Mp3 playerinm kesik kesik çalıyor. (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Creative

neuro -> Mp3 playerinm kesik kesik çalıyor. (1 Haziran 2008; 23:40:27)

Arkadaşlar bende Creative Zen Neeon 5gb mp player var. İçine şarkı atarken flash disk gibi sürükle bırak ile şarkı atıyordumç Hiç bir sorun olmuyordu.

Son 1 aydır içine attğım şarkıları kesik kesik çalmaya başladı. Şarkılarda her 10-15 saniyede bir "çıtlama" yapıyor. Daha sonra farkettim ki Mp3 dışında hergangi bir şey attığımda data kaybı oluyor. Mesela alete bir video atıp başka bir bilgisayarda izlemek istediğimde videoda parazitlenme oluyor. Attğımı ISO dosyalarını ise başka bir bilgisayarda dosya bozuk diyip okumuyor.

Böyle bir sorun yokken kendi kablosu dışında başka bir kablo denediğimde de aynı sorunla karşılaşmıştım. Şimdi kendi kablosunda da oluyor bu sorun.

Bir arkadaş mp3 playeri Media Playerda tanıt. Sonra da mp3leri eşitleyerek at o zaman "çıtlama" olmaz dedi. Onu nasıl yapacaz bilen var mı?

Son çare buna uygun kablo alsam düzelir mi acaba? Ve buna uygun kablo nerede bulabilirim?

neuro -> Cevap: Mp3 playerinm kesik kesik çalıyor. (7 Haziran 2008; 4:24:15)

gncl

Turkish_Rocker -> Cevap: Mp3 playerinm kesik kesik çalıyor. (23 Haziran 2008; 19:21:31)

banada bazen oluo aynı mp4 ten kullanıyoruz arada kendine res atıyo 1 ay hiç kullanma playerı ondan sonra 2 şerli 3erli dosya ar yavaş yavaş yüklen normale dönecektir

azawarai -> Cevap: Mp3 playerinm kesik kesik çalıyor. (28 Haziran 2008; 22:35:48)

Şarkıları al, format at, tekrar yükle. Bakalım olacak mı?

fatih_h -> Cevap: Mp3 playerinm kesik kesik çalıyor. (28 Haziran 2008; 23:07:22)

bu zen ler hep sorunmu çıkarıyor yaw bir sürü sorun duydum

azawarai -> Cevap: Mp3 playerinm kesik kesik çalıyor. (28 Haziran 2008; 23:22:16)

quote:

bu zen ler hep sorunmu çıkarıyor yaw bir sürü sorun duydum

Hangi zen?

Hard_ALL -> Cevap: Mp3 playerinm kesik kesik çalıyor. (29 Haziran 2008; 23:38:48)

yan yatır...

[;)] [;)] [;)] [;)]

58_transporter_58 -> Cevap: Mp3 playerinm kesik kesik çalıyor. (30 Haziran 2008; 10:02:27)

bende s200 var.pili bitip de yeni pil taktığım zaman içindeki şarkıların çok az bir kısmı kalıyor, diğerleri tamamen görünmüyor ve kalanların da bir kısmı bozuk çalıyor.daha çözümünü bulamadım ama sorunlarımız benzer galiba [&:]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
9.423828E-02