+30 Yaş Üstünün duyamadigi özel zil sesi !!! (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular

umitdawala -> +30 Yaş Üstünün duyamadigi özel zil sesi !!! (2 Haziran 2008; 12:45:38)

Bu zil sesi özel bir frekansla hazirlanmiş olup
15 yaş alti ve 30 yaş üstünün duyamadigi bir zil sesi dir .

Mp3 Formatindadir.

Download :
http://www.turkumd.com/portal/download/silent.rar

HaKaN18 -> Cevap: +30 Yaş Üstünün duyamadigi özel zil sesi !!! (2 Haziran 2008; 12:57:49)

Az önce anneme dinlettim, direk duydu. Kendisi 40 küsür yaşta. [&:]

umitdawala -> Cevap: +30 Yaş Üstünün duyamadigi özel zil sesi !!! (2 Haziran 2008; 13:09:51)

Ben de cok kişiinn üstünde denedim ama kulaginin dibine de sokmayan kardeşim :[sm=s16.gif] öle herkes duyar .Cogu kişi duymuyoo ;)

Doggymania -> Cevap: +30 Yaş Üstünün duyamadigi özel zil sesi !!! (2 Haziran 2008; 13:18:32)

oha ne alakası var 82 yasında duymakta zorlanan dedem bile duydu...

umitdawala -> Cevap: +30 Yaş Üstünün duyamadigi özel zil sesi !!! (2 Haziran 2008; 13:23:24)

dedenın yanında ses sistemindemi açtin akrdeşim PC de herkes duyuyoo ,cep telefonuna at öle dinlet [sm=s17.gif]

scan -> Cevap: +30 Yaş Üstünün duyamadigi özel zil sesi !!! (2 Haziran 2008; 13:29:46)

saçma sapan işlerle uğraşmayın kardeşim

umitdawala -> Cevap: +30 Yaş Üstünün duyamadigi özel zil sesi !!! (2 Haziran 2008; 13:31:31)

Kardeşim begenmediysen neye kötülüyon [:-] yorum yapmazsin kalir emge saygin.Bu ücretli bi zil sesi .Zil sesini de üreten ben değilim sadece paylaştimm biraz saygii

oktayakgoz -> Cevap: +30 Yaş Üstünün duyamadigi özel zil sesi !!! (2 Haziran 2008; 13:34:47)

ben denedim sesi bilgisayarda ince bi tiz sesi geldi o kadar olay bu mu

ARIFYASIN -> Cevap: +30 Yaş Üstünün duyamadigi özel zil sesi !!! (2 Haziran 2008; 13:35:25)

ya az önce aileme dinlettim (40 yaşın üstündedirler) duydular.+30 la yani alakası bile yok

ses felan da fazla açık değildi.kulağıkalrı da pc ye dahalı değildi[>:]

laptop da dinlettim ki zaten fazla da ses çıkartamıyo.çok rahat duydular.Kulaklarında sorun olmayan herkesin kanımca rahatlıkla duyacağı bir ses fakat kulakları çok tırmalıyo
[sm=s16.gif]

ilengiz -> Cevap: +30 Yaş Üstünün duyamadigi özel zil sesi !!! (2 Haziran 2008; 13:35:35)

quote:

Orjinalden alıntı: Doggymania

[sm=muha.gif]

emeğine sağlık kardeşim.[sm=ok.gif]

BOOOOOOOOOOO -> Cevap: +30 Yaş Üstünün duyamadigi özel zil sesi !!! (2 Haziran 2008; 13:50:10)

beyler adam cep telefonuna atın oyle dınletın dıyor

umitdawala -> Cevap: +30 Yaş Üstünün duyamadigi özel zil sesi !!! (2 Haziran 2008; 13:51:26)

Anlamazki hiç biri ses siteminde açarsan ölmüş deden de duyar [:o] telefon için üretilmiş .

oktayakgoz -> Cevap: +30 Yaş Üstünün duyamadigi özel zil sesi !!! (2 Haziran 2008; 13:52:11)

quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

ben denedim sesi bilgisayarda ince bi tiz sesi geldi o kadar olay bu mu

beyler bu ses bir melodi mi yoksa tiz bi ses mi sadece.

umitdawala -> Cevap: +30 Yaş Üstünün duyamadigi özel zil sesi !!! (2 Haziran 2008; 13:56:38)

Bi ara beya b ireklamı yapilmişti okulda ki öğrencilerin telefonlarına atip öğretmenlerini duyamayacaiği bi ses olarak hazirlanmiş .Cok küçük bi frekansla hazirlandigi için yaşlilar duyamıyomus.

