|
FBlegend -> Cevap: SONY STR DA 3300ES AVR (3 Haziran 2008; 16:58:49)
|
quote:
Orjinalden alıntı: Hi-def-man STR-DA1200 ES modeli bu ses formatlarını desteklemiyor Hatta HDMI'den ses bile alamıyorsun. STR-DA3300 ES modeli 1.450 YTL'ye alınabilecek en iyi reciever bence ayrıca HDMI'den MPCM ses alınabiliyor. Ayrıca HDMI upconvert var. quote:
Orjinalden alıntı: Dallamos Ben STR-DA5000ES modelini kullanıyorum, oldukça memnunum, bir şikayetim yok. Aynı seriden olması nedeniyle 3300'ün de kaliteli bir amfi olduğunu tahmin ediyorum. Bunun alt modeli olan 1200ES de fiyat performans açısından oldukça beğeniliyor. Dinleme imkanınız varsa gidip bir dinleyin, beğenirseniz koltuğunuzun altına sıkıştırıverirsiniz. Zaten özellik olarak pek bir eksiği olmayan, kaliteli bir üründür kendisi. [:'(] Edit: DTS® HD/DolbyTruHD/Dolby® Digital+ YOK/YOK/YOK Ben bu formatları destekliyor sanmıştım, zira 1200ES destekliyor. Sözümü geri alıyorum o zaman, teknik olarak eksiklikleri VAR, yeni ses formatlarını desteklemiyor. Şayet benim için çok önemli değil derseniz alabilirsiniz. Ama ben olsam yeni formatları desteklemeyen bir AVR'ye 1450 YTL vermezdim... Hİ def man , ps3 ile bluray film seyredeceğim ve lcd tv'im sony x 3500 serisi , sence Sony STRDA 3300 ES ses açısından beklentilerimi karşılayabilir mi ? bu arada HDMI'den MPCM ses alınabiliyor derken MPCM dediğin nedir ? aslında 5300 ES modeli daha iyi olur ama arada ciddi fiyat farkı var. daha orta karar bir model diye 3300 ES yi tercih etmiştim. yorumlarını bekliyorum
|
|
|
|