1 gb'ı çalıştırır ama 2 gb'ı bilmiyorum. çok kaliteli ve şık bir telefon, 2 sene kullandım. çift hattım olduğu için d880'e geçtim ama x7002ün karizması ve şıklığı yok bunda :( keşke bu tip bi telefonu olsaydı samsung'un çift hatlı.
x700'de 1.3 mp kamera var, fena değildir. mp3 player'ı kullanırken menüye girememe, ve offline modunun olmaması gibi bikaç eksi yönü vardır ama kesinlikle çok kaliteli ve kolay kullanımı olan bir telefondur. sorun varsa yardımcı olabilirim telefon hakkında.
1 gb'ı çalıştırır ama 2 gb'ı bilmiyorum. çok kaliteli ve şık bir telefon, 2 sene kullandım. çift hattım olduğu için d880'e geçtim ama x7002ün karizması ve şıklığı yok bunda :( keşke bu tip bi telefonu olsaydı samsung'un çift hatlı.
x700'de 1.3 mp kamera var, fena değildir. mp3 player'ı kullanırken menüye girememe, ve offline modunun olmaması gibi bikaç eksi yönü vardır ama kesinlikle çok kaliteli ve kolay kullanımı olan bir telefondur. sorun varsa yardımcı olabilirim telefon hakkında.
bence 1,3 ler arasınd en iyisi sesi ve kullanışı çok güzel bende hala bu telefon mevcut
bende 2006 nın ağustos ayında 600 ytlye almıştım 2007 nin kasım ayında çalındı 6300 aldım ama samsungtan sonra bir türlü alışamadım
..... sorun varsa yardımcı olabilirim telefon hakkında.
Samsung X700 telefonum var, bu telefonda java uygulamalarının (oyun değil, başka programlar) nasıl çalıştırılacağını bulamadım (kitapçığında çalıştırabiliyoruz yazıyor ama ben başaramadım), tarif ederseniz sevinirim, ayrıca telefonuma uygun java programlarını bulabileceğim bir adres varmı, biliyormusunuz?, yazarsanız çok makbule geçer....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gtemporary -- 12 Temmuz 2008; 0:34:14 >