Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
samsung x700

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> samsung x700 Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
angaralı memet

2 Haziran 2008; 15:33:16 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar samsung x 700 kullanan varmı özellikleri neler 2 gb hafıza kartını kaldırırmı?

Ekteki dosya (1)

ANGARALI
exposure

2 Haziran 2008; 16:30:53 

1 gb'ı çalıştırır ama 2 gb'ı bilmiyorum.
çok kaliteli ve şık bir telefon, 2 sene kullandım. çift hattım olduğu için d880'e geçtim ama x7002ün karizması ve şıklığı yok bunda :( keşke bu tip bi telefonu olsaydı samsung'un çift hatlı.

x700'de 1.3 mp kamera var, fena değildir.
mp3 player'ı kullanırken menüye girememe, ve offline modunun olmaması gibi bikaç eksi yönü vardır ama kesinlikle çok kaliteli ve kolay kullanımı olan bir telefondur. sorun varsa yardımcı olabilirim telefon hakkında.

Alone I call to ease the pain
Yearning to be held by you..
farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

4 Haziran 2008; 21:41:44 

quote:

Orjinalden alıntı: exposure

çok kaliteli ve şık bir telefon, 2 sene kullandım. çift hattım olduğu için d880'e geçtim ama x7002ün karizması ve şıklığı yok bunda :( keşke bu tip bi telefonu olsaydı samsung'un çift hatlı.

mp3 player'ı kullanırken menüye girememe, ve offline modunun olmaması gibi bikaç eksi yönü vardır ama kesinlikle çok kaliteli ve kolay kullanımı olan bir telefondur. sorun varsa yardımcı olabilirim telefon hakkında.

bence 1,3 ler arasınd en iyisi sesi ve kullanışı çok güzel bende hala bu telefon mevcut

çok sağlam ve kullanışlı bir tel

Samsunglar İçin MSN |Samsungların Kulaklık ve Sesinin Çoğaltılması |OperaMini Programı |Samsung Kodları
K790/K800/K810 Menü/Patch/Akustik/Cam Driver |Setolden Dosya Yükleme Anlatımı
YazılımDeposuhttp://byfarukkk.4shared.com/ |Bütün SE Yazılım Main FS Dosyaları
SE Yazılım Sorunları ve Yüklemeleri Resimli Anlatımı |Iphone Bölümü Önemli Konu Linkleri

Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz

angaralı memet

6 Haziran 2008; 11:08:02 

quote:

bende 2006 nın ağustos ayında 600 ytlye almıştım 2007 nin kasım ayında çalındı
6300 aldım ama samsungtan sonra bir türlü alışamadım

ANGARALI
angaralı memet

6 Temmuz 2008; 19:08:13 

http://www.sahibinden.com/samsung_sgh-_x700_cep_telefonuWQQaXQQ9653413WQQpXQQdisplayitem?keyword=samsung

ANGARALI
angaralı memet

6 Temmuz 2008; 19:12:00 

http://www.sahibinden.com/temiz_garantili_samsung_x700WQQaXQQ6227057WQQpXQQdisplayitem?keyword=samsung

ANGARALI
Ř€ẄoL£Я

7 Temmuz 2008; 22:07:26 

ses çıkışı cidden güzel alet

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
gtemporary

12 Temmuz 2008; 0:33:09 

quote:

..... sorun varsa yardımcı olabilirim telefon hakkında.

Samsung X700 telefonum var, bu telefonda java uygulamalarının (oyun değil, başka programlar) nasıl çalıştırılacağını bulamadım (kitapçığında çalıştırabiliyoruz yazıyor ama ben başaramadım), tarif ederseniz sevinirim, ayrıca telefonuma uygun java programlarını bulabileceğim bir adres varmı, biliyormusunuz?, yazarsanız çok makbule geçer....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gtemporary -- 12 Temmuz 2008; 0:34:14 >

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> samsung x700 Sayfa: [1]
Buraya git: