Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: The Delta Project by coldfire & mc.kork & WoXeD --- değişik bir mod çalışması :D

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> Cevap: The Delta Project by coldfire & mc.kork & WoXeD --- değişik bir mod çalışması :D Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
corhi

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

4 Haziran 2008; 14:21:24 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

4 gözle değerleri bekliyoruz ..

My ComPuter
ll İntel Core2 Duo E6550, 2333 Mhz (7x 333) ll aSuS P5B ll Kingston 2x1 Gb DD2 800 Mhz ll aSuS EN8500GT 512 mb/128 Bit+Zerotherm GX815 Game Edition ll
ll Seagate 320 Gb SataII ll aSuS DVDRW 16x ll aSuS KaSa+350 watt Power ll SaMSuNG 940bw SyncMaster monitor ll

4 Haziran 2008; 23:12:48 

biri beni CIMCIKLASIN noluyo kardeşim ya valla siz mantaboy uda geçtiniz varya o plexıye bide kanat taktımmı üstüne bide helikopter motoru tmm mis gibi olur

ATI X1800 GTO---ASUS P5PL2_E---İNTEL PENTİUM D 3.40-4.00---1x1 gb kıngston 533 oc 677 mhz ram---SAMSUNG 250 GB HDD---ENERMAX LİBERTY 620 W---ZALMAN 9500 CNPS LED---17"SAMSUNG CRT---4+1 SPEAKER---KENDİ YAPTIĞIM AHŞAP KASAM---MİCROSFT SET---OCZ RAM SOĞUTUCUSU---DVD RW NEC ND 3550---2XTURBİNE 120MM FAN---2X AC 92MM FAN---2X UV NEON
StrangerXT

4 Haziran 2008; 23:37:31 

arkadaşlar bir kez daha uyarıyorum,

şahsi olarak, konu başlangıcında birkaç öneride bulundum, baktım ki herkes benden daha tecrübeli , işinize karışmayayım dedim çekildim.
öyle konuşmalar olmuş ki bu forumda sanki hiç laing d5 kullanan yok, hiç kimse - derecelerde sıvı soğutma kullanmıyor, hiç kimse eline bir radyatör almamış.

saçma ve gereksiz yerlere tartışmalar da olmuş. daima söylüyorum, konu sahibi yapmakta olduğu işe bir emek harcıyor, bu emek boş da olabilir dolu da, beğenmiyorsanız güzel bir dille belirtin, baktınız ki nemalanmıyor konu sahibi, eleştirileriniz yıkıcı olmasın. işi yapanın alın terine saygı duyun lütfen.

yazdığınız yorumlarda, yaptığınız tartışmalarda hiçbir zaman sınırı aşmayın, olayı karalama, kavga yada başka bir yere taşımayın.

herkes aklını pazara çıkarmış, ama yine gitmiş kendininkini almış olay bu kadar basit.

iyi forumlar

Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir..

Artık foruma girmiyorum.. ya da uzun aralıklarla giriyorum diyelim..
mc.kork

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

5 Haziran 2008; 3:56:26 

arkadaşlar sakin ortamı germeden tatlı tatlı konuşalım heyecan yapmayın

bu gün bi kaç aksilik çıktı onlar üzerinde uğraştık tüm montaj bitti gibi birşey bir tek stant duvara monte edilip hortumlar takılıp su basılacak yarın herkesin işinin olmasından dolayı suyu cuma günü basıyoruz

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
mc.kork

5 Haziran 2008; 5:02:32 

evet arkadaşlar bugün işler yolunda pek gidemedi ama yinede çok yol katettik fotoğraf makinamı kaybettiğim için şimdilik telefon ile çekilen resimleri aktarıorum... birazda video var tabi.. bu arada belirtmek isterim fanların inanılmaz gücü yüzünden elimde bulunan 1500WAtt thermaltake PSU yetmedi.. evet yetmedi.. bizde extradan 3 psu daha temin hurdacıdan (video'yu izleyin). video da da görünen mavi PSU ve thermaltake yani 2 PSU fanların işibi görecektir.. bu arada yorumlarınız için çok teşekkürler.. yaklaşık 5 gündür ara vermeden çalışıoruz.. ve bu kadar güçlü fanlar ilk defa kullandığımız için bazı problemler yaşadık.. ama atlattık onlarıda.. saat sabahın 5i ve daha biraz önce evlere döndü herkes şimdi kısaca neler yapıldı neler edildi yazmak istiyorum ondan sonra resimler ve videolar ile başbaşa bırakıorum sizleri.. tekrardan belirtmek isterimki böyle bir çalışma türkiyede ilk ve tek.. yada yapıldıysa da yayınlanmadı hiçbiyerde onun için herhangi bir yardım kaynağımız yok çok fazla sorun ile karşılaşıoruz ama tek tek üstesinden gelioruz..

ahmet abi ben öle süper anlamıorum elektrik işlerinden, seçkine sölemek lazım bunları.. ben yarın bi konuşurum..

evet arkadaşlar saat sabahın 5'i yusufları şimdi evlerine bıraktım, bugünkü gelişmeleri kısaca yaziyim;

