320 gb lar ise 220 ytl civarındaydı ancak arkadaşlar benim anlamadığım bir şey var 250 GB diye aleti aldım geldim bilgisayara taktım toplam alanı 232GB die gösteriyor fikri olan varmı nedir bu tezat 232GB harddisk duymadım oyüzden bence dikkat edin
Hardiskler toplam gb ne yazıldıysa onu tam göstermez. Eğer sendeki 250 gblık ise o 250.000.000 kbyte falandır. Onu 1024'e bölünce 244.140 mb oluyor. Onu da 1024'e bölünce yaklaşık olarak 238 gb çıkıyor. Yani bunlar bütün harddisklerde olur.
320 gb lar ise 220 ytl civarındaydı ancak arkadaşlar benim anlamadığım bir şey var 250 GB diye aleti aldım geldim bilgisayara taktım toplam alanı 232GB die gösteriyor fikri olan varmı nedir bu tezat 232GB harddisk duymadım oyüzden bence dikkat edin
Uzun süredir araştırdığım harici harddisklerden en sonunda 4 seçeneğe kadar indirebildim.Aşağıda linklerini verdiğim hardisklerden sizce hangisini almalıyım bu konuda
bana yardımcı olabilecek arkadaşlardan ricam bir an önce cvp yazmaları...Mümkünse artıları ve eksilerini belrtmenizi istiyorum.Daha sağlıklı bir karar vermemde bana yardımcı
olacağınız için şimdiden teşekkrler....
WESTERN DIGITAL PASSPORT ESSENTIAL 250GB 2.5" 5400 RPM USB TAŞINABİLİR DİSK (WDME2500TE)