Arkdaşlar PC de Laptopda dinlerseniz herkes duyar zatenn : TELEFON İÇİN HAZİRLANMİŞ ÖZEL MP3 FORMATINDA BİR ZİL SESİ[:o]

oktayakgoz -> Cevap: +30 Yaş Üstünün duyamadigi özel zil sesi !!! (2 Haziran 2008; 14:04:21)

laptopda da telde de aynı ses çıkıyor. titreşim varken bu tip bişiye neden ihtiyaç duyuluyrki

ilengiz -> Cevap: +30 Yaş Üstünün duyamadigi özel zil sesi !!! (2 Haziran 2008; 14:18:31)

quote:

laptopda da telde de aynı ses çıkıyor. titreşim varken bu tip bişiye neden ihtiyaç duyuluyrki

[sm=icon_smile_big.gif]

orası öylede arkadaşımız farkli bir paylaşım yapmış işte.daha kurcalamasak.[sm=evillol.gif]

şemsilepervane -> Cevap: +30 Yaş Üstünün duyamadigi özel zil sesi !!! (2 Haziran 2008; 14:21:02)

quote:

Orjinalden alıntı: Doggymania

[sm=s17.gif]

altinok -> Cevap: +30 Yaş Üstünün duyamadigi özel zil sesi !!! (2 Haziran 2008; 14:21:58)

Demek ki insan kulağı 30'a kadar farklı 30'dan sonra farklı bir sistemle çalışıyor[:)]

ilengiz -> Cevap: +30 Yaş Üstünün duyamadigi özel zil sesi !!! (2 Haziran 2008; 14:39:23)

bu konu rekor konu olmasın arkadaşlar.gidişat iyi ve hızlı[sm=bandit.gif]

umitdawala -> Cevap: +30 Yaş Üstünün duyamadigi özel zil sesi !!! (2 Haziran 2008; 14:47:49)

Hadi bastırın arkdaşlar zaten elemanlar ii yazıyoo .Rekor kıralim bari konuyu takmadi elemanlar [8D]

Anlayanda yok zatenn eleman demiş ki 30 dan önce farki sonra faarkli cok güldüm yaa [:D][:D] yaş ortalamasi kaç bu forumun. [sm=s17.gif]

HaKaN18 -> Cevap: +30 Yaş Üstünün duyamadigi özel zil sesi !!! (2 Haziran 2008; 14:56:15)

quote:

Nokia N90 modelini kullananlar için iyi olabilir. [8D]

CmonBaby42 -> Cevap: +30 Yaş Üstünün duyamadigi özel zil sesi !!! (2 Haziran 2008; 14:58:58)

w810i de dinlettim babamdan büyükbabama kadar bütün sülale duydu[sm=s15.gif]

sugarboy -> Cevap: +30 Yaş Üstünün duyamadigi özel zil sesi !!! (2 Haziran 2008; 15:05:08)

quote:

[sm=biggrinking.gif]

ilengiz -> Cevap: +30 Yaş Üstünün duyamadigi özel zil sesi !!! (2 Haziran 2008; 15:20:23)

quote:

Orjinalden alıntı: CmonBaby42

w810i de dinlettim babamdan büyükbabama kadar bütün sülale duydu[sm=s15.gif]

[sm=muha.gif]

ee ne ayak o zaman bu zil sesi[sm=alala.gif]

alternative -> Cevap: +30 Yaş Üstünün duyamadigi özel zil sesi !!! (2 Haziran 2008; 15:43:42)

Heralde topic i açan arkadaş bin pişman olmuştur.Ya nası bi milletiz biz ya :) Eleştirmeye gelince mangalda kül bırakmıyoruz.
Adam bulmuş paylaşmış daha ne eşeliyonuz işte.Muhtemelen sinek kovucu programlar gibi teori üzerine yapılmış ve belki kısmi olarak tutmuş bi olaydır.İnsan kulağı 0 ila 180 dB arasındaki sesleri duyar.Kimi insanların 30 yaşından sonra daha hassaslaşıyordur belki ve bu varsayıma göre tasarlanmış bi formattır.Her insanda olacak diye bişey yok ya.
Emeğine sağlık :)

|KİNG| -> Cevap: +30 Yaş Üstünün duyamadigi özel zil sesi !!! (2 Haziran 2008; 17:14:40)

quote:

Orjinalden alıntı: alternative

Heralde topic i açan arkadaş bin pişman olmuştur.Ya nası bi milletiz biz ya :) Eleştirmeye gelince mangalda kül bırakmıyoruz.
Adam bulmuş paylaşmış daha ne eşeliyonuz işte.Muhtemelen sinek kovucu programlar gibi teori üzerine yapılmış ve belki kısmi olarak tutmuş bi olaydır.İnsan kulağı 0 ila 180 dB arasındaki sesleri duyar.Kimi insanların 30 yaşından sonra daha hassaslaşıyordur belki ve bu varsayıma göre tasarlanmış bi formattır.Her insanda olacak diye bişey yok ya.
Emeğine sağlık :)

+1903 bencede abi bu ne

musyun -> Cevap: +30 Yaş Üstünün duyamadigi özel zil sesi !!! (2 Haziran 2008; 17:31:53)

Fazla dinlemeyin çok zararli bir ses...Ve çok iğrenç, bütün gün okulda bu sesi duyuyorum.Derste hocalara kıllık olsun diye hep açıyoruz.Fakat bu eski bi olay, çıkalı 2 yıl kadar oldu.

ilengiz -> Cevap: +30 Yaş Üstünün duyamadigi özel zil sesi !!! (2 Haziran 2008; 20:33:47)

umitdawala emeğine sağlık.hiç bu konuyu açarken bukadar meşhur olacağını düşünüyormuydun
[sm=icon_smile.gif]

[sm=muha.gif]

scan -> Cevap: +30 Yaş Üstünün duyamadigi özel zil sesi !!! (2 Haziran 2008; 21:39:10)

Kardeşim ücretli zil sesi diyorsun hem de burda paylaşıyorsun. Suç işliyorsun o zaman.