öncelikle beni en çok etkileyen şeyi söylemek istiyorum, PSU denemesi yapmak için 10 tane delta fanları aynı anda full rpm'de çalıştırmaya giriştiğimiz an fanların havalandığı farkettik  evet yaklaşık 800 gramlık fanlar kendi kendilerine havalanıolardı bizde hepsini havalanmasın diye ellerimizle tuttuk.. birisinin parmağı kopucak diye ciddi anlamda çok korktum  finger guard kullanmamıştık ve cidden full rpm de parmak koparma olmasa bile kemik kırılmalarına yol açabilir fan..  o yüzden arkadaşlar bu fandan almayı planlayan varsa çok ama çok dikkatli olun kullanırken.. ciddiyim.. 

seçkin zaten yazmış birçoğunu, biraz problem yaşadık, düzelttik, sadece fanlara 2 ayrı PSU kullanmayı denedik çok güzel çalıştılar fakat kablolar çok ısındığı için devam edemedik, seçkin PSUlara mod yapmaya karar verdi sonra yusuf'tan aldığım kaliteli bir PSU'ya (550 watt) 4 fanı taktık, benim PSUya (1500 watt) 6 fanı taktık ve sorunsuz çalıştı 10 fanı en sonunda full rpm de ısınma sorunu yada PSU kendini korumaya almadan çalıştırmayı başardık  biggrinking: şimdi tek sorun var o da benim PSUnun bilgisayara takınca bütün gücü sağlayıp sağlıyamıyacağı.. oc olmadan çalışır büük ihtimal ama oc yaptıktan sonra sorun çıkarma riski çok büyük, yarın işlerim olduğu için büyük ihtimal PSU denemeleri cuma günününden itibaren dewam edicek.. şimdilik sizleri 4 yeni resim ve birkaç video ile başbaşa bırakıorum.. videolarda 10 deltanın aynı anda çalıştığını ve nasıl ses çıkardığını görebilirsiniz  şöle söyliyim sabahın 3ünde yani 1.5 saat önce 10 fanıda açtık o sessizlik içinde ve 1 metre aralıklar birbirimize bağıra bağıra konuşabiliyoduk  ha ama hepsi 5v de çalışırken kuzu gibiler.. nerdeyse hiç ses yok  hatta 1 tane fm122ün full rpm sesine denk diyebilirim 

fotoğraf makinasını bulamadığım için bir kısmını telefon ile çekmek zorunda kaldık.. bunlar tel ile çekilenler, makinayı bulur bulmaz içinde kalan diğer resimleride atacağım 

Fanlardan çıkan kabloları toparlayıp plexyden geçirdik 

panelin ve fanların platforma yerleşmiş hali  biggrinking: biggrinking:

bu resimde platformun arka kısmı.. o platform arkasında neler dönüo war ya 

videolarda birazdan gelio

bunu yazan mc_kork değil cold_fire'dır.. yusuf'un (mc_kork'un) hesap burda açık kalmışta farketmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc.kork -- 5 Haziran 2008; 5:04:54 >

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
coldf1re

Sisteme Gözat

5 Haziran 2008; 5:44:10 

video linkleri;

can sıkıntısından çekilen ölesine bi video;

http://www.metacafe.com/watch/1363916//

WoXeD paneli yerleştirkek için platforma girişirken;

http://www.metacafe.com/watch/1363910//

fanlar ve panel rad üzerinde;

http://www.metacafe.com/watch/1363922//

http://www.metacafe.com/watch/1363919//

http://www.metacafe.com/watch/1363929//

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldf1re -- 5 Haziran 2008; 5:44:44 >

swordmaster

5 Haziran 2008; 9:46:32 

son videoda başla diyo ama devamı bi türlü gelmedi sanırım internet bağlantısı yüzünden oldu ama defalarca denedim olmadı.

http://www.****.com/HomeMain.cfm?RefID=swordmaster
swordmaster

5 Haziran 2008; 10:05:35 

şimdi izleyebildim o falnlar ne öyle yaa. Manyak ses yapıyorlar sanki saç kurutma makinesi bağlanmış gibi.

http://www.****.com/HomeMain.cfm?RefID=swordmaster
Razercode

5 Haziran 2008; 10:19:07 

NE zaman bitecek yaw.Çok güzel olmuş.Son resimleri bekliyoruz.

murat.cim

5 Haziran 2008; 11:04:13 

çalışırken adamı çeker bu fanlar rüzgarına kapılmayın arkadaşlar

corhi

5 Haziran 2008; 12:09:29 

güzel çalışma ....

1500 wattlık güç kaynağının yetmemesine hala hayret ediyorum

My ComPuter
ll İntel Core2 Duo E6550, 2333 Mhz (7x 333) ll aSuS P5B ll Kingston 2x1 Gb DD2 800 Mhz ll aSuS EN8500GT 512 mb/128 Bit+Zerotherm GX815 Game Edition ll
ll Seagate 320 Gb SataII ll aSuS DVDRW 16x ll aSuS KaSa+350 watt Power ll SaMSuNG 940bw SyncMaster monitor ll

5 Haziran 2008; 12:37:48 

arkadaşlar, videolar-resimler vb vb baya uğraşmışınız tebrik ediorum ama bana sadece nası -20 derece de su soutma çalıştıracaksınız bunu açıklayın

"POWER OVERWHELMING
PAIN EVER LASTING
DESIRES NEVER ENDING!!!"
coldf1re