Eveeeet Görkemin okulunun bitmesiyle işlere koyulduk.. tabiki daha bitmedi, eğer planladığımız gibi giderse perşembe ya da cuma gerçekten kaliteli bir çalışma ile karşınızda olacağız.. dün gece 11 gibi koyulduk işe görkemle (coldf1re) ile sabah 8 civarlarına kadar anca dayanabildik. ve gürültü problemi olmasından dolayı (alt komşu manyakta biraz ) çok rahat çalışamadık maalesef.. yinede çok eğlenceli bi şekilde güle oynaya işimizi bitirdik..
şuana kadar ilerlediğimiz kısmın resimlerini koyuyorum.. geriye elektrik işleri kaldı, onlar için seçkin'in (WoXeD) yardımlarını beklioruz şimdilik çalışma bitince ortaya gerçekten çok ama çok kaliteli görsel showlar çıkacak.. sadece ışık ve rad koyup proje bitti diye çıkmayacağız.. daha önce denenmemiş birşey deniyecez ve işler yolunda giderse, çok güzel bir "görsel show" ortaya çıkacak.. şimdilik süprüz olsun..
ilk 6 resmin proje ile bir ilgisi yok. makinayı denemek için resimler çekiyodum.. çok hoşuma gitti bende koyiyim dedim
deneme resimleri burda bitiyor.. aşağıdan gerçek çalışma ile devam edelim..
sistemden bir kaç resim
platformumuz bu şekilde 5mm lik plexyden oluşmaktadır..
13 adet fana yaptıgımız ünitenin bir kaç resmi:
son montajdan sonraki resimler herşeyin sonuna geldik artık ufak tefek işler kaldı
duvara monteledikten sonraki ve sistemin az bucuk calışır duruma geldigi andaki resimler
bunlarda genel olarak videolar can sıkıntısından çekilen ölesine bi video;
benim asıl amacım zaten yüksek değerlerde oc yapmaktır.. bu çalışma sadece işin tuzu biberi.. küçük çaplı 1-2 rekor gelebilir yakın zamanda hazırlıklı olun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldf1re -- 2 Haziran 2008; 0:09:26 >