ankarada modifiye malzemeleri satan bir yer ? (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> İpuçlari ve İnce Noktalar

can_1981_ -> ankarada modifiye malzemeleri satan bir yer ? (2 Haziran 2008; 2:05:47)

selam arkadaşlar ankara da pc modifiye malzemeleri satan yerler varmı varsa paylaşırmısınız ??
mesela uv kablo sarma ktleri falan uv led ler uv boyalar falan bildiğiniz bi yer var mı

Badboy22TR -> Cevap: ankarada modifiye malzemeleri satan bir yer ? (4 Haziran 2008; 0:44:08)

Firebal
www.firebal.net

volkov_19 -> Cevap: ankarada modifiye malzemeleri satan bir yer ? (4 Haziran 2008; 13:52:10)

ulustan bed deresine inerken sağına dikkat et girişte ses sistemleri vardır(konya sokak)

can_1981_ -> Cevap: ankarada modifiye malzemeleri satan bir yer ? (4 Haziran 2008; 13:57:19)

konya sokağı biliyorum pasajın içindeki elektronikcilerdemi yoksa o ses sistemi falan satan yerler mi küük küçük elektronik kokan dükkanlar var [:D]

volkov_19 -> Cevap: ankarada modifiye malzemeleri satan bir yer ? (4 Haziran 2008; 14:11:26)

quote:

Orjinalden alıntı: can_1981_

konya sokağı biliyorum pasajın içindeki elektronikcilerdemi yoksa o ses sistemi falan satan yerler mi küük küçük elektronik kokan dükkanlar var [:D]

sadece yüzeysel bakmışsın kaliba konya sokağı konple bir gezmeyi dene istersen daha sonrada sanayi caddesini orasıda pttnin yanı oluyor

can_1981_ -> Cevap: ankarada modifiye malzemeleri satan bir yer ? (4 Haziran 2008; 14:13:58)

evet yüzeysel baktım ptt nin yanı sanayi sokak tamam [:'(]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.125