mx tube arama sonucu bomboş ? (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları

77turk77 -> mx tube arama sonucu bomboş ? (1 Haziran 2008; 22:20:52)

mx tube da arama yaptıgımda hiç bişey bulunamıyor acaba youtube yasaklandıgı içinmi dicem ama youtube videolarını iphone gösterebiliyo bir tek şu mxtube programını kullanamadım arama yapıyorum boş..

ferisss -> Cevap: mx tube arama sonucu bomboş ? (1 Haziran 2008; 22:36:23)

aynı sorun bendede mevcut ama sanırsam youtube kapalı o yüzden

gateway_15 -> Cevap: mx tube arama sonucu bomboş ? (1 Haziran 2008; 23:08:39)

dns değiştirerek halledebilirsiniz forumda cevabı var [:'(]

baha40n -> Cevap: mx tube arama sonucu bomboş ? (2 Haziran 2008; 0:25:04)

quote:

Orjinalden alıntı: gateway_15

dns değiştirerek halledebilirsiniz forumda cevabı var [:'(]

[:'(]
Evet DNS'ye 208.67.222.222 yazarsan problemin çözülmüş olur.

crux2005 -> Cevap: mx tube arama sonucu bomboş ? (2 Haziran 2008; 0:58:39)

Bu dns i kullandığımız erişim noktalarından gelişmiş ayarlar kısmındanmı giriyoruz.

baha40n -> Cevap: mx tube arama sonucu bomboş ? (2 Haziran 2008; 1:07:22)

Ayarlar / Kablosuz Ağ / Kullandığın Wi Fi'nin sağındaki ok tuşu ve 4. sıradaki DNS yazan yere giriyoruz.

crux2005 -> Cevap: mx tube arama sonucu bomboş ? (2 Haziran 2008; 1:12:43)

Hocam kusura bakmada ben bu tariften bişey anlamadım.Ayarların altında kabosuz lan var.benim bildiğim bağlantı sekmesinin altında erişim noktaları var oradan hangi erişim noktasını kullanıyorsan onu seçip gelişmiş ayarlar kısmında IPv4 ayarları altında DNS adresi var.Oraya mı giriliyor.Bi check edersen sevinirim.Eğerki benim dediğim yer değilse sen bildiğini daha ayrıntılı yazarsan sevinirim.

baha40n -> Cevap: mx tube arama sonucu bomboş ? (2 Haziran 2008; 9:32:45)

quote:

Orjinalden alıntı: crux2005

Hocam kusura bakmada ben bu tariften bişey anlamadım.Ayarların altında kabosuz lan var.benim bildiğim bağlantı sekmesinin altında erişim noktaları var oradan hangi erişim noktasını kullanıyorsan onu seçip gelişmiş ayarlar kısmında IPv4 ayarları altında DNS adresi var.Oraya mı giriliyor.Bi check edersen sevinirim.Eğerki benim dediğim yer değilse sen bildiğini daha ayrıntılı yazarsan sevinirim.

[image]http://img341.imageshack.us/img341/7171/83486082si2.jpg[/image][image]http://img99.imageshack.us/img99/4128/1copytq7.jpg[/image]

Başka bir şey yazmama gerek yok sanırım :)

birumut -> Cevap: mx tube arama sonucu bomboş ? (23 Haziran 2008; 21:38:34)

süpersin bundanda daha açıklayıcı olunmazdı.[sm=afro.gif]

hyperviper -> Cevap: mx tube arama sonucu bomboş ? (24 Haziran 2008; 6:05:22)

Forumda mymedia diye aratırsanız mxtube alternatifi bir program var sadece youtube değil iphone destekli her siteden download yapabilirsiniz mesela dailymotion.

baha40n -> Cevap: mx tube arama sonucu bomboş ? (24 Haziran 2008; 9:49:34)

Altarnatif olan programın teferruatı çok.Artı,oradaki video'lar da youtube ile indirebileceğim tür film'ler dir.Farklı bir video katagorisi değil. Altarnatif derken farklı bir video katagorisine gireceğim,her tarz ve sayfadan video indireceğim diye yanlış bilgi olmasın.Ayrıca bu program, mp3 gibi müzik'te indirebiliyor ama zaten bilgisayar ortamında bulunacağımız için,bunca zahmete değer mi diye de sormak istiyorum.Bir Ay'da kaç tane yeni mp3 çıkıyor ve bu mp3'leri indirmek için,illaki o günü mü buluyoruz.Başka bir gün veya öncesi,PC'den babalar gibi indirir ve onu Cihazına atarsın.Aynı şekilde Video'lar için de geçerlidir. Burada programın altarnatifi olması bizlere artı getirmiyor.Bir mixtube ile mymedia programını yan yana getir"ki madem aynı işi yapıyor" sen hangisini tercih edersin?[8D] İndireceksin,MobileFinder ile onu kopyalayıp bir klasöre yapıştıracaksın vs vs,Yani maşa varken,neden kor ateş elle tutulur ki? [:'(]

hyperviper -> Cevap: mx tube arama sonucu bomboş ? (24 Haziran 2008; 20:19:59)

Mobilefinder ile açmana, kopyala yapıştır yapmana filan gerek yok indirdiğin filmi Mymedia'nın içinden zaten izleyebiliyorsun. Aynı işi yapmıyorlar MyMedia fazlasını yapıyor. MxTube sadece youtube'dan indiriyor Mymedia ise iPhone'u destekleyen her siteden. MyMedia mp3 de indirebiliyor. PC'den indireceksem MxTube da kullanmayayım o zaman ne gerek var? Teferruatı filan da yok iPhone'da 1 saniye oynayan her online media dosyası MyMedia'nın download bölümünde beliriyor sadece download diyorsun iniyor. MyMedia'nın indirdiği directory'den memnun değilsem PC'den bağlanır istediğim yere kopyalarım. İndirdiği yerden zaten izleyebiliyorum. MxTube'un aksine MyMedia 1 kez bile download'u yarıda kesmedi. Aynı işi yapıyorlarsa neden seçeyim sorusunun cevabı da bu konunun başlığında yazıyor zaten.

baha40n -> Cevap: mx tube arama sonucu bomboş ? (24 Haziran 2008; 21:47:59)

Tercih kullanıcıların tabi. Ben istediğim zaman youtube atılmış olan binlerce video'dan istediğim video'yu indirebiliyor muyum? Mesele bitmiştir benim için. Dileyen istediği programı kullanabilir. İstersen bi başlık aç.İkisini karşılaştır bakalım kim hangisini tercih edecek.Biz de görelim.[:'(]

hyperviper -> Cevap: mx tube arama sonucu bomboş ? (24 Haziran 2008; 21:51:02)

Hmmm aynı mantıkla kim N95 kim iPhone kullanıyor diye soralım çok olan iyi olandır yani? Süper olmuş aristo mantığı.

Lienna5 -> Cevap: mx tube arama sonucu bomboş ? (25 Haziran 2008; 12:37:22)

baha4on , haberci diye wifi baglantın mı var?

ben cevahir'in 200-300mt asagisinda sultanahmet koftecisinde otururken bulmustu bir tane baglantı, adı haberci'ydi, seninmi yoksa :)

tesadufse tesadufe bak :)

baha40n -> Cevap: mx tube arama sonucu bomboş ? (25 Haziran 2008; 13:56:35)

quote:

Orjinalden alıntı: Lienna5

baha4on , haberci diye wifi baglantın mı var?

ben cevahir'in 200-300mt asagisinda sultanahmet koftecisinde otururken bulmustu bir tane baglantı, adı haberci'ydi, seninmi yoksa :)

tesadufse tesadufe bak :)

Sadece isim benzerliği [8D]

reiis -> Cevap: mx tube arama sonucu bomboş ? (25 Haziran 2008; 17:55:18)

arkadaşlar my media haricinde yok galiba fakat my media bende 4.5 dakkalık videoları kaydetmıyor connettin eror diye hata veriyor isteamy diye bir program varmı

hyperviper -> Cevap: mx tube arama sonucu bomboş ? (25 Haziran 2008; 19:00:49)

quote:

Orjinalden alıntı: reiis

arkadaşlar my media haricinde yok galiba fakat my media bende 4.5 dakkalık videoları kaydetmıyor connettin eror diye hata veriyor isteamy diye bir program varmı

iStream'i kastediyorsan o artık iNetServices'in bir eklentisi haline geldi. iNetServices'i kurup File Share Plug-in'i ON durumuna getirirsen safariye download özelliği ekleyebiliyorsun. Zip, rar, pdf, video, ve mp3'ü destekliyor. Ayrıntılı bilgi BURADA

reiis -> Cevap: mx tube arama sonucu bomboş ? (25 Haziran 2008; 22:25:58)

sanırım en iyisi bu restore yaptırcam o zaman bunuda ekletirim

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.2338867