nisso o ne güzel nick öyle ne zmandır pc modifikasyonda takılmıyodum dedğişen bişide olmamış anlaşılan geçen sene bende buralarda plexsi satan yer yer diye yazıp duruyodum ama Allah tan kendime bi yer buldum
dostum altıyola cıkarken.. Kadıkoy-Pendik arabalarının sokagı var çeşmeye cıkıyor.. Kuvayi Milliye merkezi var o sokakta.Tam oralarda bir reklamcı var.Adını hatırlamıyorum reklamcının bole sokak hızasında dukkan yerın altında.. Orda yazıyo plexy diye tabelalarında.. Gir oraya ölçü ver.İstedigin gibi alırsın.
Asus P5K-E Wi-Fi edition-Core2duo E6400 2.13@ 3.42 (Gunluk) AC Freezer Pro 7-250 GB 7200 RPM HDD-2X1024 mb DDR2 667mhz Kingston RAM+Revoltec Ram Freezer Copper Editionx2-Asus EAX1300PRO 256 MB DDR2 Grafik Kartı-Aopen H700A
yeni konu açmıçsın ama ,iyi bari işe yaramış,bulabildiğine sewindim
[Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır] ~La Rochefoucauld ~ [İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim, çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.] ~ Harriet Tubman~