Giriş | |
|
|
|
21 Eylül 2008; 17:23:03
|
|
|
telefon çıktı 460ytl hepsiburada bulabilirsiniz
|
|
|
21 Eylül 2008; 20:33:56
|
|
|
harika bir telefon bence, bayıldım hem de xpress kapak var. haftasonları beyazları çekeriz, hafta içi de siyahları... çalışırken resmi takılırız, hafta sonları rahat :) ama malzeme kalitesi düşündürücü, acaba sürgüsü ne kadar dayanır
|
|
21 Eylül 2008; 21:06:25
|
|
|
bugün bimekste 400 küsür fyatta idi...
"hayat 3.5 ile 4 arasındadır. ya üçbuçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın." not: atasözü değildir. bana aittir. :) mp3 player, gps, telefon, wifi... cebimde çok şey var ama bir şey değil. bilgisayar artık böyle bişi...
|
|
|
|
|
22 Eylül 2008; 1:41:59
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles Supernova yeni 1 akım galiba Nokia'da... QVGA ve 16m VGA 30FPS video rdsli radyo tipi uzakdan güzel görünüyo 30 fps kaydetmez oynatır konu önemlidir es geçmeyim dedim
|
|
22 Eylül 2008; 19:55:43
|
|
|
acele etmemekte fayda görüyorum, neden? çünkü: 6600 slide yakında türkiyeye gelir.çok daha iyi bir makina, haberiniz olsun...
|
|
22 Eylül 2008; 20:14:44
|
|
|
ama fiyatı yüksektir onun yaw quote:
Orjinalden alıntı: onur151k acele etmemekte fayda görüyorum, neden? çünkü: 6600 slide yakında türkiyeye gelir.çok daha iyi bir makina, haberiniz olsun...
|
|
23 Eylül 2008; 3:19:12
|
|
|
Arkdaşlar Telefonun Fiyatı Yaklaşık olarak 440ile550arasında değişiyor... Ben yeni aldım 1 Hafta oldu cok şık bir telefon tavsiye ederim kamerasıda 3,2olması güzel... Arka kapağının değişiyo olması güzel renk renk 2 kapak veriyolar ama ben füme aldım arkasına kırmızı kapağı takamam:Dcok komik durur.. ama genel olarak cok şık ve kullanışlı telefon....
|
|
3 Ekim 2008; 18:42:00
|
|
|
arkadaşlar telefonun önyüzü beyaz arkaları lavivcert ve pembe artı ön yüzü lacivert arkaları lacivert ve kırmızı olanlarını buldum hepsiburada sitesinde ön yüz siyah versiyon var bu versiyondan rastlayan var mı acil bilgi
|
|
3 Ekim 2008; 18:53:42
|
|
|
hala anlamıyorum bu dediğinizden kardeş. simbian s40 s60 ne oluyo gerçekten anlamıom quote:
Orjinalden alıntı: PHI S60 yani stabil ve kullanışlı bir işletim sistemi artık herkesin beklentisi olmuş. S40 oldu mu burun çeviriyoruz.
|
|
3 Ekim 2008; 22:26:52
|
|
|
telefon çok hoş görünüyor fiyatı düşünce alınabilir önceki 7610 efsaneydi benim için 4 sene kullandım
Aç herkese, açabildiğin kadar sineni; ummanlar gibi olsun İnançla geril ve insana sevgi duy; kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül.. delikanlılık adam yaralamak değil,yaraları sarmaktır TEK TÜRKİYE Osmanlı Tarihi Kulübü
|
|
|
|
|
4 Ekim 2008; 22:26:48
|
|
|
slm arkadaşlar telefonu bugün aldım anlayamadığım bi durum var fikri olan var mı telefon açıldığında navi etrafındaki lamba yes no seçim tuşları olan panel lambası yani normal olarak yanıyor fakat telefona mesaj geldiğinde o kısım iptal oluyor tuş takımı aydınlık fakat o kısım yanmıyor taa ki aranana kadar arandığım anda o kısım yine aktif oluyor o şekilde devam ediyor mesaj geldiğinde yine aynı durum bi de mesaj saatleri telefon saatinden 2 yada 3 saat öncesi gözüküyo teli media marketten bugün aldım daha acil fikir bekliyorum bu ışık bazen de mesaj geldiinde yanıp yanıp sönüyor uyarı lambası babında saat hariç böle denilebilir belki ama kullanana birinden yorum acil
|
|
5 Ekim 2008; 0:03:31
|
|
|
up
|
|
5 Ekim 2008; 11:37:53
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: saybek hala anlamıyorum bu dediğinizden kardeş. simbian s40 s60 ne oluyo gerçekten anlamıom quote:
Orjinalden alıntı: PHI S60 yani stabil ve kullanışlı bir işletim sistemi artık herkesin beklentisi olmuş. S40 oldu mu burun çeviriyoruz. Arayüz arayüz...
··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤·· Yeni Nokia N97even. Desktop. Laptop. Pocket. | The web now made by hand. Dokunmatik 3.5" QVGA Ekran - 5mp AF Kamera - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1500mAh Batarya |
|
|
|
|
12 Ekim 2008; 21:38:04
|
|
|
Cihazın siyah rengi oldukça hoşmuş bu arada. Diğer renkleri bayan cihazı gibi görünse de siyahı oldukça ciddi olmuş bence.