EXIST -> Cevap: +30 Yaş Üstünün duyamadigi özel zil sesi !!! (2 Haziran 2008; 21:39:15)

telefonda çaldım babam fuydu 48 yaşında.[sm=alala.gif]

viper17 -> Cevap: +30 Yaş Üstünün duyamadigi özel zil sesi !!! (2 Haziran 2008; 21:48:35)

quote:

Orjinalden alıntı: EXIST

telefonda çaldım babam fuydu 48 yaşında.[sm=alala.gif]

Fuyması normal ama duymaması lazım[;)][;)][;)]

altinok -> Cevap: +30 Yaş Üstünün duyamadigi özel zil sesi !!! (3 Haziran 2008; 13:46:20)

quote:

Orjinalden alıntı: umitdawala

Hadi bastırın arkdaşlar zaten elemanlar ii yazıyoo .Rekor kıralim bari konuyu takmadi elemanlar [8D]

Anlayanda yok zatenn eleman demiş ki 30 dan önce farki sonra faarkli cok güldüm yaa [:D][:D] yaş ortalamasi kaç bu forumun. [sm=s17.gif]

@dawala, Bir mesaja cevap verirken biraz daha dikkatli olmanı tavsiye ederim. "Eleman" gibi kelimeler kullanmasan daha iyi olur. Sen benim yaşımı, işimi vs. biliyor musun da bu forumun yaş ortalaması kaç diyorsun. Saçma bir topic açmışsın anlamayınca da artislik yapıyorsun, benim anlamadığımı güya dalga geçerek anlatıyorsun. Anlamadıysam adam gibi doğrusunu söyle, terbiyeni takın oldu mu dawala!

kazim.erdemli -> Cevap: +30 Yaş Üstünün duyamadigi özel zil sesi !!! (3 Haziran 2008; 16:42:17)

Çok kısık sesi sonuna kadar açtım ama fazla bişey olmadı[sm=s16.gif]

BasT34 -> Cevap: +30 Yaş Üstünün duyamadigi özel zil sesi !!! (3 Haziran 2008; 16:47:53)

babamö duymadı ama annem duydu yaa:D

sugarboy -> Cevap: +30 Yaş Üstünün duyamadigi özel zil sesi !!! (3 Haziran 2008; 16:53:49)

benim emmoğlu da duydu [sm=kop.gif]

BOOOOOOOOOOO -> Cevap: +30 Yaş Üstünün duyamadigi özel zil sesi !!! (3 Haziran 2008; 18:36:29)

benim annem ve teyzem duyamadı ama kardeşim duydu 12 yaşında

umitdawala -> Cevap: +30 Yaş Üstünün duyamadigi özel zil sesi !!! (3 Haziran 2008; 18:44:48)

Evet arkadaşlar [8D] beya bi ünlü oldum sayenızdede ben zaten ünlüyüdm konu başlıgı saçma olablir aslında birazda reklam amaçli yapmiştim.Begenen begenmeyen olur o başka meseele ama olay tuttu bence .

UMD TEAM umitdawala

zurrani -> Cevap: +30 Yaş Üstünün duyamadigi özel zil sesi !!! (3 Haziran 2008; 23:16:58)

beyler tezimi gürültü üzerine veriyorum.
50yaşındaki insanlar bile duyabilir...
bu kualğın zaman boyunca maruz kaldığı gürültü ile duyma eşiğinin kayması ile alakalı,
yıpranan kulaklarda ilk önce tiz sesler kaybedilir, bu da iç kulaktaki duyma bölgesinin biyolojisi ile ilgilidir.
yüksek gürültülü müzik dinledikten sonra siz de duyamayabilirsiniz bu sesi, geçisi işitme kaybı oluştuğu için.
15 yaşından küçüklerse küllün balon olmuş, kim yazdıysa, komik,
tabi yeni ipod gençliğinden olanları söylüyorsa hak veririm.
kulaklarınıza dikkat etmezseniz, 15 yaşında da işitme eşiği kayması başlar.[:'(]

ayrıca bu konuyu bu forumda 3.ye okuduğumu söyleyebilirim, konu açmak için konu açıp kirletmeyin
seneyi aşkındır da geziyo bu zil sesi millette...
yöneticiler gelsin kilitlesin konuyu bence...

kartallar_yalnız_uçar -> Cevap: +30 Yaş Üstünün duyamadigi özel zil sesi !!! (4 Haziran 2008; 18:43:53)

bunlara gerenk yok...

lvnt937 -> Cevap: +30 Yaş Üstünün duyamadigi özel zil sesi !!! (6 Haziran 2008; 1:17:49)

sessize alıp titreşimle kullanmak daha mantıklı[:'(]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.421875