Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
mx tube arama sonucu bomboş ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> mx tube arama sonucu bomboş ? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
77turk77

1 Haziran 2008; 22:20:52 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

mx tube da arama yaptıgımda hiç bişey bulunamıyor acaba youtube yasaklandıgı içinmi dicem ama youtube videolarını iphone gösterebiliyo bir tek şu mxtube programını kullanamadım arama yapıyorum boş..

ferisss

1 Haziran 2008; 22:36:23 

aynı sorun bendede mevcut ama sanırsam youtube kapalı o yüzden

16gb 2.0.2 jb Ipodtouch
gateway_15

1 Haziran 2008; 23:08:39 

dns değiştirerek halledebilirsiniz forumda cevabı var

baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

2 Haziran 2008; 0:25:04 

quote:

Orjinalden alıntı: gateway_15

dns değiştirerek halledebilirsiniz forumda cevabı var

Evet DNS'ye 208.67.222.222 yazarsan problemin çözülmüş olur.

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
crux2005

2 Haziran 2008; 0:58:39 

Bu dns i kullandığımız erişim noktalarından gelişmiş ayarlar kısmındanmı giriyoruz.

baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

2 Haziran 2008; 1:07:22 

Ayarlar / Kablosuz Ağ / Kullandığın Wi Fi'nin sağındaki ok tuşu ve 4. sıradaki DNS yazan yere giriyoruz.

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
crux2005

2 Haziran 2008; 1:12:43 

Hocam kusura bakmada ben bu tariften bişey anlamadım.Ayarların altında kabosuz lan var.benim bildiğim bağlantı sekmesinin altında erişim noktaları var oradan hangi erişim noktasını kullanıyorsan onu seçip gelişmiş ayarlar kısmında IPv4 ayarları altında DNS adresi var.Oraya mı giriliyor.Bi check edersen sevinirim.Eğerki benim dediğim yer değilse sen bildiğini daha ayrıntılı yazarsan sevinirim.

baha40n

2 Haziran 2008; 9:32:45 

quote:

Orjinalden alıntı: crux2005

Hocam kusura bakmada ben bu tariften bişey anlamadım.Ayarların altında kabosuz lan var.benim bildiğim bağlantı sekmesinin altında erişim noktaları var oradan hangi erişim noktasını kullanıyorsan onu seçip gelişmiş ayarlar kısmında IPv4 ayarları altında DNS adresi var.Oraya mı giriliyor.Bi check edersen sevinirim.Eğerki benim dediğim yer değilse sen bildiğini daha ayrıntılı yazarsan sevinirim.

Başka bir şey yazmama gerek yok sanırım :)

birumut

Sisteme Gözat

23 Haziran 2008; 21:38:34 

süpersin bundanda daha açıklayıcı olunmazdı.

Birumut....
hyperviper

24 Haziran 2008; 6:05:22 

Forumda mymedia diye aratırsanız mxtube alternatifi bir program var sadece youtube değil iphone destekli her siteden download yapabilirsiniz mesela dailymotion.

baha40n

24 Haziran 2008; 9:49:34 

Altarnatif olan programın teferruatı çok.Artı,oradaki video'lar da youtube ile indirebileceğim tür film'ler dir.Farklı bir video katagorisi değil. Altarnatif derken farklı bir video katagorisine gireceğim,her tarz ve sayfadan video indireceğim diye yanlış bilgi olmasın.Ayrıca bu program, mp3 gibi müzik'te indirebiliyor ama zaten bilgisayar ortamında bulunacağımız için,bunca zahmete değer mi diye de sormak istiyorum.Bir Ay'da kaç tane yeni mp3 çıkıyor ve bu mp3'leri indirmek için,illaki o günü mü buluyoruz.Başka bir gün veya öncesi,PC'den babalar gibi indirir ve onu Cihazına atarsın.Aynı şekilde Video'lar için de geçerlidir. Burada programın altarnatifi olması bizlere artı getirmiyor.Bir mixtube ile mymedia programını yan yana getir"ki madem aynı işi yapıyor" sen hangisini tercih edersin? İndireceksin,MobileFinder ile onu kopyalayıp bir klasöre yapıştıracaksın vs vs,Yani maşa varken,neden kor ateş elle tutulur ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 24 Haziran 2008; 9:52:20 >

hyperviper

24 Haziran 2008; 20:19:59 

Mobilefinder ile açmana, kopyala yapıştır yapmana filan gerek yok indirdiğin filmi Mymedia'nın içinden zaten izleyebiliyorsun. Aynı işi yapmıyorlar MyMedia fazlasını yapıyor. MxTube sadece youtube'dan indiriyor Mymedia ise iPhone'u destekleyen her siteden. MyMedia mp3 de indirebiliyor. PC'den indireceksem MxTube da kullanmayayım o zaman ne gerek var? Teferruatı filan da yok iPhone'da 1 saniye oynayan her online media dosyası MyMedia'nın download bölümünde beliriyor sadece download diyorsun iniyor. MyMedia'nın indirdiği directory'den memnun değilsem PC'den bağlanır istediğim yere kopyalarım. İndirdiği yerden zaten izleyebiliyorum. MxTube'un aksine MyMedia 1 kez bile download'u yarıda kesmedi. Aynı işi yapıyorlarsa neden seçeyim sorusunun cevabı da bu konunun başlığında yazıyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyperviper -- 24 Haziran 2008; 21:11:09 >

baha40n

24 Haziran 2008; 21:47:59 

Tercih kullanıcıların tabi. Ben istediğim zaman youtube atılmış olan binlerce video'dan istediğim video'yu indirebiliyor muyum? Mesele bitmiştir benim için. Dileyen istediği programı kullanabilir. İstersen bi başlık aç.İkisini karşılaştır bakalım kim hangisini tercih edecek.Biz de görelim.

hyperviper

24 Haziran 2008; 21:51:02 

Hmmm aynı mantıkla kim N95 kim iPhone kullanıyor diye soralım çok olan iyi olandır yani? Süper olmuş aristo mantığı.

Lienna5

25 Haziran 2008; 12:37:22