Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Digiphone M8600

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Digiphone M8600 Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
by_agriculturist

2 Haziran 2008; 0:00:51 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Digiphone M8600 tv li çift hatlı 2 yıl garantili cihazını kullanan arkadaşlar yorumlarınız yazarmısınz ? şididen teşekkürler

aquella

18 Haziran 2008; 13:56:40 

ben kullanıyorum gayet güzel bi telefon şarjı falan gayet iyi sormak istediğin sorular olursa cevaplarım yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum bi sorunu yok başka öğrenmek istediğin sorular varsa sen yaz ben cevaplarım almayı düşünüyosan kaçırma al derim çünkü gerçekten çok ii ses kalitesi görüntü kalitesi (çok yüksek deil ama çok ta düşük deil) yani tüm özellikleriyle görenleri hayrete düşürüyo ben aldığım için gerçekten mutluyum

volkanmet861

18 Haziran 2008; 14:20:34 

quote:

Orjinalden alıntı: by_agriculturist

Digiphone M8600 tv li çift hatlı 2 yıl garantili cihazını kullanan arkadaşlar yorumlarınız yazarmısınz ? şididen teşekkürler

garantisi var mı? yoksa diğewr garantili ürünlere yönelmeni öneririrm...

aquella

19 Haziran 2008; 0:20:21 

quote:

Orjinalden alıntı: volkanmet861

quote:

kardeş garantisi var 2 yıl faturalı kaçak olanlar gibi deil ayrıca türkiyede 5 6 ilde yetkili servisi herhangi bi sorununda tam anlamıyla karşındalar isteyenlere bunların yerlerinide belirtebilirim bende faturasıda var ama inanın çok güzel bi telefon aldınızda ii ki almışım dersiniz

132 Desibel

27 Haziran 2008; 0:23:32 

quote:

Orjinalden alıntı: aquella

ben kullanıyorum gayet güzel bi telefon şarjı falan gayet iyi sormak istediğin sorular olursa cevaplarım yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum bi sorunu yok başka öğrenmek istediğin sorular varsa sen yaz ben cevaplarım almayı düşünüyosan kaçırma al derim çünkü gerçekten çok ii ses kalitesi görüntü kalitesi (çok yüksek deil ama çok ta düşük deil) yani tüm özellikleriyle görenleri hayrete düşürüyo ben aldığım için gerçekten mutluyum

Telefonun arka kamerası 2MP ön kamerası 1.3 MP'miş.. Zahmet olmassa her 2 kameradan çektiğiniz 1-2 fotoğraf gösterebilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 132 Desibel -- 27 Haziran 2008; 16:13:55 >

Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş
ffkrl

2 Kasım 2008; 17:45:14 

Arkadaşlar bu telefonun menüsünde Java destekli görünüyor varmı java yada internet ayarı tutuyormu ben denedim çoğunda internet tarayıcısı yok java hiç birinde yok bunda bunlar mevcutmudur bilgi verirseniz sevinirim...

saygılar
kartallar_yalnız_uçar

2 Kasım 2008; 19:38:43 

tv durumu nasıl?

Anlatılmaz bir aşk bu Beşiktaş
Sayfalara yazsan sayfa yetmez Beşiktaş
Vazgeçmek yok anladın mı Beşiktaş
Bu sevdadan vazgeçen kanser olsun Beşiktaş
l1957l-l1958l-l1960l-l1966l-l1967l-l1982l-l1986l-l1990l-l1991l-l1992l-l1995l-l2003l
g**altın**

29 Kasım 2008; 15:04:25 

quote:

Orjinalden alıntı: aquella

quote:

Orjinalden alıntı: volkanmet861

quote:

kardeş garantisi var 2 yıl faturalı kaçak olanlar gibi deil ayrıca türkiyede 5 6 ilde yetkili servisi herhangi bi sorununda tam anlamıyla karşındalar isteyenlere bunların yerlerinide belirtebilirim bende faturasıda var ama inanın çok güzel bi telefon aldınızda ii ki almışım dersiniz

KATILIYORUM

GA
ARIKAN

29 Kasım 2008; 17:04:11 

HİÇ KİMSE BU TELEFOMLARIN(ÇİN TELEFONU) ÇEKTİĞ RESMİ BURAYA KOYAMAZ.NEDENİ İSE ÜSTÜNDE YAZILAN 2-3,2-5MP GİBİ YAZOILARIN YALAN OLDUĞU.GERÇEKTE 0,3(640*480) OLDUĞU ORTAYA ÇIKAR.
HEPSİ YALAN 0,3 GERCEKTİR.O NEDENLEDE KİMSE FOTO KOYAMAZLAR...

HAYATIN İÇİNDE BİR YERLERDEYİM..
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Digiphone M8600 Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Sapphire HD4670 CF video incelemesi
HD4670 serisi ekran kartları, uygun fiyatlarının yanı sıra, üstün 3 boyut performansıyla da göz dolduruyor
Leadtek 9500GT
Nvidia'nın yeni giriş seviyesi kartı olan 9500GTmodelini, Leadtek'in 9500GT(DDR3) kartı ile inceliyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar