Arkadaşlar teknosanın kampanyası var. 37'' philips 1500ytl 12 ay taksit yanında 100 ytl hediye çeki veriyor. bana çok ideal gibi geldi. fazla anlamıyorum lcd tv den. bir arkadasım alırken çözünürlüğüne, parlaklığına,kontrastına ve tepkime süresine baq dedi. bunun yanında bende pip olsun istiyodum. bunda pip var. çözünürlük:1366*768 parlaklık:500 cd/m2 kontrast:5000:1 dinamik tepkime süresi:6m/s
izleyeceğim mesafe 2.5 metre sayılır ama lojmanda oturuoruz kendi evimizde ilerde daha büyük bir oturma odamız olabilir ürünle ilgili neredeyse hiç bir yorum yok ve satan mağazada yok sayılır. ama fiyat çok fazla uygun görüşlerinizi almam gerekiyor. cihazı bilen varsa çok iyi olur. bir diğer durum ise cihazı izleme şansım yok. stoktan istiyecem gerçi ben beğenmedim almıyorum deme şansım vardır herhalde ama bu fiyata kaçırmak istemiyorum. hayırlı forumlar.
arkadaslar aldım alet elmde su an beklediğimden de iyi cıktı kesnlkle fiyatı performansı süper normal antenden izlememe ragmen harikaaa pc ye de s videodan baglamama ragmen cok iyi hdmi denicem yakın bi zmanda
Hala bi yorum gelmemiş alınır yada alınmaz gibi.. 3 gün sürücekmiş bu kampanya.. Bişeyler soylesenizde alsak şu aleti.. guzel gibi fiyatı falan bi bilgisi olan yokmu hiiiç??
televizyon için hiç iyi bir yorum gelmedi ama sabah almaya gidiyorum. inşş ağzımız yanmaz ... şimdi kullandığım televizyonda philips, deprem bile gördü yuvarlandı yerlere ama banamısın demedi 15 yıldır iyi durumda onun da etkisinde kalmadım değil, fiyat çok uygun eski model deniliyor ama 2 yıl öncede alabilirdim lcd, o gözle bakıcam artık yorumları yazarım arkadaşlar.