Sony kullanmaya başlayınca arada ki farklı bariz anlayacaksın.

Bu konudada kesinlikle sony nin tek lambalarının digerlerine oranla cok daha iyi oldugunu söyleyebilirim.Çift lamba zaten tarifi olmayan bir güzellikde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dilemma_ -- 20 Haziran 2008; 20:27:00 >

Sony Vaio Vgn-FZ31Z
Canawar_

22 Haziran 2008; 9:39:58 

selam arkadaşım hayırlı olsun bence çok iyi bi fiyata almışsın benim bi kaç sorum war pil ömrü nasıl nekadar gidiyor çalışma sesi fanı falan çok ses çıkarıyormu bide tabi ekran kartının performansını merak ediyorum bide genel olarak biraz anlatırsan

serhat_katliam

23 Haziran 2008; 0:21:09 

Benim sorumda Canawar_'la aynı olcak..
pil ömrü en uzun neakdar gidiyor?
Fan sesinden bahsediliyor,gece sessizlikte kullancağım için kişisel fikrinizce kafa ütüleyecek kadar ses çıkarıyor mu?

Birde sesi az denilmiş,3-4 yerden inceleme imkanım oldu,ses seviye olarak iyi yani küçümsenecek seviyede değil,ve kalite olarak tartışlmaz seviyede..

performansı nasıl,yani harddisk 4200 RPM,yani herhangi işlm sırasında ağırlık yaşıyormusunuz?

Şimdiden Teşekkürler

Sony VAIO FW 11 M --- VAIO kullanmak bir ayrıcalıktır
Nokia N73