Arkadaşlar yurt dışından söylediğim gibi 57 dolara amanda getirtebiliyorum ama bi yerde okuduğuma göre amanda işlemcinin üstünde terleme yaratıyormuş o yüzden karar veremedim ya amanda alacam yada ocz vendetta2 alacam (burdan) sizce hangisini tercih edeyim.
terlemenin oluşa bilmesi için soğutucunun oda sıcaklığının altına inmesi gerekiyo ki buda imkansız ötesi bişey kim terleme yapıyo diyosa sallamış amanda çok daha iyi
amandayı gecen haftasonu mavide zaten 90 liraya gördüm yurt dışından getittirmenin bi anlamı yok diye düşünüyorum hemde terleme yapması imkansız o fanın pegasusuda dedigi gibi oda sıcaklıgının altına inmesi gerekiyor ısının oda bu fanda imkansız
peltier in terleme yaptığını duymuştur bunda peltier war deyince ordan esmiştir ama amandanınki kontrollü sensörlü xaten istesende terletemessin emniyeti war
MAY ComputeR Kasa:CM Stacker Anakart:Asus RAMPAGE FORMULA X48 CPU:İNTEL Q6600 go REV. GPU:Power Color 3870 X 2 PSU: AXP 1000 watt SES:creative Audiogy 2 ZS Platinyum Pro -RAM:Corsair 4gb Hoparlör:LOGitech Z-5500 COOler MAster COOL drive 4 FAN kontrol ünitesi 1 western digital RAPTOR 10.000RPm 36 Gb - CANON yazıcı ve tarayıcı 2 KGK 1 i 1000 w 1 i 2500 w LOGİTECH MOMO dreksyon -LG 24 inç FULL HD- 2 mavi buble neon 14 ışıklı fan 2 set kablo NEON USR wirless N modem - 3/1 beygirlik danfoss lu waterbox chiller max - 40 r 22 ARTI 1 D.O.D