Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
SILKROAD ONLINE virüslü mü?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik >> SILKROAD ONLINE virüslü mü? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mikail13

2 Haziran 2008; 0:25:17 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Yerel Ağ kullanıyoruz yeğenlerle. bu günlerde pclerimize iğrenç virüs sürüleri dadandı. bilgisayarların hepsine bulaşıyor. Mahvediyor. formattan sonra bile 3 dk sonra bulaşıyor. Kesin çözümü bulamadık. Ama benim bir tezim var. Bu virüslerin Silkroad oyunuyla bir ilgisi var. büyük ihtimalle o oyundan geliyor veya satılan cdleri virüslü.. Zünkü ağımda bana saldıran pcnin adresi yeğenlerinki. daha önce de vardı başka bir komşudan geldi. O da Silkroad manyaaa idi..

Ben su teorimde haklıyım diye düşünüydorum. Kaspersky virüsü buluyor ve win32.onlinegames.*** bir şeyler diyor. illet bir şey, system 32 klasöürü içine onlarca saçma sapan gizli .dll ve .exe dosyası atıyor..hdd içine userimage diye bir bmp dosyası geliyor ayreyeten..

Appatch dosyası içine 3 -4 dosya atıyor.. acplugin.dll varsa o virüs sizde de var demektir..

c:windows/system32/sefawe.dll vb.. saçma sapan bir çok dosya ismi..isteyen isimleri çoğaltabilir...

hijackthis in 2.0 ı bir çok .dll dosyası buluyor... açalışta sil seçeneği ile silebiliyoruz. ama kesin çözüm değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 2 Haziran 2008; 21:11:26 >

God will give me justice...
aLTuu

2 Haziran 2008; 0:45:45 

Dışarıda satılan cdlerden niye alıyorsun ki ? Bu oyunun orjinal sitesinde indirme linki yokmu ?

hoca01

3 Haziran 2008; 21:17:34 

evet % 100. dosyaların birinin son uzantılarında bir virüs var.ben oyunu kaldırdım

Hypocrites

3 Haziran 2008; 23:10:59 

Silkroad için kullanılan illegal programlar var.Örnek Sro Loader adlı program oyuna girerken sürekli deneme imkanı sunuyor.Fakat bu programlara virus bulaştıranlar çok. Oyunun kendisinde hiçbirşey yok.. Yada oyunda bot adını verdiğimiz bir program var. Bunlarının paralılarında hiçbir problem olmaz. Botlar siz pc başında değil iken karakterini otomatik olarak kasılmasını sağlar.Bedava botların çoğunda virusler bolca bulunur.. Aman dikkat.

DH KAFKAS ÇERKES KÖKENLİLER CEMİYETİ
Şerefsizce yaşamaktansa şerefimle ölürüm
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik >> SILKROAD ONLINE virüslü mü? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: Tunçmatik Röportajı
Türkiye'nin kesintisiz güç kaynakları ve güneş panelleri konusunda öncü firmalarından biri olan Tunçmatik'in standındayız
QNAP TS409 Pro ağ depolama sunucusu
Tek noktadan dosyaları paylaşın, WEB sitenizi host edin, güvenliğinizi sağlayın...

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar