Giriş | |
|
|
|
2 Haziran 2008; 5:53:13
|
|
|
Sanma ki sana bağlı olmaksızın sürmez hayatım Ve sanma ki hayat bağlılığını göstermez bana. Gidişine inat toparlanmak nekadar güç versede, İçinde aşk olan bir düşüncede olamamak üzsede Sanma ki muhtacım sana! Simsiyah gökyüzünün aydınlıkta bittiğine şahit oluyorsam her gece Bil ki aydınlanacaktır benimde gecem. Bil ki ayrılık kadar sensizlikte gerçek olacaktır benim için. Artık inandırıyorum kendimi bende sadece ben kaldığıma Ve gitmelerini kutlamaya çalışıyorum sahtekârca. Hüznümü bir limana demirliyor, Kalbimi bir sen'e kapatıyor, Ve aşkıda sevgiyide bile bile kaybediyorum. Vazgeçilmez değilsin, bunu vazgeçtiğimden biliyorum Ama sen yinede sanma ki bu kalbe bir bahar daha inmez, Biri senin kadar sevmez-sevilmez... Son 5 yılımı "Hatırlamıyorum" dedirttirene ithafen.. İlk kez yazıyorum ve ilk kez paylaşıyorum. Beğenenlerinde beğenmeyenlerinde tüm yorumları için şimdiden teşekkür ediyorum...
Her türlü özel mesaj ve postalarınız için "PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
|
|
|
AXU
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 2 günü kaldı.
|
 |
|
2 Haziran 2008; 10:54:45
|
|
|
güzel. içten yazmışsın.eline sağlık. ama bir öldürücü darbe eksik sonda.benim fikrime göre tabi
|
|
|
|
|
2 Haziran 2008; 10:59:08
|
|
|
Diğer şiirinize göre daha olgunlaşmış cümleler gördüm , oda güzeldi ama cümlelerinizi dolaylamanız şiire farklı bir güzellik katmış , başarılar.
Günahları yüzünden mahkum olur ya insan ; Kimse görmesin diye , görüp gülmesin diye kirlenen ellerini kapatır ya yüzüne !!..Ve günlerce acıyla inim inim inler ya , vicdanından yükselen alev gibi bir sesle uykusuz gecelerin ışıdığı zamanda, karanlığın gündüze yakın olduğu anda... Ya Rabbi ben pişmanım !!!..
|
|
|
|
|
2 Haziran 2008; 12:15:51
|
|
|
Teşekkürler s£stavina AXU sonuna gelince çok zorlandım. Daha fazla zorlamamak adına bıraktım. Yapay olmaktansa eksik kalmasını yeğledim biraz.
Her türlü özel mesaj ve postalarınız için "PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
|
|
|
|
|
2 Haziran 2008; 12:44:00
|
|
|
pierdesans.blogcu.com Eline yüreğine sağlık adamım
|
|
2 Haziran 2008; 12:48:05
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans pierdesans.blogcu.com Eline yüreğine sağlık adamım Sende saol kardeşim
|
|
|
|
|
2 Haziran 2008; 13:44:23
|
|
|
Zorlanıyoruz vazgeçmeyi öğrenirken ama öğreniyoruz nihayetinde güzel betimleme olmuş tebrikler.
|
AXU
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 2 günü kaldı.
|
 |
|
2 Haziran 2008; 19:37:24
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: stigmata_ Teşekkürler s£stavina AXU sonuna gelince çok zorlandım. Daha fazla zorlamamak adına bıraktım. Yapay olmaktansa eksik kalmasını yeğledim biraz.
|
|
|
|
|
3 Haziran 2008; 3:30:11
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Aganta Burina Burinata Zorlanıyoruz vazgeçmeyi öğrenirken ama öğreniyoruz nihayetinde güzel betimleme olmuş tebrikler. Teşekkürler..
|
|
|
|
|
7 Haziran 2008; 0:59:24
|
|
|
stigmata_ ne yaptılar sana ? Ben yanındayım. Bu arada ne güzel şiir yazıyorsun sen.
|
|
7 Haziran 2008; 12:39:02
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: fatih_t stigmata_ ne yaptılar sana ? Ben yanındayım. Bu arada ne güzel şiir yazıyorsun sen. Aşka küstürdüler daha ne yapsınlar
|
|
|
|
|
8 Haziran 2008; 0:23:13
|
| | | |