|
coldf1re -> Cevap: The Delta Project by coldfire & yos_sef & WoXeD --- değişik bir mod çalışması :D (2 Haziran 2008; 17:29:19)
|
quote:
Orjinalden alıntı: labrodorit Aman parmaklara dikkat o fanlarla ızgara kullanın bence sakata gelmeyin. normalde tek tarafa takılır ya fan grilleri, biz 2 tarafada takıoruz [8D][8D] quote:
Orjinalden alıntı: halo_combat Helal Vallaha böyle bir düşüncem vardı gerçekleşdirdiniz... Komple kaça olur :D Çok sağlam çalışma kolay gelsin...[:'(] teşekkürler.. bugün mola verdik yarın tam gaz devam ediyoruz.. en geç perşembe bitmiş olur [:'(] quote:
Orjinalden alıntı: DiabloXT Hoca bi müslümana o kadar blok,o kadar radyatör fazla...[sm=evillol.gif] Ayrıca Bilal abimin dediği gibi,dirsek kullanma kesinlikle,U şeklinde hortum dik,biraz yüksek olur ama çok daha iyi olur,şiddetle tavsiye ediyorum,hatta U şeklinde hortum yapmadan gözüme gözükme...[sm=evillol.gif] Onun haricinde,deli bi estetik sözkonusu...[sm=smiley2k.gif] tavsiyen için teşekkürler diablo.. dirsek kullanmamız zorunlu maalesef.. dirsek kullanınca çok daha estetik duruo alet, eğer hortumları büke kıvıra halledersek hiç bir anlamı kalmaz.. ayrıca dirsek zannettiğiniz kadar etkilemio [:'(] yani tabiki 400 l/hr gibi bir pompa kullanılırsa dirsekler akışı çok etkiler.. fakat burda 12v de saatte 1500 litreden bahsedioruz.. ek olarak 24V yapılabilior yani yaklaşık 3000 l/h hepsini geçtim biz 1500 litre fazla [:'(] üzerinde 5 ayar var en fazla 3. ayarda istediim hızı yakalamış olurum.. [:'(]
|
|
|
|