Arkadaşlar motorola v3i kullanıyorum ve merak ettiğim bi konu var telefondan aldıgım günden beri ince bi tiz sesi çıkıyor. Ekran kısmında cok sessiz ortamlarda telefona yakınken duyulabiliyor ve sürekli hiç durmadan devam ediyor kullana arkadaşlar varsa bi kontrol edebilirlermi onlardada böyle bi ses çıkıyormu ? diğeri ise çok nadirde olsa bazen kapağı açtıgımda bembeyaz bi ekran çıkıyor kapatıp açıyorum ama düzelmiyor bataryayı çıkarıp takınca eski haline geliyor. Acaba bu tiz sesi ile bunun bi ilgisi varmı ??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkntr -- 2 Haziran 2008; 2:43:29 >
Tiz sesi tuş takımının eşsiz aydınlatma sisteminden kaynaklı. V3X'de de var, Maxx'da var ama daha essiz. Beyaz ekran ile alakası yok, O durumda belki yazılım güncllemesiyle çözülebilir.
V3i ana topiğinde ansiklopedilik bilgi var, okursan birçok sorunun cevabını bulubilirsin.
Yazılım ve güncellemeyi bilmiyorum kablosuda yok zaten i-tunese bile müzik atamadım. Yazılım yüklenirse gidebilir dediğin gibi zaten çok nadir oluyo bu beyaz ekran durumu ciddiye almıyorum pek fazla toplamda 5-6 ay gibi bi kullanımda 2-3 defa anca olmuştur. İlgin için teşekkür ederim..
o ince tiz ses bendede var ama bence rahatsız edici önemli bir olay değil beyaz ekran çıkıpta kitlenme olay bende hiç olmadı 1,5 yılı geçkin kullanıyorum daha öyle bir sorun olmadı
ben v3i ve v3 kullandım iki telefonda ve başka motorola cep telefonlarındada geliyor bu arada bu ses sadece tuş takımı ve ekranın birleştiği yerden geliyor genelikle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moto_dh -- 10 Temmuz 2008; 13:37:43 >